|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-28-2007, 10:44
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
szóval egy figyelmeztető értesítést én maximálisan támogatnék amit a szövik is láthatnának.
|
Ezzel az a fő problémám, hogy a szövinek alapvetően semmi köze ahhoz, hogy mikor jár le a vipem, vagy lejár-e, vagy meghosszabbítottam-e azóta, vagy mikor hosszabbítottam meg stb.
Ez nekem már komoly adatvédelmi aggályokat vet fel, persze lehet, hogy csak túlérzékeny vagyok most ebben a kérdéskörben, mert épp hihetetlen értelmetlennek találom a magyar törvényeket, amik az ilyen esetekre vonatkoznak...
Mindenesetre szomorúan mondom, hogy egy esetlegesen jó ötletnek ma Magyarországon akár konkrét törvényi akadályai is lehetnek.
|

05-28-2007, 10:47
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
1-be belemennék, méghozzá 12óránál, ha valamelyik szövit érdekli az meg tudja nézni, ha nem érdekli, akkor hiába van 3.
|
Nem az a kérdés, hogy érdekli-e a szövidet, hanem az, hogy adhatunk-e a szövidnek olyan, nem általad szabályozott információt, ami akár a valós-életbeli helyzetedre, illetve cselekedeteidre is utalhat.
Jelen pillanatban erre azt mondom, hogy nem, nem adhatunk, mert a magyar törvényekkel véleményem szerint egy ilyen információ konkrét közlése ellenkezik.
|

05-28-2007, 10:50
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Jelen pillanatban erre azt mondom, hogy nem, nem adhatunk, mert a magyar törvényekkel véleményem szerint egy ilyen információ konkrét közlése ellenkezik.
|
Még olyan formában sem lehetséges, hogy egy checkbox kipipálásával én ezt láthatóvá teszem nekik?
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

05-28-2007, 11:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Nem, nem buta ötlet. Sztem az lenne a jó ha a fontos eseményekben lenne egy ilyen jelzés 24körrel a lejárat előtt. Ezt láthatják a szövik is és nem kell kérdezni hogy kinek mennyi, és tudom hogy azért megy el a szövim összes tolija mert a htja épp szabira ment
szóval egy figyelmeztető értesítést én maximálisan támogatnék amit a szövik is láthatnának.
|
nekem ezzel speciel az a problémám, hogy gondokat okozhat. mégpedig azért, mert lehet valami úton-módon szükségem volt egy vipre, de csak egyre, és mikor a szövim látja, hogy éppen lassan vége, rátesz egy másikat, pedig nekem nem kell, és csak plusz költségbe ver, ha olyan a szövi.
mellesleg én gondolom, hogy te is figyelsz annyira az oridra, hogy tudod mikor jár le a vip, és amikor már csak kevés van hátra, teszel rá megint.
szerintem ez felesleg funkció.

05-28-2007, 11:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem az a kérdés, hogy érdekli-e a szövidet, hanem az, hogy adhatunk-e a szövidnek olyan, nem általad szabályozott információt, ami akár a valós-életbeli helyzetedre, illetve cselekedeteidre is utalhat.
|
Mint már irtál is, egy jelölő négyzet segitségével nem te adsz információt, hanem maga a játékos, ezt meg talán egyik törvényt se sérti. Ha meg igen, akkor jobb ha csomagolunk sé elköltözünk egy civilizált országba.
Gyulaword (#79796)
|

05-28-2007, 11:49
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
mégpedig azért, mert lehet valami úton-módon szükségem volt egy vipre, de csak egyre, és mikor a szövim látja, hogy éppen lassan vége, rátesz egy másikat
|
azért ha csak 1 vipre volt véletlenül szükséged, csak szólsz a szöviknek, hogy "nincs vipem, csak most", vagy valami hasonlót... ha már szövid, akkor ennyit tudhat, h csak 1 alkalommal volt viped...
ez annyira volna jó, h legyen egy plusz védelem a vip letelte miatt.
adatvédelmi szempontokhoz nem értek, de gondolom ha én engedélyezem, akkor "hozzájárulok" hogy 'anyagi helyzetem és szabadidőm mennyiségét' a szövikkel megosszam.
mivel azonban Atti azt mondta h nem, lehet kár ezen rágódni. 

05-28-2007, 11:52
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
azért ha csak 1 vipre volt véletlenül szükséged, csak szólsz a szöviknek, hogy "nincs vipem, csak most", vagy valami hasonlót... ha már szövid, akkor ennyit tudhat, h csak 1 alkalommal volt viped...
adatvédelmi szempontokhoz nem értek, de gondolom ha én engedélyezem, akkor "hozzájárulok" hogy 'anyagi helyzetem és szabadidőm mennyiségét' a szövikkel megosszam.
mivel azonban Atti azt mondta h nem, lehet kár ezen rágódni. 
|
Akkor viszont már beírhatja a szövifórumba azt is,hogy hahó,le fog járni a vipem ... nem kell szerintem ez,én nem támogatom 
|

05-28-2007, 13:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bpeet
|
de ha véletlenül le fog járni, arról is tudsz szólni a szövinek, pláne, ha 70-es vagy, vagy nincs lehetőséged vipelni, és ők szoktak 
mindegy, szerintem felesleges, és kész. csinálj egy szavazást, és úgyis le leszek szavazva 

05-28-2007, 13:07
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
de ha véletlenül le fog járni, arról is tudsz szólni a szövinek, pláne, ha 70-es vagy, vagy nincs lehetőséged vipelni, és ők szoktak 
mindegy, szerintem felesleges, és kész. csinálj egy szavazást, és úgyis le leszek szavazva 
|
Azért van,aki melletted van 
|

05-28-2007, 13:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Azért van,aki melletted van 
|
ez tök jó 
nem mintha a rossz kűzdene a jó ellen, de azért megnyugtató a tudat 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|