Nos... szerintem

Most egy kicsit kekeckedni fogok

Először is Atihoz szólok, szerintem neked sem az a problémád, hogy az emlegetett megoldással nehezítenék a "többi játékos" munkáját is, hanem inkább olyan... hogy is mondjam, azt a politikát folytatod, miszerint 1játékos csak a saját orijával foglalkozzon és ne a klán/szövetség más tagjának(tagjainak) orijával(orijaival) is. Azért nem támogatod az 5letet, mert mindig vannak olyanok, akik hajlamosak hazavágni mások szórakozását, csak mert teszem azt megsértődtek és ez álltal a Te nézeteid igazolódnak be. Ha bekerülne ez a kis biztonsági óvintézkedés, akkor kicsit bátrabban vagdalóznának az emberkék a jelszavaikkal és ezt természetesen ez a Te Hódítófilozófiáddal ellentétbe kerülne

A jelen állás szerint + azért ott van mindenkiben az, mi van ha kiszúrnak velem és ugrik x év munkája? -ami mondanom sem kell téged igazol.
Én ebben a témában tartózkodom

Semmi esetre sem adnám ki az adataimat, inkább adok telszámot meg minden elérhetőséget ami csak kell, illetve inkább kelek minden éjjel minden körváltásra (ha egy szöviben kihasználtságot érzek a dologban "minek tönöm magam, ha megteszi más" alapon, akkor onnan tipli. Volt már rá példa. ).
Az viszont, hogy kiadják egymásnak a belépőkodo növeli a szövetségi morált, összetartást,bizalmat ami erősíti a közösséget
Nah kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni a dologhoz. Ha tévednék a fent felsoroltakkal kapcsolatban, nyugodtan vágjátok a fejemhez... nem fogok megsértődni

Köszönöm.