|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

11-29-2009, 14:04
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Csak számomra ez amit neked a ,bármilyen ország elérthető lesz, jelent azt jelenti, hogy a gyengébbeket akarod lecsapni kláncsatával. Rendben van, hogy egyéniben valakit lecsapnak. csapják 1v1-ben azért van ott.
|
Látod ebben a 2 mondatban van egy tévedés és egy ellentmondás.
A tévedés:
Nekem miért jelenti azt, hogy a gyengébbeket akarom ütni?? Nem értem a logikát a következtetésben.
Azt akarom elérni akik azért gyengék, mert el tudnak bújni a pontlistában és vagy nincs elég barakjuk vagy üresek mert éheznek folyton!
Ez korántsem az, hogy kiveszem a termelőket!!!
Az ellentmondás:
Ha egyéniben nincs gond a termelővel mert meg tudod tudjátok védeni 40-50%-al erősebb támadás ellen is akkor miért félted őket 40-50%-al gyengébb támadás ellen részklánnal??
|
The Following User Says Thank You to monro For This Useful Post:
|
|

11-29-2009, 14:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ha egyéniben nincs gond a termelővel mert meg tudod tudjátok védeni 40-50%-al erősebb támadás ellen is akkor miért félted őket 40-50%-al gyengébb támadás ellen részklánnal??
|
Ez olyan mintha attól kellene tartanod, hogy az élőhalottak ellepik az 1A-t és szétütik a termelőket! Próbáltatok már élőhalottal klántámadni? Hát én kipróbáltam... sajnos nem volt olyan üres klán sosem akit sikerült volna beverni
Tényleg nagyon kérek mindenkit számolja ki a saját termelő országát, hogy mégis mekkora barakkupac tudja beverni most jelen állapotban! Ha ez a szám 85% alatti ork támadó esetén akkor meg leszek lepve...
Mégegyszer utoljára megpróbálom megértetni, hogy nem a termelő országok a fő célpontjai ennek a támadási formának, sőt sztem igazából ők nyerhetnek vele a legtöbbet ha jó klánban vannak.
|

11-29-2009, 14:20
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Látod ebben a 2 mondatban van egy tévedés és egy ellentmondás.
A tévedés:
Nekem miért jelenti azt, hogy a gyengébbeket akarom ütni?? Nem értem a logikát a következtetésben.
Azt akarom elérni akik azért gyengék, mert el tudnak bújni a pontlistában és vagy nincs elég barakjuk vagy üresek mert éheznek folyton!
Ez korántsem az, hogy kiveszem a termelőket!!!
Az ellentmondás:
|
Én egy egyfős elf klánban vagyok, szóval nem védek meg semmit. tényleg csak ötletelek azzal kapcsolatban amiket kilátok a javaslatból.
Amúgy meg ha mindig azzal jössz, hogy 85-90%-os Orkokkal kéne részklántámadni, akkor meg az a kérdés jut eszembe, hogy nem éri meg bevezetni, ha nem lehet használni szinte semmire.
|

11-29-2009, 14:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by siQ
Amúgy meg ha mindig azzal jössz, hogy 85-90%-os Orkokkal kéne részklántámadni, akkor meg az a kérdés jut eszembe, hogy nem éri meg bevezetni, ha nem lehet használni szinte semmire.
|
Ha egy ország fel van töltve és normálisan van felépítve akkor ennyi. Ha üres vagy 20% barakkal rohangál akkor jóval kisebb barakkupac is elég. Arról nem is beszélve ha ki akarom csalni és közben a termelőországaim a kitámadott országot fogják pld leütni. Rengeteg lehetőséged van. Aggódni nincs okod ha nem vagy szarul felépítve és nem akarsz feltétlen visszaütni védés után.
|
|
|

11-29-2009, 14:31
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
Hát, az kell, hogy mondjam, így már tetszik a dolog, ha le lesz még tisztázva (bennem is) minden, akkor TÁMOGATOM
jajj annak a részklánnak, aki ki mer menni, de ő baja 
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|

11-29-2009, 14:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Hát, az kell, hogy mondjam, így már tetszik a dolog, ha le lesz még tisztázva (bennem is) minden, akkor TÁMOGATOM
jajj annak a részklánnak, aki ki mer menni, de ő baja 
|
Nekem is pont az tetszik, hogy nagyot lehet bukni rajta, mert könnyebben jöhetnek szembe mint mondjuk teljes klánban ha távolról állsz rájuk,mert a kint lévő sereg pontos ismeretében vagy, és könnyedén visszatudsz rá menni ilyenkor is. viszont sokkal nagyobb taktikai palettát nyitna meg 

11-29-2009, 14:38
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 5%
Longevity: 99%
|
|
Ha támadnak egy részklánt, a többi tag akkor teljesen szabályosan felmérheti a támadókat, ugye?
|

11-29-2009, 14:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Ha támadnak egy részklánt, a többi tag akkor teljesen szabályosan felmérheti a támadókat, ugye?
|
Mivel egy klánról beszélünk, természetesen igen.

11-29-2009, 14:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Nekem is pont az tetszik, hogy nagyot lehet bukni rajta, mert könnyebben jöhetnek szembe mint mondjuk teljes klánban ha távolról állsz rájuk,mert a kint lévő sereg pontos ismeretében vagy, és könnyedén visszatudsz rá menni ilyenkor is. viszont sokkal nagyobb taktikai palettát nyitna meg 
|
Pontosan emiatt a távolbalátás eredményén érdemes lenne vitázni egy picit 
Én szívem szerint ugy csinálnám,hogy csak ennyit látnál:
"Olümposz 3 országos részklánja feléd tart x.xxx sereggel."
|
|
|

11-29-2009, 17:44
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
"Olümposz 3 országos részklánja feléd tart x.xxx sereggel."
|
De így akkor nem tudod meg, hogy ki az a feléd, vagy rosszul értelmeztem? Azért azt tudni kéne, hogy melyik országokra állt rá, nem?
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|