Quote:
Originally Posted by Stev
Lik-Lak érsd már meg, nem tudom hány hozzászólás óta magyarázzuk Kutyuleeeval, hogy nem a kattintgatás energiavonzatáról van szó, hanem az idővonzatáról, ami közben esetleg tenni tud valamit az áldozat. Ha benn vagy és vip vagy amikor lopnak, akkor is jó 15-20 másodperc, míg feltűnik a villogó, hogy lopnak. Nem mindegy hogy ennyi idő alatt egy átlagos tolvaj 4-5-ször, vagy 17szer lop le!
|
Stev ertsd mar meg, hogy ez MAR BENNEVAN A JATEKBAN! Innentol kezdve igazabol az erre alapozott erveles SZAMOMRA nem meggyozo! De nemis engem kell meggyozni termeszetesen, hanem ugy globalisan megindokolni az allaspontotokat, es ez ideaig nem sikerult.
A masik meg, hogy bar lehet nem ugy tunik, azert jo a felfogasom, es abban a hozzaszolasomban amit ertetlennek talaltal, Steve kommentjet reagaltam le, aki ugye az energiafelhasznalast emlitette meg, es nem az "idoproblemat".
Masreszrol ezek utan a gorcsos ragaszkodas ahhoz hogy ez ne valosulhasson meg egy hatalmas nagy diszkriminacio azokkal szemben akik nem forumoznak es nem rokat hasznalnak. :P