Quote:
Originally Posted by Nekrolord
Voltak vele gondok, mint például nem válaszolt, pedig fontos dologról volt szó...
|
Utólag is elnézésedet kérem, hogy nem válaszoltam. Igaz sehol nem írtam, hogy fogok, sehol nem vállaltam, hogy mindenre válaszolok, pontosabban le van írva, hogy semmi válaszadási kötelezettség nincs, de tudom, hogy ezt nem szeretnéd elolvasni, úgyhogy nem is erőltetem. Nem muszáj elolvasni. Biztosan nem is azért írtam. Az bunkóság lenne, nem? Leírni valamit, csak azért, hogy más elolvassa azt. Brrrrr. Fújj. Teljesen igazad van.
Azért is elnézést kérek, hogy esetleg dolgozom. Ezentúl nem teszem. Most látom csak, hogy mennyivel jobb dolog mindent 7-8-9száz alkalommal leírni, csak azért, mert valaki nem akarja elolvasni.

Biztos vagyok benne, hogy hasznomra lesz, hogy nem végzek semmi érdemi munkát, csak egész nap gépelgetek, ezzel a gépelési sebességem is növekedhet.
Azt hiszem, hogy a súgó menüpontot ki is kéne venni a Hódítóból. Végülis bunkóság bárkitől elvárni, hogy elolvassa. És még egy hatalmas kérdőjelet is odatenni minden oldalra, sőt, egy külön menüpontot is csinálni neki, brrr, most értettem csak meg, hogy ez az igazi bunkóság. Sőt, most látom, vannak keztdőknek kigyűjtve fontosabb súgó oldalak, jajj, minden kezdőt elriaszthat ez.
Azt hiszem, hogy a fórumról a keresés lehetőségét is kiszedem, ez is milyen dolog már, hogy ott van. Elvárni emberektől, hogy megnézzék, hogy mi volt az elmúlt egy évben leírva, brrrrr.
Sokkal hatékonyabb, ha mindenki egyesével mindent megkérdez. És akkor udvarias is vagyok.