|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

02-25-2010, 17:50
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Nekem az a véleményem hogy az egységeket nem kéne lekorlátozni
|
Győzzetek meg. Én nem ragaszkodom ehhez; mint mondtam, még nem volt abból probléma, hogy újrázások miatt valakinek a sok éve képzett katonái elvesztek volna.
A tekercsek elvesztéséből már volt, és meggyőzhető vagyok, hogy ez ellen tegyünk valamit, még ha én személy szerint azt vallom is, hogy az ilyenek kifejezetten kellenek, hiszen a piac nem raktár.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

02-25-2010, 18:12
|
Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Győzzetek meg. Én nem ragaszkodom ehhez; mint mondtam, még nem volt abból probléma, hogy újrázások miatt valakinek a sok éve képzett katonái elvesztek volna.
A tekercsek elvesztéséből már volt, és meggyőzhető vagyok, hogy ez ellen tegyünk valamit, még ha én személy szerint azt vallom is, hogy az ilyenek kifejezetten kellenek, hiszen a piac nem raktár.
|
Hát ettől bővebben nem tudom kifejteni hogy az egységek újrázása tulajdonképpen a játéknak tesz jót mert ha valaki ennyi munkát fektet bele valószínűleg harcolni akar és nem a felfedezésre kell neki és volt egy olyan érv hogy gombnyomásra képződik 3 milla egység ez kb hülyeség hiszen mire az alsóbb szinteken összeszeded az egységeket tekercset rúnát és pénzt ami ehhez szükséges az annak az időnek a többszöröse ami alatt egy top ori képez 3 milla egységet.A véleményem hogy időben összehasonlítva a topos orinak kb tized annyi idő kell hasonló mennyiségű egység elő állításához és és neki valóban csak egy gombnyomás naponta egyszer vagy belövi a helytartóját-míg az újrázós muksó valóban vért izzad érte
|
The Following 6 Users Say Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|

02-25-2010, 18:39
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Hát ettől bővebben nem tudom kifejteni hogy az egységek újrázása tulajdonképpen a játéknak tesz jót mert ha valaki ennyi munkát fektet bele valószínűleg harcolni akar és nem a felfedezésre kell neki és volt egy olyan érv hogy gombnyomásra képződik 3 milla egység ez kb hülyeség hiszen mire az alsóbb szinteken összeszeded az egységeket tekercset rúnát és pénzt ami ehhez szükséges az annak az időnek a többszöröse ami alatt egy top ori képez 3 milla egységet.A véleményem hogy időben összehasonlítva a topos orinak kb tized annyi idő kell hasonló mennyiségű egység elő állításához és és neki valóban csak egy gombnyomás naponta egyszer vagy belövi a helytartóját-míg az újrázós muksó valóban vért izzad érte
|
Ebben nem tudok fixre állást foglalni, de valahogy idegenkedem az érveidtől.
Nem lehet, hogy valami más is közrejátszott abban, hogy sikerült topba vezetned a klánod? Gondolok itt játéktudásra, rászánt időre, energiára satöbbi, de főleg a játéktudásra. Hisz pont amit írsz bizonyítja, hogy akármennyit újrázol és szenvedsz lentebb, kétségtelenül segít, de attól még a topos orik többet termelnek, mint amit te 500 kör alatt be tudsz újrázni, továbbra is.
Nincsen topklánmegdöntéses rutinom, szóval biztos nem én fogom megmondani ebben a tutit, de A-ban is lehet egy csomót különböző magasságokban is termelni, és nem bazi sok pénz kell, hanem jól kell menedzselni ahhoz, hogy tudjál haladni - csak a pénz szempontjából nézve. Ahogy egyre nagyobb vagy, pedig egyre gyorsabban megy az anyagi javak előteremtése. És ezen kívül még ezer más nem anyagi jellegű tőke is kell 
/Én már sokkal régebb óta idegenkedek ettől a "topklán ellen kell újrázni" érvtől, szóval most ne dobjuk a kukába csupán a helyzetemre hivatkozva a gondolatmenetem  /
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

02-25-2010, 18:52
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
|
egyetértek..
kati újrázás/felvitel elég fárasztó dolog.. teki/rúna újrázás korlátozva lesz mert piacot lehet úsztatni meg mert nincs vele meló.. és kockázat sincs hogy ha beütnek és nincs helye nem veszik el.. ezt elfogadtam.. de kati korlátozását nem támogatom..

02-25-2010, 18:57
|
Member
|
|
Activity: 4%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Nem lehet, hogy valami más is közrejátszott abban, hogy sikerült topba vezetned a klánod? Gondolok itt játéktudásra, rászánt időre, energiára satöbbi, de főleg a játéktudásra. Hisz pont amit írsz bizonyítja, hogy akármennyit újrázol és szenvedsz lentebb, kétségtelenül segít, de attól még a topos orik többet termelnek, mint amit te 500 kör alatt be tudsz újrázni, továbbra is.
Nincsen topklánmegdöntéses rutinom, szóval biztos nem én fogom megmondani ebben a tutit, de A-ban is lehet egy csomót különböző magasságokban is termelni, és nem bazi sok pénz kell, hanem jól kell menedzselni ahhoz, hogy tudjál haladni - csak a pénz szempontjából nézve. Ahogy egyre nagyobb vagy, pedig egyre gyorsabban megy az anyagi javak előteremtése. És ezen kívül még ezer más nem anyagi jellegű tőke is kell 
/Én már sokkal régebb óta idegenkedek ettől a "topklán ellen kell újrázni" érvtől, szóval most ne dobjuk a kukába csupán a helyzetemre hivatkozva a gondolatmenetem  /
|
Ne dobjuk a kukába:
Nos mint írtam semmi kifogásom a könnyen kezelhető javak(tekercs rúna)lekorlátozása ellen,de ha valaki annyi időt rááldoz szerintem megérdemli hogy az akár 2,5 milla egységét leújrázza 5x vagy többször ez most nyilván soknak hallatszik de ha belegondolsz hogy egy ország felütéséhez és sereggel ellátásához mennyi pénz kell ez sajna kevés,de nagy segítség.
|

02-25-2010, 19:00
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
|
épp azt mondod, hogy csak újrázással nem lehet átvenni a topot.. aki nem tud játszani úgyis elfogja bukni.. pl felesleges elfokozásokkal fedezésekkel ezt a pár milla katit.. amit mellékessen pár hónap alatt hozott össze.. így ha vki nem tud játszani annak semmit nem fog ez számítani.. ha valaki viszont tud annak ez jó kiindulópont lehet.. de neki sem elég a top ellen.. (3 milla kati elég 1 elfnek 2400rol a top30ba fedezni.. egyéb fajnak még arra se elég..) és 2. szintről még egy klán tagjai se tudnak több tucat orit katival megtölteni max 1-2-t de azt is elég sok idő, és kemény "meló"..

02-25-2010, 19:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ne dobjuk a kukába:
Nos mint írtam semmi kifogásom a könnyen kezelhető javak(tekercs rúna)lekorlátozása ellen,de ha valaki annyi időt rááldoz szerintem megérdemli hogy az akár 2,5 milla egységét leújrázza 5x vagy többször ez most nyilván soknak hallatszik de ha belegondolsz hogy egy ország felütéséhez és sereggel ellátásához mennyi pénz kell ez sajna kevés,de nagy segítség.
|
Az újrázás nem erre való!
Ha ezt lehet vele elérni akkor az vagyonreplikálás, és nem a szétvert ország újrakezdése.
Nevezzük már a nevén a gyereket. Ha a seregek replikálása marad akkor nem helyénvaló ez a mondat
Ezt a lehetőséget csak akkor használd, ha teljesen szétesett az országod, és egyszerűbb egy újat kezdeni, mint a mostanival talpraállni.
|
|

02-25-2010, 19:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ne dobjuk a kukába:
|
Így nekem oké. Igazából nem áll szándékomban vitatni az akció nehézségét, mert kétségtelenül az 
Ha globálisan próbálom nézni, akkor azt mondom, hogy igen, elég sokat kell foglalatoskodni, és elég sokat kell kockáztatni ahhoz, hogy egységekkel meg lehessen oldani, és igazából nem olyan tételek így sem, amivel haza lehetne vágni az A csoport piacát. Indulásnak viszont megteszik, és sokat segítenek.
Én igazából azt vitattam, hogy ezen múlna a topklán megdöntése, sőt tovább megyek, akár a tartós sikeresség A-ban már a top30 határa fölött.
Engem nem zavarna, ha maradna az egységújrázás. Bár igazából eddig sem a konkrét újra zavart az egységek kapcsán, hanem az egyik legkomolyabban hangoztatott mögöttes indok, amit ha jól értem ezzel a hsz-eddel finomítottál 
www.unimarket.hu
|

02-25-2010, 19:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by none
épp azt mondod, hogy csak újrázással nem lehet átvenni a topot.. aki nem tud játszani úgyis elfogja bukni.. pl felesleges elfokozásokkal fedezésekkel ezt a pár milla katit.. amit mellékessen pár hónap alatt hozott össze.. így ha vki nem tud játszani annak semmit nem fog ez számítani.. ha valaki viszont tud annak ez jó kiindulópont lehet.. de neki sem elég a top ellen.. (3 milla kati elég 1 elfnek 2400rol a top30ba fedezni.. egyéb fajnak még arra se elég..) és 2. szintről még egy klán tagjai se tudnak több tucat orit katival megtölteni max 1-2-t de azt is elég sok idő, és kemény "meló"..
|
Nos, igen, jól értelmezted amit írtam 
Utána írtam, hogy ez nem az egységújrázás elleni érv, hanem az egységújrázás melletti egyik legkomolyabban hangoztatott érv falszifikációja 
Ugyebár a következményét tekintve sem ugyanaz, hogy nem azért akarok kiütni egy mellette szóló érvet, hogy ne maradjon az egységújrázás, hanem azért, mert az érvet helytelennek tartom
Természetesen szétválasztva a tekitől meg rúnától, amik esetében a már sokszor leírt érvek miatt viszont kifejezetten támogatom a korlátozást.
www.unimarket.hu
Last edited by Von; 02-25-2010 at 19:23..
|

02-25-2010, 20:30
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Szerintem ezzel zárjuk is a témát, nincs probléma, nincs mit megoldani. 
Megértem én ezt az egészet, rossz érzés amikor elveszik az embernek a sok munkával összegyűjtött vagyona. Megtörtént velem is többször, a legfájóbb az volt, amikor b-ben 1 milla katinkat ölték le piacról visszaérkezés után 4 perccel, mondván szabálytalan eszközökkel szedtük össze. 4-en szedtük össze szövimmel 2k kör alatt 3 gnómmal tekit írva, egy törppel nyersit termelve 2400 hekin(majdnem 3 milla volt a végén). Érdekes módon az ori ami csinálta azóta törölve lett. Sok helyen sokan támadnak nyilván joggal, de sokan olyanok is akikkel az életben még nem találkoztam. A kedvencem: g-ben 17 mészárt kaptam ellenakció nélkül. Többszöri kérdésemre a válasz annyi volt: "Tudod miért..." Persze nem megyek rinyálni ilyenekért sehová sem....Szóval azt gondolom, az ilyen akciók kezdeményezői, felbujtói stb. az itt ágálók közül kerülnek ki. Azok akik a nagy változást akarják az újrázás körül. A lehetőség eddig is nyitva állt mindenki előtt, ismert, többen is többszörözték újrával a vagyonukat sok helyen. Eddig nem volt gond....
Az hogy mindig azt mondom, hogy a topot a-ban utolérni e nélkül csak bratyizással lehet, ez tény. Persze lehet fordulni stb nagy vagyonok nélkül is, de bocsássunk már meg azoknak, akik ennél többre vágynak és magasabbra törnek. Ezt a lehetőséget elvéve nem marad lehetőség felmenni normálisan senkinek. Sajnos az én gyomrom azt nehezen venné be, hogy benyalom magam a toposok közé, lebratyizok és mikor elég vagyonra teszek szert eltaposom az eddigi pártfogóim. Akkor inkább újrázgatok. És ne mondja senki nekem, hogy kevés meló.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|