| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |  
	| View Poll Results: Szerinted hogyan lenne a hétvégi játék újra vonzóbb? |  
	| Jó így, ahogy van. |      | 6 | 23.08% |  
	| Lényegesen kevesebb kör legyen a képzés/építés/tekiírás, mint most (fele) |      | 3 | 11.54% |  
	| Legyen a kezdeti védelem hosszabb |      | 1 | 3.85% |  
	| Kevesebb kör legyen a képzés/építés/tekiírás (fele) + kezdeti védelem legyen hosszabb |      | 6 | 23.08% |  
	| Ne legyen választható a törpe faj |      | 4 | 15.38% |  
	| Más ötletem van (írd le!!!) |      | 6 | 23.08% |  

| 

04-06-2010, 12:20

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Artista  Üdv! 
Szerintem is a körszámot növelni kellene, időben meg rövidíteni. Egy penték-szombat vagy szombat-vasárnap-os hétvégi jó lenne, gyorsabb körváltásokkal...

(ui.: néhéz 60 órán át ébren maradni    ) |  A mostaninál gyorsabb körváltást a hétvégi játékra nem tudok elképzelni. 5 perces körök vannak, ha ennél gyorsabbat szeretnél, akkor a párbaj 3 perces körökkel biztosít játékot. Az 5 perces kör a normál játékmenetnél 12-szer gyorsabb. |  

| 

04-10-2010, 19:16

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 
 Játszottam már sokszor hétvégi játékot, és mostis játszok, és az az ötletem lenne az érdekében hogy a többi faj is szerepet kapjon a vip hétvégiben, és ez kedvet adhatna több játékosnak is hogy aki a gazdálkodó személyiget választja hétvégijátékban megkapja a törpe 200% os bánya termelését, igy nem csak midnenki 1 fajjal lenne, a törpe viszont azért járna jól hogy választhat más személyiséget mivel neki alapból 200% al többet termelnek a bányái. szerintem gondokozattok el ezen mert ez nem hülyeség, és ez megmenthetné a hétvégi játékot. 
                 Last edited by Rém; 04-10-2010 at 21:06..
 |  

| 

04-10-2010, 20:43

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 
 Nem járható út, hogy a hétvégi játékban mást adjanak a fajok és személyiségek. |  

| 

04-11-2010, 08:52

|  
	| 

| Junior Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 89%      |  |  

| 
 Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom) |  

| 

04-11-2010, 21:16

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 98%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by csakegygnóm  Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom) |  nemrossz ötlet, ez is megoldás lehet, bár még mindig hatalmas előnye van igy a törpének , mivel nemtud annyi fegyvert termelni mint a törpe és ez elég nagy hátrány. |  

| 

04-12-2010, 16:25

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 11% Longevity: 94%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by csakegygnóm  Sziasztok én is szoktam a hétvégikben játszani. Én azt tartanám elönyösebbnek,ha a képzések úgy lenének mint a párbajnál hogy a törpe ugyanannyi idő alatt képezné a sereget mint a töbi faj és így megszünne az óriási elönye a többi fajhoz képest(Azért a nagyobb termelés, a kisebb vesztesség csatákban, a nagy férőhely továbbra is megmaradna ami miatt azért választanák öt is)Így nem csak törpékkel indulnának a játékosok hanem mernének más fajokkal is nekivágni.(itt leginkább a vipes re gondolok mert ott nagyon kevés a nem törpe ezt tapasztalatból mondom) |  Párbajnál a törpének ugyanígy megvan a gyorsított képzése. Ez lehet azért nem tűnik fel, mert mindenki törpével van  
				__________________    „A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

|  

| 

04-12-2010, 16:33

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 5% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Tsobi  Párbajnál a törpének ugyanígy megvan a gyorsított képzése. Ez lehet azért nem tűnik fel, mert mindenki törpével van   |  Párbajnál be lehet állítani a képzést, akkor egységes minden fajra, hiszen nem 10, hanem kevesebb körök vannak mostanában... 
Párbajon a nyers és fegyo miatt jobb a törpe, de ha a képzését a többi fajhoz állítanánk, vagy azokat hozzá hétvégiben, akkor a hosszabb idő miatt kiegyenlítődhetne az előnye... 
Tegnap felessel voltam és 600 egység nyerseket és 200 egység fegyokat loptam törpéktől... |  

| The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post: |  |  |  

| 

04-14-2010, 11:12

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Ezt már párszor szerettük volna megmenteni, személy szerint én is, de már nem vonz a dolog, és senki sem akarja megmenteni. Halott téma. 
				__________________***Pékek*** (#4247)1/A klán
 Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
 Iron (#486000) 2/B
 |  

| 

04-14-2010, 11:15

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Iron  Halott téma. |  Köszönjük az értékes javaslatot.   |  

| 

04-14-2010, 11:21

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

__________________***Pékek*** (#4247)1/A klán
 Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
 Iron (#486000) 2/B
 |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |