Quote:
Originally Posted by siQ
sugóban annyi lesz leirva, hogy Gnóm 5 tábi több mint ork 7 tábi  Vagy nem? 
|
Nem egészen.

Eddigiek alapján: '
Tábornok szem: +1 tábornok. Kiküldve 1 sereggel az összes tábornokot dupla bónusz kapható mint amit eggyel kevesebb tábi kapna ugyancsak egyszerre kiküldve.'
Sztm egyszerűen gyönyörű.

Alaptábornokkal se rossz. Kinek mi az alap?
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Én csak azt akartam levezetni, hogy ezzel sem fog többet érni az 5/6 tábi a 7-től, sőt így inkább csábító lesz full tábival menni ütni és ha jó lenne még kizavarni sereget, csak pislogás lenne 
Ennyit akartam, nem többet...
|
Ha hozzávesszük a faji meg satöbbi módosítót, bármit ki lehet hozni. Ezer gnóm paci 5 tábival erősebb mint hulla 6 tábival de gyengébb mint ork 4 tábival.
Ezért szokták analitikusan nézni. Szóval nekem is fura lesz ha azonos mennyiségű tábornok hol ennyi, hol pedig annyi bónuszt ad. Megszokható természetesen, akkor már nem lesz fura. : ))
Quote:
Originally Posted by Von
ui: nem értem teljesen, hogy mit akarsz mondani 
A tudós erősnek számít, de erős a szövid attól lesz, hogy hogyan használják az orijaikat és hogy dolgoznak együtt, illetve eleve milyen a szövifelépítés. Ott pedig inkább az olyan taktikázásra lehetőséget jelentő szemiket favorizálom, mint a vándor vagy a harcos. A tudós nem jó taktikázásra, attól csak erősebb leszel picit, amit aztán 10 millió féleképpen lehet ellensúlyozni 
|
Valami olyasmit vártam volna hogy tényleg, 6..10% hadibónusz a szemek között valóban erősnek számít. De az ellenkezés hevében ilyenre nem hiszem hogy sor kerül, akkor meg továbblépni sem tudunk mert nincs közös kiindulópont.
(Jobb egy fokkal hogy többek között azért nem erős szem, mert egy erősebb szövi erősebb egy gyengénél, - mint a másik topikban, ahol akár helyezéskontrollált környezetben is simán rámfokoztak és vándor létemre szembejöttek. De azért még mindig nem az igazi.

)