Nem tudom miért kell állandóan személyeskedni.
Ha jól emlékszem valamikor 2000-2001 nyarán kezdtem el a játékot. Azóta egyetlen nagyobb kihagyással folyamatosan játszom. Én is halmozok fel tartalékokat igen, és én is úgy indítom az országokat 200hektáron hogy 80-100 könyvtár.
A háborúhoz pénz kell mint azt már nagyon sokan elmondtátok. Nem is vitatom, tényleg kell a háttér.
Ez utóbbi javaslatomnak szerintem az lenne a hatása hogy forgalmat generálna, mégpedig nagyot. Rengeteg olyan ország van, ahol a tartalékok tetemesek. Ha a javaslatom bevezetésre kerülne sztem az ilyen országok /meg az összes többi/ hogy a veszteséget elkerüljék kénytelenek lesznek eladni a cuccaikat. De ugye nem szereti senki ha a miliárdok ott figyelnek az ablakban, hát elkölti újra.Teszi ezt annyiszor ahány piaca van, ebben eddig nincs semmi különös. Senki nem mondja hogy kötelező veszíteni a piacozáson.. De amikor már elfogyott a napi 15 piacod, és épp egy másik ori kezdi el felvásárolni a piacon lévő cuccaidat, akkor pénz szépen megjelenik az országodban újra. És ez lenne a lényeg.
Ha te látod meg a pénzt más országában gondolom érte fogsz nyúlni, ha az elég sok. Ha más látja meg nálad, akkor lehet ő is ezt fogja tenni.
Csak abban az esetben veszítenél a teki piacon, ha ott pusztán tárolod a tartalékot, de nem forog.
Ebben nem látom hogy mi lenne a rossz. Kicsit több eseményt vinne a játékba.
|