Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Változtassunk?
Mindkettő jó. 11 25.58%
Tolvajnál támogatom. 1 2.33%
Varázslónál támogatom. 5 11.63%
Egyik-e se támogatom. 26 60.47%
Voters: 43. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-26-2007, 10:01
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
és A-ban tolis vagy varis beállitottsággal mit érsz? úgyis mindent a klán rakiban és a piacon tartank, ráadásul kb 2kör alatt elérhető hogy meglegyen a 10k-s pontkülönbség amivel már nem hozol semmit, varival úgyanez elég 1-2 ütés és már is 10körre vagy ahonnan egy varis semmit sem kezd, mert nem birja a készültsége és nem ezen az 1%on múlik.
és abba gondolj bele, hogyha csak olyan erős személyiségek vagy akár csak 3 olyan erős lenne mint a tudós, akkor alig lenne esélye egy 1személyiségesnek egy 3al szemben
nem tudom hogy jön ide a z A??? *lehet én értettem vmt félre*
Egész játékra agy legalább a lassu és anormálra vonatkoztassunk már...
Ne ragadjunk már ki csupán egy csoportot, megértem ha már vki ott játszik régota és máshol nem hogy onnan van példája de egyszer végig ment ,azért csak van némi emléke és fogalma a többiről is.
Old 03-26-2007, 10:25
collateral collateral is offline
Junior Member

Longevity: 94%

[quote=Kutyuleee;82341]és A-ban tolis vagy varis beállitottsággal mit érsz? úgyis mindent a klán rakiban és a piacon tartank, ráadásul kb 2kör alatt elérhető hogy meglegyen a 10k-s pontkülönbség amivel már nem hozol semmit, varival úgyanez elég 1-2 ütés és már is 10körre vagy ahonnan egy varis semmit sem kezd, mert nem birja a készültsége és nem ezen az 1%on múlik.

koszi, hogy megerositesz pont arol beszelunk, hogy meg kell erositeni a toli es vari szemelyiseget, hogy bevallahato legyen minden szinten, akar elso szemelyisegnek is.
off: A-ban pedig szerintem a hadisokat pontosan a vari-tolival lehetne ellensulyozni. Lattam en mar ork taborokot 25k ember minusszal
Old 03-26-2007, 10:46
Everlasting Everlasting is offline
Member

Az hogy az óriás a legjobb varis ez szerintem senki sem vitathatja.De ez nem azt jelenti hogy a varisoknak nem kell használható képesség. Erős hadis is az óriás meg pl az ork is (és főleg nem csak A ban kell gondolkodni, ott csak 1-1 orink lakik ). Viszont amikor ezek a fajok új személyiséget vesznek fel komolyan gondolkodnak rajta hogy mi legyen mert sok jó van. Ezzel szemben a varázsló és toli az univerzális tudós után már messze nem képes annyira jót választani.
És most tolis és varis oriról beszélek nem pedig a vegyes orikról amik mindenfélét csinálnak így jó nekik a hadis képesség is.

Valójában Andrew is mit ír? Sok mindennnel nem értek egyet de ami lejön:a hadis beütésű varit erősebbnek tartja mint aki csak varis. Ez nem azt jelenti hogy az önmagában pl varis ori gyengébb mint a hadisok? Ez pedig nem arról szól, hogy valahogy lehetne erősíteni őket?-és erre a legjobb megoldások egyike lehet egy hasznos személyiség,amiből nincs nekik túl sok
Old 03-26-2007, 10:55
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post
Valójában Andrew is mit ír? Sok mindennnel nem értek egyet de ami lejön:a hadis beütésű varit erősebbnek tartja mint aki csak varis. Ez nem azt jelenti hogy az önmagában pl varis ori gyengébb mint a hadisok? Ez pedig nem arról szól, hogy valahogy lehetne erősíteni őket?-és erre a legjobb megoldások egyike lehet egy hasznos személyiség,amiből nincs nekik túl sok
Igen, de egy hadis-varival szemben, a full varis, püfeszkedik az orijában, a full tornyos íj mögül kukucskál. Szépen fedezget.
Szóval szerintem azért hogy jobb legyen a hadis-vari, megdolgozik.
És szerintem ne legyen olyan erős egy full varis. Aki nem tesz érte semmit.
Old 03-26-2007, 10:57
Member

Gyakran felhozott indok a személyiségek erősítésével szemben, hogy ezzel a többet fordultak aránytalanul nagy előnyt kapnak. Nem hiszem. Egyértelmű hogy sokat erősödnek,viszont azok is esetleg akik ellenfelük lesznek. Ha a személyiségek harmónikusan, minden ori tipust érintően vannak kialakítva, akkor egyszerűen nem jöhet ugyanolyan jól a tolis személyiség erősítése egy sok szemes hadisnak,vagy varisnak, mint egy eredeti tolis orinak. ÉS ez lenne a lényeg.
Old 03-26-2007, 11:02
Member

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Igen, de egy hadis-varival szemben, a full varis, püfeszkedik az orijában, a full tornyos íj mögül kukucskál. Szépen fedezget.
Szóval szerintem azért hogy jobb legyen a hadis-vari, megdolgozik.
És szerintem ne legyen olyan erős egy full varis. Aki nem tesz érte semmit.

A varis ori ugyanúgy a szövetségért harcol, és a játék része. Miért ne legyen a játékban szereplő egyik ori tipus ugyanolyan erős mint a másik? A hadivari is fedezhet és varis ori is szerezhet hekit foglalásból ha a mellette kocogó szövitársak viszik. Kicsit rossz tendenciának érzem, hogy manapság egyre gyakoribb az olyan szövi ami tolis nem tart, vagy a varija inkább hadis ori jellegű. Azzal szerintem mindenki veszít ha valamelyik ori tipus (és itt 2ről is szó van) drasztikusan megritkul a másik javára.Nem szeretem ha rengetnek vagy lopnak,de nem szeretném ha nem lenne olyan ori amivel lopni és rengetni érdemes.-márpedig ezek kihalónak tűnnek
Old 03-26-2007, 11:06
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Azzal szerintem mindenki veszít ha valamelyik ori tipus (és itt 2ről is szó van) drasztikusan megritkul a másik javára.Nem szeretem ha rengetnek vagy lopnak,de nem szeretném ha nem lenne olyan ori amivel lopni és rengetni érdemes.-márpedig ezek kihalónak tűnnek
Ezzel egyet értek.
Az nem jó, ha beszűkül a játék.

Amit írtam, az a javaslattól független vélemény.
Lényege, az az ori legyen erősebb, aki felvállal egy aktívabb játékot, és ne az, amelyik tart 15% tornyos íjat.
Old 03-26-2007, 17:06
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
off

sosem választanám ezt a formációt...

ha hadi varisról beszélünk, szöviben, akkor harcos helyett gazdálkodó egyértelműen,
( gondolom nem tanya free az óriás hadi varis )
és ezek az ien orik eléggé élezettek a 10 % bónusz , jelenthet egy teljes hatodik piacot is kb...
ráhibáztál, 6% tanyával nekem nem kell gazdálkodó, az a 0.6% föld, amit spórolnék vele nem olyan számottevő
inkább tartok raktárat meg 15-20 bankot, és az oriban 5-600 millát, amiből mindig lesz elég zsé gabira

és az utóbbi beszélgetéshez hozzászólva
nem azért vagyok hadivari, mert az jobb vagy nem jobb mint a sima varis
hanem míg a fullvari csak kuksol, gömbözget, meg kekszet majszol, addig egy hadivarival azért lehet menni ütni rendesen, és nem is lesz olyan unalmas a játék
meg sokkal szebb a 98% morál mnt a 75:%
Old 03-26-2007, 18:13
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Estét!
Off

Már nem tudom kinél láttam, de a vándor személyiség, nem csak csökkenti a távolságot, és a megtorlásnál a készültséget, hanem, az egyik legfontosabb - szerintem- növeli a morálnöveléste szánt orik számát, és !!!! csökentheti a hazakisérés esélyét, ha ügyesen épít és bont. És azért egy-egy kis mézsár, vagy puszti sokat segíthet.

On

Egy nagyon fontos dolog a túdos mellett, a vari-toli mostani helyzetével szemben: amíg a túdós állandóan kifejti, védő és termelő hatását, a toli-vari személyiség csak azután ha használjuk. És azok a játékosok akik nincsenek olyan sokat a gép előtt, nem igazán tudják használni.
Old 03-26-2007, 20:17
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Gyakran felhozott indok a személyiségek erősítésével szemben, hogy ezzel a többet fordultak aránytalanul nagy előnyt kapnak. Nem hiszem. Egyértelmű hogy sokat erősödnek,viszont azok is esetleg akik ellenfelük lesznek. Ha a személyiségek harmónikusan, minden ori tipust érintően vannak kialakítva, akkor egyszerűen nem jöhet ugyanolyan jól a tolis személyiség erősítése egy sok szemes hadisnak,vagy varisnak, mint egy eredeti tolis orinak. ÉS ez lenne a lényeg.
Quote:
A varis ori ugyanúgy a szövetségért harcol, és a játék része. Miért ne legyen a játékban szereplő egyik ori tipus ugyanolyan erős mint a másik? A hadivari is fedezhet és varis ori is szerezhet hekit foglalásból ha a mellette kocogó szövitársak viszik. Kicsit rossz tendenciának érzem, hogy manapság egyre gyakoribb az olyan szövi ami tolis nem tart, vagy a varija inkább hadis ori jellegű. Azzal szerintem mindenki veszít ha valamelyik ori tipus (és itt 2ről is szó van) drasztikusan megritkul a másik javára.Nem szeretem ha rengetnek vagy lopnak,de nem szeretném ha nem lenne olyan ori amivel lopni és rengetni érdemes.-márpedig ezek kihalónak tűnnek
ahh igenis nagy előny a többszemélyiségeseknek ha még ezek is erősitésre kerülnek, azért képzeljetek már el 1 ien stilusu gnómot vagy óriást... a harmónikus elosztást meg ki talaálta ki ien nincs, már alapból van oan faj ameiknek eggyes személyiségek fölöslegesek ezek a "kihalóban" lévő oritipusok pedig eggyéltalén nem a személziségek miatt vannak kihalóban, hanem azért mert vannak helyek ahol nem életképesek, persze nem lehetetlen, csak minek kinlódni fölöslegesen

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules