Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-28-2007, 02:50
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

abban nem tudom mi a poen, hogy 8-10 jatekos nem csinal semmit az a-ban, vagy esetleg termelget. ennyi ori ugyis legalabb 7-8 korre van minimum 1mastol, a klanokrol (nem tudom mennyi van) nem is beszelve. tkp kivitelezhetetlen a meglepetesszeru tamadas.

10 jatekos eseten mindjart 3an vannak a topban gondolom.
arwyl mondta, hogy jojjenek az emberek vissza szk-rol. minek? meg 4-5-en bejonne es akkor mar a 4. ori is a topban lehetne. de ez az szk-rol belepok szamara ugysem jelentene semmit. ugyhogy nem igazan latom ertelmet a dolognak, es valszeg ok sem latjak. ezert vannak szk-n.
es raadasul meg lapatolni is kell a vipet, mert lejar a 90 nap. nekem eleg remenytelennek tunik ugy globalisan. es vhogy olyan erzesem van, hogy nem is igazan fog valtozni a helyzet nehany ev mulva se.

tudom, nem tul optimista a hsz, de ez a halk velemenyem.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-28-2007, 07:05
Peti Peti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
abban nem tudom mi a poen, hogy 8-10 jatekos nem csinal semmit az a-ban, vagy esetleg termelget. ennyi ori ugyis legalabb 7-8 korre van minimum 1mastol, a klanokrol (nem tudom mennyi van) nem is beszelve. tkp kivitelezhetetlen a meglepetesszeru tamadas.

10 jatekos eseten mindjart 3an vannak a topban gondolom.
arwyl mondta, hogy jojjenek az emberek vissza szk-rol. minek? meg 4-5-en bejonne es akkor mar a 4. ori is a topban lehetne. de ez az szk-rol belepok szamara ugysem jelentene semmit. ugyhogy nem igazan latom ertelmet a dolognak, es valszeg ok sem latjak. ezert vannak szk-n.
es raadasul meg lapatolni is kell a vipet, mert lejar a 90 nap. nekem eleg remenytelennek tunik ugy globalisan. es vhogy olyan erzesem van, hogy nem is igazan fog valtozni a helyzet nehany ev mulva se.

tudom, nem tul optimista a hsz, de ez a halk velemenyem.
nem is olyan régen még a 10. helyen is ment a top kör mi pedig csak az 1-8 helyet foglaltuk el, nem tehetünk róla hogy nem éltek a lehetőséggel, hogy forduljnak. + még msot is van olyan ori aki nem a mi klánunkban van s tuti hogy megvan bőven a top köre mivel augusztos eleje óta a 9. helyen csücsül.

top csökkenése nem csak a mi hibánk hogy kimentünk ütni, mert elötte is folyamtosan mentek szk-ra akik nem akarták vippelni az orijukat a 90 nap után. A román A-ban fordulásos rendszert csak úgy lehet megoldani ha eltörlik a 90 napos limitet, s akkor viszajönének azok az orik akik nem akarnak vippelni, s ők termelnének azoknak akik meg fordulni akarnak+ növelik a top helyek számát is. most szkn több mit 30 ori van az +10 top hely
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules