|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

09-06-2007, 20:57
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toti
off
Csofika! a játék neve, mint láthatod, amikor belépsz a játékba: Hódító. Ebből mire következtetsz? nagy a valószínűsége, hogy harcolnak benne, területeket foglalnak. Ez nem a másik bántása, hanem a másik minnél feljebb jutása. Benne is van a leírásban, egyből a nyitóoldalon. szintenként kell a legmagasabbra jutni, hogy a legjobb legyél. ha nem is sikerül a legjobbnak lenned, akkor minnél jobb helyezést elérni, vagy amit te elvársz magadtól.
Továbbá: erkölcstelenség alatt legtöbbször az van értve, hogy míg a másik két akció az esetek nagyon nagy százalékában nyereségre megy, legyen az föld legfőképpen a hadisok esetén, a tolisok esetén nyersi, rúna, teki, pénz.
Lehet, hogy ezeknek vannak előkészületei, toli ill. variakciókkal, de a végjáték mindig ugyanaz. nyereség. ha a másik fél szenved tőle akkor is.
Csak egy kérdésre lennénk mindnyájan kíváncsiak. Hogy miért is írod oly sokszor, hogy rengetés, aztán agyő balra el. Még ha rá is jönnek? mi értelme van rengetni a körülötted lévő orikat? ha megtudják úgyis bosszú lesz a vége.
Valamint ebben mi a haszonszerzés? nehogy azt mondd, hogy a pontlistában így jutsz feljebb. ezt senki nem veszi be. pedig már leírtad ezt. 200 hekin rengethetnéd az atyaúristent is. akkor sem leszel bent az A-ban.
Ne haragudj meg, de ez nálad egy betegség?
|
nem ő az egxedüli aki ebbe leli örömét már volt dolgom pár ilyen zugkártevővel.4-5 rombi és annyi varija sem marad hogy rengessen.Ha ezt mindenki meg is teszi veled Csoffika vagy bemészárol úgy rendesen gyorsan elmegy tőle a kedved.Kívánom minél hamarabb akadj vele valami erősebb bandába 
|

09-07-2007, 06:57
|
Banned
|
|
|
|
Na jó, most már elvettétek a kedvem a rengetéstől. Csak az a baj, hogy akárhányszor beleélem magam a hódításba, próbáltam hadis törppel, orkkal, akkor mindig halálra szívatnak a varisok, meg tolisok.
Tehát most majd megpróbálom a tolis embert, azzal majd haszonszerzés céljából gyújtogatni fogok  , de csak a kedvetekért lopok majd egy kevés tekit is 
|

09-07-2007, 14:12
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
anno ugy fél éve a szövibe lusták voltunk messzire menni igy ha volt célpont akkor közelebb rengettük öt, hadd pihenjenek a pacik meg ha közelebb van a célpont akkor hamarabb mehetünk ujra
Vagy mikor volt egy elfünk és fedezni nem tudott akkor kellett pár mészár hogy beférjen a piciny lovaságával kivülröl ugy tünhet ez mintha csak szorakoztunk volna pedig csak az elf-et akartuk földhez jutatni
|

09-07-2007, 14:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by richardka
anno ugy fél éve a szövibe lusták voltunk messzire menni igy ha volt célpont akkor közelebb rengettük öt, hadd pihenjenek a pacik meg ha közelebb van a célpont akkor hamarabb mehetünk ujra
Vagy mikor volt egy elfünk és fedezni nem tudott akkor kellett pár mészár hogy beférjen a piciny lovaságával kivülröl ugy tünhet ez mintha csak szorakoztunk volna pedig csak az elf-et akartuk földhez jutatni
|
Ez szintén elítélendő dolog.Nem addig kell rengetni meg tolizni egy orit amíg egy másik gyenge elfuserált ori befér rajta.Láttam olyat hogy egy srác kb 8 mészáron volt túl úgy hogy semmit sem ártott a mészárlóinak.megkérdeztem az érintettektől miértis bántják ennyire csinált valamit talán?(óriás hadis ha támad krónikában láttam volna).Azt írta a tag hogy nem de a varinak is ütni kéne ezért még vagy 6 mészárt fog kapni a srác.Nem addig kell mészárolni valakit amíg a satnya vari beüti a 2X 1000 íjászával.Aki varinak áll fedezzen csak szépen és ne ilyen szemétséggel menjen előre!Az új szabályok szerint ez a 4 mészárlós ori valszín anarchban lenne már.Lehet olyan orit építeni ami MINDENEN átmegy.Azoksem igazán gondoltak bele talán milesz a másik oricval mután be hekizték!Annyi cucca maradt csak hogy bárki kitekizte és leütötte.
Magyarul teljsen jogos ha ilyesmiért anarch jár más játékának tönkretétele címén...
|

09-07-2007, 14:29
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
Ez szintén elítélendő dolog.Nem addig kell rengetni meg tolizni egy orit amíg egy másik gyenge elfuserált ori befér rajta.Láttam olyat hogy egy srác kb 8 mészáron volt túl úgy hogy semmit sem ártott a mészárlóinak.megkérdeztem az érintettektől miértis bántják ennyire csinált valamit talán?(óriás hadis ha támad krónikában láttam volna).Azt írta a tag hogy nem de a varinak is ütni kéne ezért még vagy 6 mészárt fog kapni a srác.Nem addig kell mészárolni valakit amíg a satnya vari beüti a 2X 1000 íjászával.Aki varinak áll fedezzen csak szépen és ne ilyen szemétséggel menjen előre!Az új szabályok szerint ez a 4 mészárlós ori valszín anarchban lenne már.Lehet olyan orit építeni ami MINDENEN átmegy.Azoksem igazán gondoltak bele talán milesz a másik oricval mután be hekizték!Annyi cucca maradt csak hogy bárki kitekizte és leütötte.
Magyarul teljsen jogos ha ilyesmiért anarch jár más játékának tönkretétele címén...
|
Nincs új szabály
Kb egyetértek, a vari épüljön át kicsit jobban, aztán kevesebbet kell előkészíteni, ha picit elő kell készíteni a terepet az még bőven belefér.
Másrészt a srác is foghatta volna az adást, vagy írhatott volna a támadóknak.
Szóval kirakni az egységeket, vagy szabizni, az is jobb, mintha szétmészárolják az embert.
|

09-07-2007, 20:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Sikoly
|
Szerintem ez egyíáltalán nem elitélendő dolog, a tolis elfünket máshogy nem tudtuk volna feljebb vinni, az orija nem elfuserált ori volt, hanem egy szépen kiépített, atombunki tolis elf, azért volt mellete 2 ork, hogy felpuhítsa a terepet, szerintem ez teljesen természetes
|

09-07-2007, 20:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
Szerintem ez egyíáltalán nem elitélendő dolog, a tolis elfünket máshogy nem tudtuk volna feljebb vinni, az orija nem elfuserált ori volt, hanem egy szépen kiépített, atombunki tolis elf, azért volt mellete 2 ork, hogy felpuhítsa a terepet, szerintem ez teljesen természetes
|
Fair play díjat nem fogtok kapni...
|

09-07-2007, 20:55
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Fair play díjat nem fogtok kapni...
|
viszont nem kevés pénzt megspórolnak és közbe még háborúznak is  
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-07-2007, 22:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Debilke
|
Képzelem mennyire puhák lehettek ha egy elf toli befért rajtuk...
Ha egy kicsit bátrabb lett volna a bunmkeros akkor fél-elfet indít és még a fedezés is ment volna...
|

09-08-2007, 00:03
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ez már a másik véglet, amikor mindenkit elítélünk, aki előkészíti a terepet egy támadás előtt...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|