Quote:
Originally Posted by Serg
Hát léptem már fel orkal és óriással is ,de senki nem akart megtámadni igaz élezett ori volt,de szerintem nem is kell full tornyosan fellépni.Fajtól függően 10-15 % torony benne ijj és a többi ló vagy elit (az első piacig célszerűbb az elit még gyengébb is kicsit támadásban és védekezésben az ideálistól)Az viszont biztos hogy inkább gnómra szabva kell fellépni és ha esetleg ujránál orkot választok max lelép néhány egységem.A full ijjas megoldás azért nem jó mert akkor bárki büntetlenül támadhat és nem tudsz visszatámadni viszont ha az általam vázolt megoldást favorizálod akkor biztos meggondolja 2x is hogy támadjon-e.Van még egy nagyon fontos dolog a morál fellépés előtt mindenképpen javítsa meg aki teheti mert nagyon sokat számít és akkor a fentebb leírtakkal együtt senki sem lesz védtelen!
Ui:A leírtak ellenére ha a többségnek kell az a módosítás hogy 7 kör védelem és onnantól legyen piac is én nem ellenzem,de a 24 kört sokallom
|
Egy apró észrevétel... nem gondolkodnak... bandába verődve vadásznak a fellépőkre, s nagyon nem hatja meg, hogy Neked az élezett oridban jó katmorál mellett mid van.
Veszteséget minimalizálni lehet, elkerülni a veszteséget nem igen.
De ha megmondod hogy mész ki mikor 3 másik arra vár, hogy kimenj, alattad, feletted..

Meg tom, hogy irracionális gondolkodásom van, de nem hajazok arra, hogy az egységeim egy része már akkor lelépjen mikor még semmit sem csináltam