Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Szerinted okozhat-e gondot a jellenlegi helyzet a jövöben?
Elffel játszom és szerintem igen 13 26.53%
Elffel játszom és szerintem nem 10 20.41%
Nem elffel játszom és szerintem igen 15 30.61%
Nem elffel játszom és szerintem nem 3 6.12%
Nem játszom A-ban, de szerintem igen 6 12.24%
Nem játszom A-ban, de szerintem nem 2 4.08%
Voters: 49. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-27-2009, 10:29
Gabro Gabro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Quote:
Originally Posted by Nagyoszvald View Post
Az elfmocsár előbb utóbb tényleg akkora akadályt fog jelenteni hogy egyszer ha valaki feljut top30% ba az többé nem akarja azt az utat végigszívni megint elffel, ezért ott marad és 2 ról forog.A ban pedig teljes mértékben innaktív.Benéz néha, van vip,meg van 30% torony barakk.Ha netán évente egyszer leverik akkor a békés időkben összeharácsolt pénzből viszafedez és minden megy előlről.A probléma megoldását többen is tudják.Valahogy meg kellene akadályozni ezt a fajta 1/A-ban való ücsörgést a top30% ban.Az én javaslatom az lenne, hogy ha valakinek van egy országa a top30% ban az
1/A ban, akkor az csak egy országot tudjon kedvezményesen fordítani 2/B ből, és akkor elvileg amint ezt kihasználta valaki aki csak azért van fent A ban hogy 2. on forogjon annak értelmetlenné válik az 1/A országának a top30% bantartása.így ezzel is lefordul.Szerintem ez felpörgetné az A-t.Várom a pro és kontra érveket.
Az ötlet nem rossz, tényleg jelenthetne megoldást. Vagy akár az is hogy itt is bejönne a topos körökre a lakossági morál csökkenése, de csak a top10 és top30 között!!
Viszont én egyiknek sem örülnék, mert mocsárlakó vagyokD
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-27-2009, 10:37
Ga'briii Ga'briii is offline
Junior Member

Longevity: 83%

Quote:
Az elfmocsár előbb utóbb tényleg akkora akadályt fog jelenteni hogy egyszer ha valaki feljut top30% ba az többé nem akarja azt az utat végigszívni megint elffel, ezért ott marad és 2 ról forog.A ban pedig teljes mértékben innaktív.Benéz néha, van vip,meg van 30% torony barakk.Ha netán évente egyszer leverik akkor a békés időkben összeharácsolt pénzből viszafedez és minden megy előlről.A probléma megoldását többen is tudják.Valahogy meg kellene akadályozni ezt a fajta 1/A-ban való ücsörgést a top30% ban.Az én javaslatom az lenne, hogy ha valakinek van egy országa a top30% ban az
1/A ban, akkor az csak egy országot tudjon kedvezményesen fordítani 2/B ből, és akkor elvileg amint ezt kihasználta valaki aki csak azért van fent A ban hogy 2. on forogjon annak értelmetlenné válik az 1/A országának a top30% bantartása.így ezzel is lefordul.Szerintem ez felpörgetné az A-t.Várom a pro és kontra érveket.

ezt nem tudom hogyan képzeled!!

lefordul vki B-ből 5-be, és A-ból is...?!? 1 szinten egy ország

A-s nagy orikat ne akarjátok már forgatni, aki akar ugyis megteszi....de kényszeríteni semmiképp nem kellene
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Ga'briii For This Useful Post:
Old 11-27-2009, 10:38
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Az én javaslatom az lenne, hogy ha valakinek van egy országa a top30% ban az
Hogy döntöd el, ki az aki csak azért van fenn A-ban, hogy B-ből forogjon és ki az aki nem?
Aki majd üt havonta 1-et az már aktív, a többi meg húzzon A-ból?
Épp azért lett a B-ből fordulás kitalálva, hogy A-ban több ÉV munkája ne menjen levesbe ilyen "ötletek" miatt...
Számomra ez nem támogatható...
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 11-27-2009, 10:40
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Gabro View Post
Az ötlet nem rossz, tényleg jelenthetne megoldást. Vagy akár az is hogy itt is bejönne a topos körökre a lakossági morál csökkenése, de csak a top10 és top30 között!!
Viszont én egyiknek sem örülnék, mert mocsárlakó vagyokD
Hány 10.000 körönként csökkene a lakmorál?
Azért gondolkozz már, mielőtt leírsz valamit, vannak, akiknek több 10k topköre van...
Szegények, egy nap és lebontja őket a saját népük...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
Old 11-27-2009, 10:57
Gabro Gabro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Hány 10.000 körönként csökkene a lakmorál?
Azért gondolkozz már, mielőtt leírsz valamit, vannak, akiknek több 10k topköre van...
Szegények, egy nap és lebontja őket a saját népük...
Gondolkoztam Pool bármennyire nem hiszed...
itt háborog mindenki hogy sokáig vannak a topban az országok, hát ne legyenek!
a másik a top10 (de lehet akár 15 is, bár odáig már fedezéssel is el lehet jutni) és top30 között eltöltött körökre írtam, tehát ha Te akarsz lenni a legnagyobb mamut A-ban akkor akár 30 évig ott ülhetsz, de ha csak a top30-alján hesszelsz akkor gyújtogatás lesz előbb utóbb....
Reply With Quote
Old 11-27-2009, 11:21
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Gabro View Post
Gondolkoztam Pool bármennyire nem hiszed...
itt háborog mindenki hogy sokáig vannak a topban az országok, hát ne legyenek!
a másik a top10 (de lehet akár 15 is, bár odáig már fedezéssel is el lehet jutni) és top30 között eltöltött körökre írtam, tehát ha Te akarsz lenni a legnagyobb mamut A-ban akkor akár 30 évig ott ülhetsz, de ha csak a top30-alján hesszelsz akkor gyújtogatás lesz előbb utóbb....
Miért teszel különbséget a top alján pár hónapot termelő és a legnagyobbak között?
Nem csak azért lehet ülni top alján mert ott kényelmes, van amikor a szükség viszi rá a jónépet...
Reply With Quote
Old 11-27-2009, 11:39
Gabro Gabro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Miért teszel különbséget a top alján pár hónapot termelő és a legnagyobbak között?
Nem csak azért lehet ülni top alján mert ott kényelmes, van amikor a szükség viszi rá a jónépet...
ebben igazad van, nekem az egész A-val nincs semmi bajom, ott nem szeretek játszani, de ez egyéni szocprobléma...
az ötletre reagáltam, meg próbáltam hozzátenni, hátha a nagy reformerek agya ettől elindul...
nekem megfelel így is, viszont akkor nem fordulok le amíg csak bírom magam tartani ott, mert az első országommal még 3.5k körül volt a top ha jól emlléxem, aztán mire a másodikat felvittem 5.7 lett...most 7.3-7.4körül van, úgyhogy egyre kevesebb kedvem van 2.4-ről odáig felmenni (az időről nem is beszélve...)

a beton elf dologról annyit, hogy aki nem hegyezi ki eléggé és nem figyel eleget azt ígyis leszedik, az összes klántagom így járt, szóval az üthetetlenség egy legenda....
azt meg senki se gondolja, hogy majd egyedül gömböz, felmér és beüt, mert az a faj meg nem született meg....ha meg van ideje úgyis épüljön rám, nem igaz?
Reply With Quote
Old 11-27-2009, 12:08
szinkoly szinkoly is offline
Junior Member

Longevity: 80%
Question

Én msot nem játszok A-ban, de mivel évek óta állandó téma az elfek száma a csoportban, valamit lehetne elleni tenni. Kérdés, hogy mit persze. Most lehet lehurrogtok, és ez nem is egy forradalmi ötlet, csak egy kérdés. Hogy miért van lehetőség arra, hogy ha Aban tárolva van egy ori, akkor Bből is lehessen fordulni? Ha csak Aból lehetne fordulni, akkor miért veszne el vele több év munkája??? Ott lenne a szám a neve mellett, jelezve, hogy megcsinálta a 4 alap meg az A-s császári szintet. Ebben benne van a munkája is. Persze azt is tudom, hogy ezt nem lehet már így megcsinálni, hosszú ideje müködik ez a rendszer, a kérdésem inkább ismeretszerző lett, hogy miért lett így kitalálva. Ha nem így lett volna, akkor most az A-ban is küzdelem menne, és az emberek (a nagy klánok formájában) versengenének a fordulásért, és épp annyi elf lenne ott, mint lejjebb.
Reply With Quote
Old 11-27-2009, 12:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by szinkoly View Post
Ha csak Aból lehetne fordulni, akkor miért veszne el vele több év munkája??? Ott lenne a szám a neve mellett, jelezve, hogy megcsinálta a 4 alap meg az A-s császári szintet.
Azzal, hogy elveszíti a többezer hektárját, szerintem feladja az addigi játékát.
Old 11-27-2009, 12:18
szinkoly szinkoly is offline
Junior Member

Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Azzal, hogy elveszíti a többezer hektárját, szerintem feladja az addigi játékát.
De ha a játék célja a folyamatos fejlődés, a személyiségek növelése, akkor ez nem feladás, hanem újrakezdés. Bár én most könnyen beszélek, nincs A-ban többezres orim, de szvsz ez a logika alapján, ha senki nem adná fel a szuper oriját, be is telhetne az A és minden játékos azt hihetné, hogy hooo, ez a jó hely, elértem, most keressünk mást.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules