Quote:
Originally Posted by Lezúziusz
Sztem teljesen felesleges lenne kivenni őket...Napi 1-2 órát, ha foglalkozol az oriddal vip hv-ban ( a simáról nem beszélek) simán benne vagy az első 10-ben. Nem vágom, hogy lecel az utolsók közt, ha végig küzdöttél? Nem személyeskedés és bocsáska, hogy ezt mondom, de sztem lehet nem a pontlista hibádzik. Ha kikerülnének a listából a top tetején tanyázó 3-4k íjassal + 2-3k pacival rendelkezők mind őket ütnék, mert könnyű préda....Ha meg valaki fel akar menni oda, tegye úgy, hogy ne üssék le, ellenkező esetben nincs is ott helye.
|
Kedves Lezúziusz!
Hidd el, hogy akik az utsók közt végeztek, ugyanúgy küzdöttek, mint az élboly, csak többször mentek rájuk, nem tudtak igazán fejlődni. Ha feljebb kerülnek, a top ugyis rámegy, tehát az az egy esélyük marad, hogy lennmaradnak, hiszen hiába erősödnek meg és lépnek fel, ujra és ujra rájuk fognak támadni, mint könnyű célpontra.
Ja, és nem azt írtam, hogy az utolsók közt végeztem, ez egy feltevés volt, ami eddig egyszer jött össze, de az is azért, mert nem játszottam végig. Szerencsémre eddig sikerült az első 10-ben végezni, tehát semmi gond azzal a hiányolt "valamivel"