Quote:
Originally Posted by Rém
Sziasztok. szerintem lehetne 1 olyan fejlesztést betenni, hogy ha 1 szövetségbe hulla faj van, akkor a többi tag hulla ország támadásakor, vagy beteg ország támadásakor ne kapjon betegséget, mivel a szövetségese is hulla, és igy tudott a hullákhoz alkalmazkodni, persze ha már nincs szövibe a hulla faju ország akkor azután ugyanugy elkpaja ha oylan országot támad, ezzel a lehetőséggel szerintem sokkal több hulla országot vennének be szövetségekbe
|
Nemtom,sok csoportban már sztem most is "ráfanyalodnak" a hullákra,mostanság nem sokan kapkodnak a szövik után...tapasztalat sajnos...egész egyszerűen nem jelentkezett senki,ölni tudtam volna akár egy hulla szöviért is csak legyen...
Hozzáteszem...nem voltam még hullával,de nem tartom életképes fajnak,ezzel nem vok egyedül...

Ugyhogy a fentebbi csopikban már valószínű nem kamikázézik senki evvel a fajjal,lent pedig véleményem szerint el lehet tengődni mfként is...vakon támadgatsz ugyan,de ha nem tetszik ne menj élőholttal...plusz az hogy nincs szövije felfogható,a sebezhetetlenség árának is....szegény tündi-bündi élőholtakból ne akarjunk már tankokat csinálni...eddig is eltengődtek vhogy,találkozni a negyediken elég sok élőholttal.Kibírják,hogy nincs szövijük,bele már nem halnak

{Amibe nem halsz bele az csak megerősít} ezen "jelszó alatt,ezt az ötletet nem támogatom...