|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
|
Elffel játszom és szerintem igen
|

|
13 |
26.53% |
Elffel játszom és szerintem nem
|

|
10 |
20.41% |
Nem elffel játszom és szerintem igen
|

|
15 |
30.61% |
Nem elffel játszom és szerintem nem
|

|
3 |
6.12% |
Nem játszom A-ban, de szerintem igen
|

|
6 |
12.24% |
Nem játszom A-ban, de szerintem nem
|

|
2 |
4.08% |

11-27-2009, 21:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Neked is sikerült...
|
Nekem is 
|

11-27-2009, 21:30
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Neked is sikerült...
|
ne személyeskedjünk..(ha zavarnak az üzeneteim tiltsd le őket  )
egyrészről nem vagyok Aban, másrészről már nem vagyok kezdő se szerintem..
de amúgy meg, amikor először oda jutottam tényleg kezdő voltam.. 

11-28-2009, 02:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
Amikor A-ba felléptem, hadi gnóm lettem, ütöttem, és ütöttek. Túl sok időm nincs a játékra, komoly klán nem fogadott be, mert az állandó jelenlét feltétel volt. Hamar kiderült, hogy így nem haladok. Láttam a hirdetésekben, hogy törpe kelendő, újráztam, és beléptem klánba törpeként. A klán haladgatott, engem meg egyéniben beütöttek időnként. Hiába vágott vissza hadis társam, a föld ezzel nem jött vissza hozzám. Erősítettem a védelmet, de kellett a fegyver is, a nyers is a többieknek... Következő újrázásom óta elf vagyok, egyfős klánban. Lassan haladok, de biztosan. Azóta nem ütött be senki. A top borzasztó messze van, de most érzem először, hogy elérhető, csak idő kérdése.
És még valami. Fellépéskor az volt a tervem, hogy gyorsan lefordulok. Nincs még kék számom, szeretnék. Most már inkább azt gondolom, hogy ha egyszer fel tudok mászni, és meg tudok ragadni a topban, inkább másik országokkal forgok.
Csak azért írtam ezt le, hogy a régóta játszó vérprofi játékosok értsék azok hozzáállását, akik szeretnek játszani, de nincs túl sok idejük és nincs kisujjukban a játék minden csínja-bínja.
|
Rossz helyen keresgéltél  nálunk van 1-2 ori, aki hogy mondjam elég ritkásan lép be magától  Nálunk is van 2-3ember aki vmilyen uton módon mindig gép közelben van, a többiek meg mozgosithatók. lényegében ha másról nem is wapról belépünk. nekem is volt időszak az elmúlt hónapokban, hogy 3naponta néztem be, illetve amikor szóltak
Nem az elffel van a gond, mert ha nem tudsz géphez kerülni, akkor tényleg kevesen foglalkoznak veled.
De igazándiból ez a hozzáállás a rossz,hogy nem akarsz onnan lefordulni, de mégis fordulni akarsz. minél többen gondolkodtok így, annál lehetetlenebb lesz feljutni, és nem nektek, hanem azoknak akik most jutnak fel A-ba... ha a 80% lefordult volna azoknak aki így gondolkodik, máris nem itt tartana a top határ, hanem még mindig 4-5k között, ami bőven befedezhető 1k kör alatt napi 1-2belépéssel... mert mindenki csak úgy áll hozzá, hogy "nem az én orimon múlik" de ha ezt már 200an mondják az már az A-nak majdnem az 1/3-a.
Nekem nem sok érdekem füződik az elf mocsár eltünéséhez, bőségesen felettük vagyok, és még védi is a poponkat, mert lelassitja a feltörekvő klánokat...  Viszont amiatt mégis csak problémának érzem, hogy a friss fellépőket szivatják ezzel a magas toppal, te pontosan a sajátbörödön érzed ezt. amúgy meg egy jó elf elfér bármelyik nagy klánban, valakinek etetni kell a nagy orkokat 

11-28-2009, 02:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem ad a helyzetről igazán reprezentatív képet a fórum, hiszen aki elffel van az A-ban, valószínűleg keveset van gépnél, így a fórumra se fog jönni.
|
Ha megnézed, akkor több Elf szavazott mint nem Elf az A-ból. nem is egy reprezentativ felmérést szerettem volna végezni, csak hogy a fórumos játékosok, mennyire tartják ezt problémának. és mind2 oldalról, ami hál isten sikeres, mert Elfek is néztek be ide szépszámmal, és 1-2kivételtől eltekintve el is olvasták a témát és csak úgy nyilatkoztak. Sztem egy egész jó kis vita bontakozott ki. Leginkább az érdekelt, hogy mások mennyire képesek a jövöbe nézni, és akár sajátérdekeiktől elvonatkoztatni. ugyan megy az ötletelgetés a másik topicban, de igazándiból az egyetlen egyenes megoldás a helyzetre,ha a játékosok maguktól jönnek rá, arra,hogy hosszútávon milyen hatással van ez mások játékára (és nem csak a hadisokra, hanem a most felinduló elfekre), és önmaguktól kezdenek el lefordulni.

11-28-2009, 06:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
De igazándiból ez a hozzáállás a rossz,hogy nem akarsz onnan lefordulni, de mégis fordulni akarsz. minél többen gondolkodtok így, annál lehetetlenebb lesz feljutni, és nem nektek, hanem azoknak akik most jutnak fel A-ba... ha a 80% lefordult volna azoknak aki így gondolkodik, máris nem itt tartana a top határ, hanem még mindig 4-5k között, ami bőven befedezhető 1k kör alatt napi 1-2belépéssel... mert mindenki csak úgy áll hozzá, hogy "nem az én orimon múlik" de ha ezt már 200an mondják az már az A-nak majdnem az 1/3-a.
|
Lehet, hogy nem jött át teljesen, amit írtam. Én igenis mihamarabb le akartam fordulni. De most 2550 kör után 2600 hekin vagyok, szerinted mikorra érem el a topot, mikorra tudnék fordulni? Ha elérem ebben az életben végre, ne csodálkozz, ha nem akarok majd újból nekivágni, inkább másik országokkal forgok. Ez nem csak hozzáállás kérdése. Ha könnyebb lenne lefordulni A-ból, nem haboznék. Tudod én élvezem ezt a játékot, mármint a tényleges játékot, nem a tamagocsizást, sokkal jobban érzem magam az összes többi szinten, mint A-ban. Ott tudok játszani, itt nem. Itt vagy a pofonokat kapom, vagy csücsülök a mocsárban, nekem ez a két választásom az A-ban. Lehet, érdemes lenne egy olyan szavazást kiírni, hányan fordulnának le A-ból, ha egyszeri alkalommal (csak most, csak nálunk) minden követelmény nélkül megtehetnék. Én biztosan benne lennék. A-nak meg jót tenne, eltűnne a sok "kényszerelf" egy része.
Ja, wap-om nincs, céges a telefonom... ez eleve elveszi minden értelmes klán kedvét 
|

11-28-2009, 10:15
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
nem arról szól, hogy az elf fajjal bármi probléma is lenne, sőt sztem így jó ahogy van... Hanem bizonyos játékosok hozzáállásáról az A-ban. ennek a következménye az Elf mocsárnak csufolt jellenség, ami elég sok ember játékát teszi kellemetlenné...
|
és hogy akarsz az emberek hozzáállásán változtatni?
Quote:
Originally Posted by none
szerintem inkább a kezdők számára lassan már elérhetetlen top miatt mennek el játékosok..
másik dolog amit nem értek.. miért jó neked, ha csak fedezgetned kell ahelyett, hogy játszhatnál is?
|
nem jó, hogy csak fedezgetni kell... Aki igazán fordulni akar, az tud fordulni... aki meg könnyen akar kék kettest, az feladja. Szívás ami ott van, de küzdjünk meg a feladattal... az élet kegyetlen... 
|

11-28-2009, 10:17
|
Member
|
|
Longevity: 80%
|
|
én leginkább úgy oldanám meg ezt a problémát, hogy feloldanám a kényszerhelyzetet. Ne legyen kötelező mindenképp A-ban lenni a forduláshoz. Itt több variáció is felmerült egy másik témában... ezeket most nem ismétlem el... 
|

11-28-2009, 10:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
én leginkább úgy oldanám meg ezt a problémát, hogy feloldanám a kényszerhelyzetet. Ne legyen kötelező mindenképp A-ban lenni a forduláshoz. Itt több variáció is felmerült egy másik témában... ezeket most nem ismétlem el... 
|
Remélem ezt ilyenformán nem kerül bevezetésre.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

11-28-2009, 10:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dynosaur
|
Csak magamat tudom idézni
Quote:
Originally Posted by Von
Pont ezért, most is meg lehet csinálni anélkül, hogy igazán vért kellene izzadni hozzá, akkor miért legyen még ennél is könnyebb kék számot szerezni?
|
Egyáltalán nem jó ötlet, hogy ki lehessen hagyni A-t. Kutynak igaza van, meg Xeper is említette, egy idő után fedezési határba fognak ütközni az elfek, és az kellemetlen lesz nekik. Illetve, hogyha fordítaná minden olyan ember az oriját, aki nem hosszú távra akar A-ban megragadni, akkor ki sem alakult volna ekkora top30% határ.
Ez egyébként a közlegelők tragédiája nevű elméletnek egy igen szemléletes esete, egyfajta sokszereplős fogolydilemma  Annyi különbséggel, hogy nem mindenki lesz becsapdázva, csak az elfek.
De addig van még 2000 hektár a mostani top30 és a top10 határa között, szóval nem egyhamar fog megoldódni a dolog, az tény.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|

11-28-2009, 11:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szerintem egy 10 fős együtt haladó klán alulról megfelelő távolságból egyesével le tudná szedni az "elf mocsár" tagjait vari-, toli- és hadi akciókkal. Időigényes, de szép feladat.
Nekem mindenesetre szimpatikusabb megoldás, mint rábeszélni az elfeket, hogy a játék érdekében forduljanak le...
Egér a sajton... (#3744)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|