|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

06-18-2007, 13:46
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by ---<[madár]>---
Ha megtanulod kezelni, akkor nincs vele baj! Én spec. kifejezetten szeretem a hullákat ütni.... 
|
Kénytelen vagyok hinni neked,mert én még nem próbáltam a betegséget,mint fegyvert,de akkor írhatnál néhány tippet,hogy hogyan tartsuk kordában... 
Nehogy aztán a "teremtményünk" elhatalmasodjon rajtunk,vagy épp a fordítottja,hogyan tartsam fenn,hogy ne apadjon el ez a "forrás". 
|

06-18-2007, 13:48
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
kórházzal csökkented míg 30-40 hullik körönte és akkor lebontod a kórházakat, hogy még 8-10 körig beteg legyél, de azért a 30-40 ember körönte nem olyan érvágás. és akkor neked se gáz ha beteg vagy, de aki támad annak gáz lesz ha hazaér
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

06-18-2007, 13:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by System
Kénytelen vagyok hinni neked,mert én még nem próbáltam a betegséget,mint fegyvert,de akkor írhatnál néhány tippet,hogy hogyan tartsuk kordában... 
Nehogy aztán a "teremtményünk" elhatalmasodjon rajtunk,vagy épp a fordítottja,hogyan tartsam fenn,hogy ne apadjon el ez a "forrás". 
|
mielött hullázól felhuzol pár kórházat... és utána mielött véget érne a betegség lebontod... nem hiszem hogy a végefelé elhulló 10-15emberek nagy kárt jelentenének már  azt meg hogy meddig tart számold ki, illetve hogy mikor kell bontani a kórházakat  adott minden hozzá a súgóban 

06-18-2007, 13:57
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
háhá lassú voltál! 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

06-18-2007, 14:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
háhá lassú voltál! 
|
Lassú víz partot mos 

06-18-2007, 15:13
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Tegyük hozzá, hogy a hullák támadás 5. és 4 szinten még oké, mivel kicsi a hektár kevesebb fertőzést szedsz össze és azt kevesebb korházzal szeded le magadról. Minél nagyobb a népesség annál többen halnak meg (talán 6% körül per kör, de ezt nem állítom biztosan, mivel régen volt hogy mebgetegedtem) A hadis csak tornyot (szerintem ez a logikus) épít át korházra. Ám felsőbb csopikban elég drága a nyersi + elég sok korházat kell felhúzni, hogy kordában tartsd a betegséget, felmerül e a kérdés h nem egyszerűbb e más célpontot nézni ?
|

06-18-2007, 16:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LordYsolt
Tegyük hozzá, hogy a hullák támadás 5. és 4 szinten még oké, mivel kicsi a hektár kevesebb fertőzést szedsz össze és azt kevesebb korházzal szeded le magadról. Minél nagyobb a népesség annál többen halnak meg (talán 6% körül per kör, de ezt nem állítom biztosan, mivel régen volt hogy mebgetegedtem) A hadis csak tornyot (szerintem ez a logikus) épít át korházra. Ám felsőbb csopikban elég drága a nyersi + elég sok korházat kell felhúzni, hogy kordában tartsd a betegséget, felmerül e a kérdés h nem egyszerűbb e más célpontot nézni ?
|
Magasabb hekin is %-osan ugyanannyi kórház kell mint 200 hekin. Nem? 
|

06-18-2007, 16:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by otto500
Magasabb hekin is %-osan ugyanannyi kórház kell mint 200 hekin. Nem? 
|
csak az a % több épület, 1 épület több nyersi, és a nyersi is soxorosa mint 5ös szinten, vagyis nagyságrendekkel több pénzbe kerül.

06-20-2007, 08:47
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by System
|
Látom már leírták a tippeket, hogyan lehet fenntartani ezt az állapotot, az elhatalmasodás ellen viszont nem. Azt, hogy építs kórházakat, ezt gondolom meg sem kell említenem, de mindemellett érdemes sok munkanélkülit is tartani, hogy ne álljanak le az épületeid. Viszont problémát szokott okozni emberhiánykor néhány játékosnak az intéző nem megfelelő beállítása, így értelemszerűen ha nem működik a kórházad, nem is segít lejjebb vinni a betegséget... 
Egyszer sajna én is elbambultam ezen és amire észbe kaptam -1.500 körül volt a népességem! 

06-20-2007, 09:45
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by ---<[madár]>---
Látom már leírták a tippeket, hogyan lehet fenntartani ezt az állapotot, az elhatalmasodás ellen viszont nem. Azt, hogy építs kórházakat, ezt gondolom meg sem kell említenem, de mindemellett érdemes sok munkanélkülit is tartani, hogy ne álljanak le az épületeid. Viszont problémát szokott okozni emberhiánykor néhány játékosnak az intéző nem megfelelő beállítása, így értelemszerűen ha nem működik a kórházad, nem is segít lejjebb vinni a betegséget... 
Egyszer sajna én is elbambultam ezen és amire észbe kaptam -1.500 körül volt a népességem! 
|
Annyira nem vagyok kezdő,hogy ne tudjam hogy az intézőt korrigálgassam,hogy legalább a kórház működjön  de azért kössz a tippet 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|