Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A holtak felemelkedése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1817)

Brown 05-21-2007 14:19

A holtak felemelkedése

Sziasztok!

A minap eszembe jutott egy-két apró ötlet, finomítás az élöholtak kapcsán. Kíváncsi vagyok, hogyan vélekedtek a bennem felmerülő gondolatokkal kapcsolatban.

Spec képesség: (Nehogymá' pont nekik ne legyen)

Ha egy élőholt ország legalább %-al túlüti egy adott ország védelmét, akkor onnantól kezdve az aktuális ország katonai, de csak a katonai haderejének adatairól mindig naprakész információi vannak, mintha éppen az adott pillanatban gömbözte volna meg.
Vitassuk meg a százalékot. Én 25%-ra gondoltam.

egyéb:

Adó: Az élőholtak nem adóznak.

Zombika jóravaló teremtmény, becsületes állampolgára országának, mindig időben befizeti a víz, gáz és fűtésszámlát. :D Most őszintén! Nem röhej?

Morál: Mivel az élőholtakat köztudottan nem a túlfűtött érzelmeik irányítják, úgy gondolom ez az érték lehetne egy igencsak pozitív állandó állandó. :D 100%

BimmBimm 05-21-2007 14:28

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 97145)
Sziasztok!

A minap eszembe jutott egy-két apró ötlet, finomítás az élöholtak kapcsán. Kíváncsi vagyok, hogyan vélekedtek a bennem felmerülő gondolatokkal kapcsolatban.

Spec képesség: (Nehogymá' pont nekik ne legyen)

Ha egy élőholt ország legalább %-al túlüti egy adott ország védelmét, akkor onnantól kezdve az aktuális ország katonai, de csak a katonai haderejének adatairól mindig naprakész információi vannak, mintha éppen az adott pillanatban gömbözte volna meg.
Vitassuk meg a százalékot. Én 25%-ra gondoltam.

egyéb:

Adó: Az élőholtak nem adóznak.

Zombika jóravaló teremtmény, becsületes állampolgára országának, mindig időben befizeti a víz, gáz és fűtésszámlát. :D Most őszintén! Nem röhej?

Morál: Mivel az élőholtakat köztudottan nem a túlfűtött érzelmeik irányítják, úgy gondolom ez az érték lehetne egy igencsak pozitív állandó állandó. :D 100%

Röviden: Hülyeség!

kiemelném a morált, legalább a topiknyitást ne offolnád, de ha nem offnak szántad az mégrosszabb...

Cassandra 05-21-2007 14:30

1. A hulla katonák megkérik szépen az ellent, hogy álljanak sorfalba, hogy szépen megtudják számolni őket vagy hogy gondoltad?:)

2.Adó: Mindenki annyinak állítja, amennyinek akarja, szóval ezt nem is értem...:confused:

3.Morál: Ezt ugye nem gondolod komolyan? Még viccnek is rossz...:eek:

Valezius 05-21-2007 14:34

Egyrészt van egy olyan topic, hogy "egy apró tuning hullához" miért kell saját topicot nyitni amikor ottvan az.
Nem gondolod, hogy 1hónap játék után még nem kéne feldobni a világmegváltó ötleteidet, mondjuk előtte meg kéne nézned, hogyan is megy a játék ötödik szint fölött.

Az első ötlet nem fog bekerülni, arra mérget vehetsz, Ati nem menne bele.

Adó: nagy jelentősége nincs, ennyire apró dolgok miatt nincs értelme változtatni.

morál: értelmesebb formában már felmerült a msik topicban.

http://forum.queosia.com/showthread....ighlight=hulla

Olvasgasd, és ha annyira foglalkoztat a hullák problémája, akkor szólj hozzá értelmesen. :)

Fransisco 05-21-2007 14:37

Semmi értelme...

Brown 05-21-2007 15:56

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 97148)
1. A hulla katonák megkérik szépen az ellent, hogy álljanak sorfalba, hogy szépen megtudják számolni őket vagy hogy gondoltad?:)

2.Adó: Mindenki annyinak állítja, amennyinek akarja, szóval ezt nem is értem...:confused:

3.Morál: Ezt ugye nem gondolod komolyan? Még viccnek is rossz...:eek:

1. Ez tetszik :) De őszintén megmondom nem erre gondoltam. Valami sötét mágia folytán megfigyelés alatt tartják az ellent, de számolni nem tudnak ahhoz túl buták. Varázsolni sem tudnak, szóval a setét mágia se a megfelelő kifejezés erre. :)

2. Ő náluk nem lenne állítható, nincs és kész.

3. Miért? :confused: Félelmet ébresztene benned? :D

Brown 05-21-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Fransisco (Post 97153)
Semmi értelme...

Rövid, de velős.

A hosszabb választól azért kímélj meg. :D

Sejtem mi lenne:)

Kutyuleee 05-21-2007 16:00

a morálnak szarnak kéne lennie, mert mindig Hullának érzik magukat, és Hulla fáradtak, emellett olyan sápadtak is mint egy Hulla...

Gyula 05-21-2007 16:00

Ha a hulla több mint 25% al átüt valakit akkor vagy kisérte az őt támadó sereget, vagy a támadott országnál valami nagyon nagy baj van.

Ami a morált illeti, azt támogatom, végülis egy kis erősités jót tenne a hullának, mert a jelenlegi formájában nagyon karcsú, meg aztán a hullának mivel minden mindegy, miért ne lehetne mindig vidám?

Fusio 05-21-2007 16:01

hülyeség...

All times are GMT +1. The time now is 17:24.