Persze Synk. Ez nem kérdés

A feltörést hagyjuk, mivel felröni nem úgy kell, hogy pusztít 3x, majd lebontod az épületeid felét, hogy tovább üthesd, mert másképp nem éred el saját baromságod miatt. Szal a feltörés esete ki van zárva. Csak azért kérdeztem, hogy kezdjek e búcsúzni vagy sem

Arról senki nem tud meggyőzni, hogy nincs igazam és ne bántsam, csupán egy két okos véleményre voltam kiváncsi.
Kutyuli, nem a bosszú a lényeg, hanem hogy az agyamra megy. Támad, bebukik, mi megszaggatjuk majd 1hétig csendbe van. Az után újra kezdi.
A sorszáma alapján nem kezdő elvégre 10K val kissebb mint az enyém.
A földje meg nem kell. Nem törlésig akarom én ütni, csak sírásig... vagy sírásásig
Nem vagyok én szemét dög. Amúgy az az 1yardos dolog amiről szó volt. Volt ilyen eset a közelmultban. Nem 1yardról volt szó, csak 800milláról. A srác egy totális kezdő ...szerintem 1hónapos orival. Rosszkor jött a tolijaival... nagyon rosszkor. Épp valami ügyintézés ment az oriban. Lenyúlta 800millát. Szerintem azt sem tudja felfogni mit jelent 800milla 200hekin. Megtapostuk kicsit érte. Kapott 6mészárt + 2opsztit, hogy valami vicca is jöjjön. De a piacosdi okoskodásom nem jött be

A lóvé ugrott, a srác összekakkantotta magát és bedobta a szabit. Írt a szövije, hogy mi volt, mert nem volt itt és hogy jajjjj, mert nem tudta, hogy szóbeli mnt-nk van blablabla a szokásos duma. Én meg mondtam, hogy jöjjön vissza szabiról nyugodtan és okosan fektesse be a pénzt.
Nah ez az én baromságom volt, hogy túl sokáig volt az oriban a lé. Olyan helyen, ahol nem kellett volna.
Az utóbbi eset és az első között ég és föld a külömbség.