|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
|
View Poll Results: Változtassunk?
|
|
Mindkettő jó.
|

|
11 |
25.58% |
|
Tolvajnál támogatom.
|

|
1 |
2.33% |
|
Varázslónál támogatom.
|

|
5 |
11.63% |
|
Egyik-e se támogatom.
|

|
26 |
60.47% |

03-26-2007, 10:58
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by collateral
sztem vonatkoztassunk el a fajoktol es csak a szemelyisegre koncetraljunk.
mert jo, hogy a gnom jobban farad, de van alapbol mas elonye. A tobbi fajnak meg ugyanugy valami mas. Magat a szemelyiseget tuningoljuk es majd mindenki valaszt hozza neki megfelelo fajt.
|
Nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy egyedül az óriásnak vannak meg a varishoz való képességei.
|

03-26-2007, 11:46
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az hogy az óriás a legjobb varis ez szerintem senki sem vitathatja.De ez nem azt jelenti hogy a varisoknak nem kell használható képesség. Erős hadis is az óriás meg pl az ork is (és főleg nem csak A ban kell gondolkodni, ott csak 1-1 orink lakik ). Viszont amikor ezek a fajok új személyiséget vesznek fel komolyan gondolkodnak rajta hogy mi legyen mert sok jó van. Ezzel szemben a varázsló és toli az univerzális tudós után már messze nem képes annyira jót választani.
És most tolis és varis oriról beszélek nem pedig a vegyes orikról amik mindenfélét csinálnak így jó nekik a hadis képesség is.
Valójában Andrew is mit ír? Sok mindennnel nem értek egyet de ami lejön:a hadis beütésű varit erősebbnek tartja mint aki csak varis. Ez nem azt jelenti hogy az önmagában pl varis ori gyengébb mint a hadisok? Ez pedig nem arról szól, hogy valahogy lehetne erősíteni őket?-és erre a legjobb megoldások egyike lehet egy hasznos személyiség,amiből nincs nekik túl sok
|

03-26-2007, 11:55
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Valójában Andrew is mit ír? Sok mindennnel nem értek egyet de ami lejön:a hadis beütésű varit erősebbnek tartja mint aki csak varis. Ez nem azt jelenti hogy az önmagában pl varis ori gyengébb mint a hadisok? Ez pedig nem arról szól, hogy valahogy lehetne erősíteni őket?-és erre a legjobb megoldások egyike lehet egy hasznos személyiség,amiből nincs nekik túl sok
|
Igen, de egy hadis-varival szemben, a full varis, püfeszkedik az orijában, a full tornyos íj mögül kukucskál.  Szépen fedezget.
Szóval szerintem azért hogy jobb legyen a hadis-vari, megdolgozik.
És szerintem ne legyen olyan erős egy full varis. Aki nem tesz érte semmit. 
|

03-26-2007, 12:02
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Igen, de egy hadis-varival szemben, a full varis, püfeszkedik az orijában, a full tornyos íj mögül kukucskál.  Szépen fedezget.
Szóval szerintem azért hogy jobb legyen a hadis-vari, megdolgozik.
És szerintem ne legyen olyan erős egy full varis. Aki nem tesz érte semmit. 
|
A varis ori ugyanúgy a szövetségért harcol, és a játék része. Miért ne legyen a játékban szereplő egyik ori tipus ugyanolyan erős mint a másik? A hadivari is fedezhet és varis ori is szerezhet hekit foglalásból ha a mellette kocogó szövitársak viszik. Kicsit rossz tendenciának érzem, hogy manapság egyre gyakoribb az olyan szövi ami tolis nem tart, vagy a varija inkább hadis ori jellegű. Azzal szerintem mindenki veszít ha valamelyik ori tipus (és itt 2ről is szó van) drasztikusan megritkul a másik javára.Nem szeretem ha rengetnek vagy lopnak,de nem szeretném ha nem lenne olyan ori amivel lopni és rengetni érdemes.-márpedig ezek kihalónak tűnnek
|

03-26-2007, 12:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Azzal szerintem mindenki veszít ha valamelyik ori tipus (és itt 2ről is szó van) drasztikusan megritkul a másik javára.Nem szeretem ha rengetnek vagy lopnak,de nem szeretném ha nem lenne olyan ori amivel lopni és rengetni érdemes.-márpedig ezek kihalónak tűnnek
|
Ezzel egyet értek.
Az nem jó, ha beszűkül a játék.
Amit írtam, az a javaslattól független vélemény.
Lényege, az az ori legyen erősebb, aki felvállal egy aktívabb játékot, és ne az, amelyik tart 15% tornyos íjat.
|

03-26-2007, 11:57
|
|
Member
|
|
|
|
Gyakran felhozott indok a személyiségek erősítésével szemben, hogy ezzel a többet fordultak aránytalanul nagy előnyt kapnak. Nem hiszem. Egyértelmű hogy sokat erősödnek,viszont azok is esetleg akik ellenfelük lesznek. Ha a személyiségek harmónikusan, minden ori tipust érintően vannak kialakítva, akkor egyszerűen nem jöhet ugyanolyan jól a tolis személyiség erősítése egy sok szemes hadisnak,vagy varisnak, mint egy eredeti tolis orinak. ÉS ez lenne a lényeg.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules