|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Melyik ötleteteket tartanád jónak, a hulla erősítésére?
|
tripla szintenkénti hadibónusz
|

|
29 |
21.64% |
dupla szintenkénti hadibónusz
|

|
27 |
20.15% |
gyújtás elleni rezisztencia
|

|
33 |
24.63% |
minden mágikus és tolvaj akció elleni reziszdetencia (szintenként +5%-ot növekszik)
|

|
29 |
21.64% |
férőhelye szintenként +2-vel növekszik
|

|
12 |
8.96% |
férőhelye szintenként +10%-ot növekszik
|

|
65 |
48.51% |
nem kell erősíteni, vagy ezek közül egyiket se tartom jónak. (alapos kifejtést igényel!!!)
|

|
19 |
14.18% |

01-26-2010, 18:39
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Aki hullával megy, az nyilván készül rá, hogy gyújtani fogják... ha viszont én nem hullát választok, az azért van, mert nincs pénzem/kedvem/időm foglalkozni a fokozgatással, ergo teljesen esélytelen leszek a hullák ellen, akár 90% barakkos orkkal is...
Jelen helyzetben jöjjön bármilyen durva hadi, van esély visszaütni - szembemenni, és nem hal bele a népességed... ez az új hulla ellen nem lenne így
|
Aki nem hullával megy, az meg számít arra, hogy ölik a katonáit/varázslóit/tolvajait kitekizik stb... sorolhatnám egy darabig. Ha nincs pénzed/kedved/időd akkor most is esélytelen vagy A-ban, akármilyen faj ellen. Nem azt mondtam hogy jó lenne ebben a formában a hulla, csak mindig olyan dolgokkal vagdalkoztok, ami teljesen ki van sarkítva/nem teheti meg akárki akár pénz, akár idő hiányában. Általánosságban meg igen nehéz fogalmazni, de meg kell próbálni 
|

01-26-2010, 18:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Hmm visszatámadás lehetősége... Persze, vissza lehet támadni, de milyen áron?
Más. Hosszú távon ki lesz a topban? Aki legtöbbet van on-line, mert nem az fog számítani hogy ki kicsodát tud beütni, hanem hogy ki tud a hullával többet ütni/visszaütni...
Plusz nagyon nincs egyensúlyban a szükséges játéktudás/játékbeli költség és a durva ütőerő (lásd most ork: nagyot üt, de viszonylag nehéz játszani, és drága)
|
Én is arra hajlok, hogy ami nagyon nagyot üt, az legyen nagyon drága 
|

|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez nem igaz. Nem üti át a brutál elfeket és mondjam azt örülök neki ha az elfek elkezdenek a visszatámadás lehetőségén is gondolkodni a bunkerezés helyett. Ez egy olyan játék ahol néha nem árt csatázni.
|
Az elvvel egyetértek, de a bónusz túlzás.
Egy 55/15ös elfet a hulla klánban átüt 83% barakkal, ha jól számolom. Az elf élezett, a hulla nem. Ugyanezt egy ork 97,5% barakkal hozza ki, ami az élezés határát súrolja, finoman szólva is 
Direkt egy olyan elffel számoltam, ami "életképes", nem bunker, van esélye és ereje visszatámadni
Szerintem ez az ütőerő magasan túlzás, a védőerő pláne, és a betegség is.
Nekem leginkább úgy tetszene, ha egy 30/30as elfklánt úgy tudna csak beverni, hogy enyhén házhiányos (tehát annyi a támadó bónusza), védőbónusza egyáltalán ne legyen, és a betegség hatása is erősen mérsékelt legyen.
Nekem kb ezek lennének a javaslataim, ha van igény rá, számolok is 
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
The Following 2 Users Say Thank You to Von For This Useful Post:
|
|

|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Aki nem hullával megy, az meg számít arra, hogy ölik a katonáit/varázslóit/tolvajait kitekizik stb... sorolhatnám egy darabig. Ha nincs pénzed/kedved/időd akkor most is esélytelen vagy A-ban, akármilyen faj ellen. Nem azt mondtam hogy jó lenne ebben a formában a hulla, csak mindig olyan dolgokkal vagdalkoztok, ami teljesen ki van sarkítva/nem teheti meg akárki akár pénz, akár idő hiányában. Általánosságban meg igen nehéz fogalmazni, de meg kell próbálni 
|
Rendben, akkor még egyszer: A hulla nagy valószínűséggel az első pár akciója után elég nagy autovédelmet kap a gyújtásra, így a továbbiak már jóval kisebb károkat okoznak...
De mindegy, mert úgyis bármibe bele lehet kötni, ha akarsz...
A lényeg hogy az előnyei nagyon nincsenek egyensúlyban a hátrányaival...
|
The Following 2 Users Say Thank You to Alg For This Useful Post:
|
|

01-26-2010, 18:45
|
Member
|
|
|
|
97.5% erősen súrolja az tény  Dehát bele kell fokozni és kész 
(légyszi ne ujjazd le, csak vicc) 
|
The Following User Says Thank You to RRRrrr For This Useful Post:
|
|

01-26-2010, 18:45
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Az elvvel egyetértek, de a bónusz túlzás.
Egy 55/15ös elfet a hulla klánban átüt 83% barakkal, ha jól számolom. Az elf élezett, a hulla nem. Ugyanezt egy ork 97,5% barakkal hozza ki, ami az élezés határát súrolja, finoman szólva is 
Direkt egy olyan elffel számoltam, ami "életképes", nem bunker, van esélye és ereje visszatámadni
Szerintem ez az ütőerő magasan túlzás, a védőerő pláne, és a betegség is.
Nekem leginkább úgy tetszene, ha egy 30/30as elfklánt úgy tudna csak beverni, hogy enyhén házhiányos (tehát annyi a támadó bónusza), védőbónusza egyáltalán ne legyen, és a betegség hatása is erősen mérsékelt legyen.
Nekem kb ezek lennének a javaslataim, ha van igény rá, számolok is 
|
Ez kb. tetszik...
Mod: orknál semmiképpen nem csinálnám erősebbre, mert ugye orkot etetni kell, és ha élez, akkor ugyanúgy lehet gyújtani, plusz a többi ártó is hat rá
Last edited by Alg; 01-26-2010 at 18:47..
|
The Following 3 Users Say Thank You to Alg For This Useful Post:
|
|

01-26-2010, 18:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Alg
Mod: orknál semmiképpen nem csinálnám erősebbre, mert ugye orkot etetni kell, és ha élez, akkor ugyanúgy lehet gyújtani, plusz a többi ártó is hat rá
|
Na igen, és akkor még ebben is van igazság...
Kicsit olyan, mintha az lenne a jó megoldás, ha a hullát felhoznánk a mostani ork szintjére, az orkot meg a tervezett hulla szintjére (vagy inkább még az alá). Akkor mégiscsak a nehézkesebben játszhatónak maradna nagyobb ereje  
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
Last edited by Von; 01-26-2010 at 19:05..
|

01-26-2010, 19:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A valóságban azonban valahogy el kell jutnia az élőhalottnak ezekre a helyekre.
Ha senki nem tesz ellenük semmit útközben, akkor persze lehet úgy tekinteni, mintha hirtelen a semmiből megjelenne, hiszen semmi nem gátolja a feljutásban.
No de úgy gondolom, hogy nem az lenne a cél, hogy mindenki hagyja maga mellett elmenni az élőhalottakat, hanem valamilyen formában felveszik velük a harcot.
|
Tudod, ez a problema. Jelen helyzetben olyan eros hullat terveztel, hogy senki nem latja, hogy lehetne veluk felvenni a harcot, viszont mar egy kozepszeru jatekos is istent jatszhatna veluk.
Ha nem hiszed, vezesd be, es seperc alatt meglatod, hogy mennyire rosszul iteled meg a dolgokat, es a panikreakciok is csak ovatos becslesek a katasztrofa eloszelenek, amit okozna ez az egesz.
Komolyan mondom, en nem hiszem, hogy az 1/A mondjuk top 50 jatekosabol barkinek problemat okozna seperc alatt ott teremni egy par ilyen hullaval, ahol akar, mondjuk 2 nap alatt.
Te meg allitsd meg, ha gondolod... 
|
|

01-26-2010, 19:05
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Régen Szecsa tesztelte a betegséget anarchban, és ha jól rémlik, akkor 30k heki körül az első körben minden népe elhullott. Még mindig valami ilyesmi exponenciális erősödése van a néphullásnak? A számtani sor összegképlete miatt eleve nem lineárisan emelkedik ez a szám. A méret arányában négyzetesen. A hullák nagyobb hekin való terjedése előtt ezzel is számolni kell.
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|

01-26-2010, 19:09
|
Member
|
|
|
|
Tehát ha egy mostani hulla felkerülne az A topjában, akkor ott most is Isten lenne, csak eddig senkinek nem volt türelme meg pénze felvinni odáig egy halottat? Vagy miért is nincsenek ott hullák, elvégre ha most olyan durva a betegsége nagy hekin akkor csak odáig kéne eljutni vele...(elvileg) Semmi szarkazmus, tényleg kiváncsi vagyok, hogy a nagy klánok miért nem vittek fel eddig halottat akkor...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|