|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-30-2007, 13:35
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nézd Wand nekem sokkal jobban nyomja a begyem ha 120-200K távolságról odafokoz valaki lesipuskázni, mert klántámadott valaki. Mindezt miért teheti meg? Ugyanazért amivel te érvelsz... csak pénz miatt.. ez szted normális? Főleg ugy ha a top 30 orijai mnt-sek nem bántják egymást de ha az egyik betámad valaki mást és az a szerencsétlen vissza mer menni a másik egyből megkeresi 5-6-10 sereggel? Ez a normális? Hát én ugy vagyok vele hogy ez ellen a kutyagumi játék ellen bizony jó, hogy "valami ostoba" rájött egy használható módszerre. És amíg fel lehet ugrani 100K pontot egy támadás kivitelezéséhez addig mindenképpen jó ha egy ilyen támadás ellen is el lehet ugrani 100K-ra.
|
nem szerintem ez sem normális.
de ettől még nem az a megoldás, hogy maradjon így.
mindkét problémára megoldás, ha pl az ország pontszámába az el nem férő lakosság max 50k pontig számít bele.
|

05-30-2007, 13:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
nem szerintem ez sem normális.
de ettől még nem az a megoldás, hogy maradjon így.
mindkét problémára megoldás, ha pl az ország pontszámába az el nem férő lakosság max 50k pontig számít bele.
|
Nem tudom, en ezt nem problemanak latom, hanem szinesito taktikai elemnek....

05-30-2007, 13:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
8 csatából 6 nullát visz.
ez nem szinesítő hanem elkeserítő 
ennyi erővel kérek egy gombot miszerint: klikk ide: <beálldozok 5 milliárdot= nem támadhat senki>
|

05-30-2007, 13:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
8 csatából 6 nullát visz.
ez nem szinesítő hanem elkeserítő 
ennyi erővel kérek egy gombot miszerint: klikk ide: <beálldozok 5 milliárdot= nem támadhat senki>
|
Ez nem igy van wand, ha eltalalod, hogy utanabonts, vagy utanafokozz, igenis tudsz tole foglalni....

05-30-2007, 14:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ez nem igy van wand, ha eltalalod, hogy utanabonts, vagy utanafokozz, igenis tudsz tole foglalni....
|
igen csak ez nem így van rendjén, hogyha "eltalálom akkor tudok foglalni"
a játék úgy működik, hogy ha nagyobb a támadó sereg mint a védő akkor bemegy és foglal. max a le fel irány a kérdéses
ha meg csak 50-50% szerencsén múlik, akkor vezessük be a csaták eldöntésére a dobókockás megoldást, ha én nagyobbat dobok mint az ellen, akkor bemegy ha nem akkor nem 
Last edited by wand; 05-30-2007 at 14:10..
|

03-28-2008, 20:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Továbbra is az a véleményem, hogy maradjon minden így ahogy van most. +1 taktikai elem. A mega orik meg fokozgassanak több 100k katit 1-1 ütéshez (vagy elkerüléshez), amíg van miből.
Továbbra is egyet értek Monroval, miszerint:
100k értékkel lejjebb lévő ori odafokozva rámjön 2 körre (95-100% barakkos ork tudós tábornokot valószínűleg nem fog meg semmi még ha 2000 hekivel feljebb van akkor se, ez szvsz nem vita tárgya), és kv után eltávolodik annyira, hogy szinte képtelenség utánnabontani. De ha sikerül is lebontani a fél orit, és visszamenni, mi lesz mikor hazaérnek a seregek? Ott állok az ellen ori mellett 2 körre lebontva a fele orim...
Ha marad ez a "0 hekis" lehetőség, akkor legalább az az esélyem meg van, hogy ugyanannyi kati lefokozásával - amivel ő rám jött - "megússzam" a hekivesztést. És a lehetőség is ott marad az ellennél, hogy fokozzon még 100kn belüre és mégis vigyen hekit.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

03-29-2008, 01:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Ha marad ez a "0 hekis" lehetőség, akkor legalább az az esélyem meg van, hogy ugyanannyi kati lefokozásával - amivel ő rám jött - "megússzam" a hekivesztést. És a lehetőség is ott marad az ellennél, hogy fokozzon még 100kn belüre és mégis vigyen hekit.
|
És megint oda lyukadunk ki, ami miatt támogatom az ötletet, miért is kell azon múlnia az ütésnek,hogy:
1. van elég pénzem fokozgatni több száz k katit?
2. miért kell eltalálnom azt hogy mennyire fokoz el, hogy hozzak vmit. azt hittem ez nem szerencse játék...
szvsz, ez nem szerencse játék ez stratégia. ha súlyos veszteségek árán bevállalja vki,hogy ház free legyen,hetekig rákészül esetleg, akkor ne az legyen,hogy vagy eltaláltja a fokozást, vagy nem. a 0hekis ütés lehetősége bennemaradna a játékba, ha ezen változtatnánk, csak jóval drágább lenne. Sztem a játék célja, nem az, hogy kinek van több tartaléka,és tud minél több ütést megúszni, hanem hogy ki a jobb stratéga. De ,ha a játék neve mégse hóditó hanem tévedtem és bankár akkor én kérek elnézést. De addig úgyérzem hogy terület arányosan érdemes gondolkodni...
ugyan elég elrugaszkodott, de létező példa.: anarchban a legnagyobb orinak alig 0,35%-a 100k pont különbség. ez arányaiban olyan mintha egy 200hekis orival nem tudnál ütni egy 201 hekis orit. de még A-ban is kevesebb mint 10% területi különbség a "nagyoknál". miért van az, hogy 220 hekin simán szembeszállsz egy 200hekis orival, de 30k hekin inkább menekülsz??? és mindezt csak azért mert lehetőséged van rá. És a végeredmény mi??? mind2 fél veszit. az egyik azért mert csomo katit elszort 0hekiért. a másik meg inkább lefordul, mert elfogy a pénze és 1 hekit nem adna a másiknak.
(Off sztem a szkarának is más lett volna a sorsa, ha nincs ez a lehetőség a játékban  )
Last edited by Kutyuleee; 03-29-2008 at 01:16..
|

03-29-2008, 07:23
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
És megint oda lyukadunk ki, ami miatt támogatom az ötletet, miért is kell azon múlnia az ütésnek,hogy:
1. van elég pénzem fokozgatni több száz k katit?
2. miért kell eltalálnom azt hogy mennyire fokoz el, hogy hozzak vmit. azt hittem ez nem szerencse játék...
szvsz, ez nem szerencse játék ez stratégia. ha súlyos veszteségek árán bevállalja vki,hogy ház free legyen,hetekig rákészül esetleg, akkor ne az legyen,hogy vagy eltaláltja a fokozást, vagy nem. a 0hekis ütés lehetősége bennemaradna a játékba, ha ezen változtatnánk, csak jóval drágább lenne. Sztem a játék célja, nem az, hogy kinek van több tartaléka,és tud minél több ütést megúszni, hanem hogy ki a jobb stratéga. De ,ha a játék neve mégse hóditó hanem tévedtem és bankár akkor én kérek elnézést. De addig úgyérzem hogy terület arányosan érdemes gondolkodni...
|
Az utolsó mondat kivételével igazat adok neked.
De inkább pontszámarányosan kellene gondolkodni.
Sokkal logikusabb, mint a terület alapú.
Képlettel egyelőre nem tudok szolgálni.
|

03-29-2008, 10:25
|
Administrator
|
|
Activity: 29%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Az utolsó mondat kivételével igazat adok neked.
De inkább pontszámarányosan kellene gondolkodni.
Sokkal logikusabb, mint a terület alapú.
Képlettel egyelőre nem tudok szolgálni.
|
Most pontszám alapján történik a foglalás. Épp ez a felvetés, hogy mivel így extrém távolodásokat lehet csinálni, ne így legyen.
|

05-30-2007, 13:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Egyébként szívem szerint én sem piszkálnám. Örülök, hogy más sem látja ezt ekkora problémának 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|