Quote:
Originally Posted by McLoad
Én egy orival játszom az igaz de nem miattam én végig csinálom az 1/a-s feltételeket is a probléma az, hogy egyesek azért tartanak betonelf orikat az 1/a-ban hogy a kis ori tudjon forgolodni. Ez viszont már egyáltalán nem kedvez az 1/a-nak. Melesleg mondtam egy olyan javaslatot is, hogy csak 1/a-ból való fordulással lehessen kis kékszámot szerezni. De ezt meg épp azok nem akarják akiknem könyebb 2/b-böl fordulni mint, hogy fel menjenek 1/a-ba. (Lehet, hogy épp te sem.) Legyen kötelezö minden orinak az 1/a a kis kék számokhóz!
|
A betonelfeknek semmi köze a témához. Azokra is lenne ötletem vagyis már ki is fejtettem a klántámadások reformja topicban, de nincs közvetlen köze ahhoz, hogy a fordulós orik kapnak e személyiséget vagy sem.
Másrészről engem kb annyira izgat fel a személyiségek száma, mint Gobbi Hilda lehellete... Ami volt kékszámos orim eddig azokat mind töröltem, mert nem szeretek már a lenti csopikban játszani. Éppen ezért én a magam részéről támogatnám azt is, hogy csak 1A-t megjárt orik kapjanak uj személyiséget, DE ha belegondolok, mi lenne ha szeretnék lejjebb is játszani és nincs kedvem 15K hekiről az 5.-re lépni az 1A-ból akkor asszem zavarna, hogy mi a szarért nem kaphatok uj személyiséget a fordulós orijaimmal... No magamról ennyit.
Végül egy 5let... Mi lenne ha ...
- ha valakinek van az 1A-ban orija, de a 2B-ből fordul egy másikkal az 5.-re akkor mindig az 1A-s ori kapná a plusz személyiséget? Persze csak akkor kaphatná meg ha a személyiségszámnak megfelelő eredménnyel rendelkezik az 1A-ban.
Így legalább a játék csúcscsopijában lennének a legnagyobb személyiségű orik és nem a kezdőkön élvezkednének, másrészről állandóan teljesíteni kéne azoknak akik több személyiséget szeretnének. Kiélezett harc lehetne az 1A-topjában.