Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-16-2010, 02:18
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Nekem elég viccesnek tűnik, hogy mondjuk fellépek L-be egy országgal, amibe csináltam pénzt, úgy, hogy az épületeim 80%-át újjáépítem, és fellépéskor leadom.
Mondjuk átlibbenek L-be 50hektárral, amiből 20hektár bank, egy pár ház, meg templom, és felpakolok 3mrd aranyat, majd 2körönként elköltöm a piacon.
1 hét alatt szerintem teljesen kiüríthető a piac ezzel az országgal egyedül, és akkor felmegyek vele, fellépek, majd beújrázhatok mindent 2x. ÉS akkor csak egy egyszemélyiséges, frissen indult országról beszélek...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 01-16-2010, 04:44
Rotcsa Rotcsa is offline
Member

Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nekem elég viccesnek tűnik, hogy mondjuk fellépek L-be egy országgal, amibe csináltam pénzt, úgy, hogy az épületeim 80%-át újjáépítem, és fellépéskor leadom.
Mondjuk átlibbenek L-be 50hektárral, amiből 20hektár bank, egy pár ház, meg templom, és felpakolok 3mrd aranyat, majd 2körönként elköltöm a piacon.
1 hét alatt szerintem teljesen kiüríthető a piac ezzel az országgal egyedül, és akkor felmegyek vele, fellépek, majd beújrázhatok mindent 2x. ÉS akkor csak egy egyszemélyiséges, frissen indult országról beszélek...

Úgy látom nem olvastátok el végig amit írtam.
Egy felső határ megállapítását midnenképp bevezetnék a kamatra, hogy ilyen ne fordulhasson elő!! Mondtam, hogy nem az acélom, hogy egy olyan végtelenségig gazdagodó országot csináljon a személyiség, amivel foglalkozni sem kell, csak "bontani és vásárolni és építkezni körönként 500 milliárdos hozammal" (Amúgy sem tudom hogy jött ez ki, mert még a meglévő pénzkészletet sem tudom, csak azt, h 100 bank van.Kell még hozzá az arány-szorzó.)

Én egy olyan személyiséget szeretnék ebből kihozni, ami tényleg jól tud támaszkodni a banki hozamokra, vagyis egy bankár, vagy bróker, vagy valami hasonló személyiséget, amit erdetileg is sugall a súgó. (Ilyen szempontból igaza van Atinak, tényleg szerencsésebb a tervezendő kereskedő (2)-re az, hogy kereskedő, mint a meglévőre.).
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Reply With Quote
Old 01-16-2010, 10:20
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Longevity: 80%

Vityu most a fejembe látott... pont ez jutott az eszembe, 72 óra védelem, mindent kiárultam előtte, és építettem 50 bankot (és akkor nem mondtam sokat... Ekkora haszonnal akár a területem 70-80%-át átépíteném bankká 3 napra.... )

Amúgy nekem van egy szemes kereskedő orim... nem igazán volt szükségem semmi másra, úgyhogy akkor már ezt állítottam be. Meg a kereskedőnek van még egy tetszetős bónusza: "Minden pénzlopás csak feleannyi pénzt visz, mint másoktól." Szerintem azért ez sem kis dolog...
Reply With Quote
Old 01-16-2010, 10:31
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dynosaur View Post
Vityu most a fejembe látott... pont ez jutott az eszembe, 72 óra védelem, mindent kiárultam előtte, és építettem 50 bankot (és akkor nem mondtam sokat... Ekkora haszonnal akár a területem 70-80%-át átépíteném bankká 3 napra.... )

Amúgy nekem van egy szemes kereskedő orim... nem igazán volt szükségem semmi másra, úgyhogy akkor már ezt állítottam be. Meg a kereskedőnek van még egy tetszetős bónusza: "Minden pénzlopás csak feleannyi pénzt visz, mint másoktól." Szerintem azért ez sem kis dolog...
Az bizony kicsi, szinte kereken 3 hektárt spórolsz meg vele (3 bank 0,512 részét hagyja szabadon a pénzednek)
Az alap felvetést viszont tényleg fölösleges erőltetni, egy másik topic éppen a bankos orik jövedelmének csökkentéséről szólt.
A felvetés pedig hasonlít a kereskedő első verziójához, ami nem véletlenül került megváltoztatásra.
Nem erősíteni, max gyengíteni kellene a kereskedőt.
Old 01-16-2010, 13:19
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Bár nem támogatnom, nekem tetszene

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 01-16-2010, 13:58
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Rotcsa View Post
Nézzük a számokat:
1, Hozam körönként 10 bank és 150.000 arany rendelkezésre állási aktuális tőkével:

Mostani:
10(bank)x7.500(kamat)=75.000 arany/kör
Módosult:
10x7.500x1=75.000 arany/kör.

Itt még ugye nincs módosulás, mert 150.000/150.000=1.
Ez csak 7500 arany, nem 75K...De persze, amúgy sem nagyon tetszik az egész, egy nagy vicc, hogy növelni szeretnéd a pénztermelést.

És nem lehet annyit fosztani, hogy azt a nagy termelést lehúzd. Ráadásul ekkora pénztermelés mellett, egy hónap sem kell, és már nem fog semmit sem érni a 100 milla, és nem lesz rá érdemes kimenni fosztani...Vicc...

Last edited by Dus; 01-16-2010 at 14:01..
Reply With Quote
Old 01-16-2010, 18:37
Rotcsa Rotcsa is offline
Member

Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Ez csak 7500 arany, nem 75K...De persze, amúgy sem nagyon tetszik az egész, egy nagy vicc, hogy növelni szeretnéd a pénztermelést.

És nem lehet annyit fosztani, hogy azt a nagy termelést lehúzd. Ráadásul ekkora pénztermelés mellett, egy hónap sem kell, és már nem fog semmit sem érni a 100 milla, és nem lesz rá érdemes kimenni fosztani...Vicc...
Nem tudom mit számoltál, de az én szorzótáblám alapján 7.500x10 az 75.000!

És megfelelő korlátozásokkal sztem működő dolog lenne.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Reply With Quote
Old 01-16-2010, 18:45
Rynok Rynok is offline
Member

Longevity: 86%

Quote:
Annyi lenne, ha mindegyik bank rendelkezésére állna az a 150.000...
Reply With Quote
Old 01-16-2010, 18:49
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:

És megfelelő korlátozásokkal sztem működő dolog lenne.
Most van megfelelően korlátozva. Ne akarj 10 hekin naponta milliárdokat termelni!
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
Old 01-16-2010, 21:48
Gabro Gabro is offline
Member

Longevity: 82%

erről kár beszélni is, mindenhol a nagy vagyonokat akarják nyírni, itt meg előjött a nagy ötlet hogy csináljunk milliárdokat pár nap alatt.....baromság..

nekem van 1.5 mrd épp benn 15 bankkal az mennyit is hozna?

nem gondoltad át kicsit se...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Gabro For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules