![]() |
VIP lejárása
Sziasztok!
Csak annyi javaslatom lenne, hogy be lehetne-e tenni a fontos események közé, hogy VIP lejárata előtt 10 körrel megjelenne egy figyelmeztetés, hogy lejár a VIPed 10 kör múlva. Így látnák a szövi/klántársak is, és jöhetne segítség tőlük, ha esetleg az adott ori gazdája nem tud belépni sem (pl. mostani vizsgaidőszak), illetve, akik pl vodások és "szervezni" kell 1-1 vip feltöltést, ami ha már lejárt, akkor nem egyszerű... tudom h "oda kell figyelni", ilyen irányú hozzászólásokkal ne hurrogjatok le plz, ez nem hinném, h tamagocsivá tenné a game-t. |
ha ilyen komolyan van véve a vip, meg a játék, akkor lehetne mondjuk bankkártyával vipelni, aztán akkor nem kéne kéthetente aggódni, meg elfelejteni. (én sms-sel szoktam, és ha néha lejár,akkor lejár. ha vizsgaidőszak van, és nagyon húzós, akkor én leszabizok, mert asszem az egyetem még (talán és csak zárójelben:)) a hódnál is fontosabb.
|
Quote:
szerintem buta ötlet. |
én havernak szoktam feltölteni a kártyáját és egyszerre 7-8-at nyomok. ennek ellenére velem is elő szokott fordulni, h pár körig nincs vip.
Az ötlet azonban nem miattam, hanem klántárs miatt fordult meg a fejemben, mire észrevettük a gondot, nagy baj érte az oriját. persze ha nem hát nem... :) az természetes, h zárójelben a fősuli/egyetem/munka/család fontosabb, de szabizni nem mindenkinek egyszerű (pl termelők) |
Quote:
Mégis a legtöbb visszajelzés ezzel kapcsolatban az, hogy nagyon idegesítő, hogy van ez a figyelmeztetés. Ha ez a normál játékban is lenne, azt hiszem, hogy igen sokal igen hamar megőrülnének. |
Quote:
Bőven jó lenne, ha ilyenkor csak 5körönként szólna, és mondjuk az utolsó 10körben (vagy akkor se) írna körönként. Viszont ha én le akarom járatni a vipet a normál orimban, akkor ne idegesítsen már mindenféle felirattal, hogy le fog járni :p |
Quote:
szóval egy figyelmeztető értesítést én maximálisan támogatnék amit a szövik is láthatnának. |
én ezt ugy gondolom h állithato legyen a beállításokba,h aki kéri az bekapcsolja magának aki nem az meg ne kapjon agybajt ennyi figyelmeztetéssel....
|
igen, nem üzenetekről lenne szó, és nem 70 levélről.
1 esemény, villogó kis kard a bal felső sarokban. max annyi, hogy lenne egy esetleg 12 körrel a lejárat előtt, aztán meg amikor lejárt. de nem üzi, hanem 1 soros FONTOS esemény, hogy lássák a szövik is. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:06. |