Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-11-2007, 12:48
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Hát léptem már fel orkal és óriással is ,de senki nem akart megtámadni igaz élezett ori volt,de szerintem nem is kell full tornyosan fellépni.Fajtól függően 10-15 % torony benne ijj és a többi ló vagy elit (az első piacig célszerűbb az elit még gyengébb is kicsit támadásban és védekezésben az ideálistól)Az viszont biztos hogy inkább gnómra szabva kell fellépni és ha esetleg ujránál orkot választok max lelép néhány egységem.A full ijjas megoldás azért nem jó mert akkor bárki büntetlenül támadhat és nem tudsz visszatámadni viszont ha az általam vázolt megoldást favorizálod akkor biztos meggondolja 2x is hogy támadjon-e.Van még egy nagyon fontos dolog a morál fellépés előtt mindenképpen javítsa meg aki teheti mert nagyon sokat számít és akkor a fentebb leírtakkal együtt senki sem lesz védtelen!
Ui:A leírtak ellenére ha a többségnek kell az a módosítás hogy 7 kör védelem és onnantól legyen piac is én nem ellenzem,de a 24 kört sokallom
Egy apró észrevétel... nem gondolkodnak... bandába verődve vadásznak a fellépőkre, s nagyon nem hatja meg, hogy Neked az élezett oridban jó katmorál mellett mid van.
Veszteséget minimalizálni lehet, elkerülni a veszteséget nem igen.
De ha megmondod hogy mész ki mikor 3 másik arra vár, hogy kimenj, alattad, feletted.. Meg tom, hogy irracionális gondolkodásom van, de nem hajazok arra, hogy az egységeim egy része már akkor lelépjen mikor még semmit sem csináltam
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 02-11-2007, 15:28
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Amit Serg mond az igaz igy lehet minimalizálni,De mi van ha fajt,és erzzel játék stílust váltasz?vagy olyat ne is akarjunk és minden rendben van?
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 09:04
Groinland Groinland is offline
Junior Member

Szerintem a megfelelő lépés itt is az lenne, ha a fellépő orik megkapnák a 72 órás védelmet, így megfelelően aklimatizálódni tudnának a szinthez, megtalálnák mit hol kell keresniük, kitapasztalhatnák a szövetségi raktár működését, kaphatnának elég infót arról hogy működnek a támadsáok szövetségesi segítség nélkül, stb. Szerintem hasznos lenne tehát hosszabb védelmi időt kilalakítani.

A továbblépésre szerintem az 1/A-ban nem megfelelő a Top30/-os szabály, mert itt már sok olyan ori van, aki nem akar továbbfordulni, hanem csak minnél feljebb jutni, így célszerű lenne inkább a továbbfordulást a TOP40-ben eltöltött körök számához kötni.
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 09:07
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Groinland View Post
Szerintem a megfelelő lépés itt is az lenne, ha a fellépő orik megkapnák a 72 órás védelmet, így megfelelően aklimatizálódni tudnának a szinthez, megtalálnák mit hol kell keresniük, kitapasztalhatnák a szövetségi raktár működését, kaphatnának elég infót arról hogy működnek a támadsáok szövetségesi segítség nélkül, stb. Szerintem hasznos lenne tehát hosszabb védelmi időt kilalakítani.

A továbblépésre szerintem az 1/A-ban nem megfelelő a Top30/-os szabály, mert itt már sok olyan ori van, aki nem akar továbbfordulni, hanem csak minnél feljebb jutni, így célszerű lenne inkább a továbbfordulást a TOP40-ben eltöltött körök számához kötni.
Szerintem nem egy kivitelezhetetlen tett eljutni 1/A top30-ba Véleményem szerint aki már végigjátszott 4 szintet, azzal szemben ez egy igencsak minimális elvárás

de ezt a kört már párszor lefutottuk..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 02-15-2007 at 09:15.. Reason: szokásos
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 17:42
Serg Serg is offline
Member

Activity: 3%

Quote:

Hmmm,kezdődik?Most könnyítettük a fordulást és itt az ujjabb könnyítés felvetés- ezért nem is támogattam azt.Másik:72 órás védelem???Hagyjuk már Ibolykát: aki négy szinten keresztül nem tudott alkalmazkodni az ne itt akarjon már 72 óra alatt.
Reply With Quote
Old 02-15-2007, 17:51
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:

Mondjuk engem érdekelne, hogy védelem alatt hogyan tapasztalja ki valaki a szövisegítség nélküli támadást... És ahogy figyeltem, a többséget nem a 7 kör védelem, hanem a 24 kör piacnélküliség zavarja...

A Top30% meg bőven teljesíthető feltétel bárkinek aki eljutott A-ig.
Reply With Quote
Old 02-16-2007, 13:51
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

Legyen:

Védelem 3 kör piac 3 kör...

így nehezítünk is:

nem tud 7-9 kör alatt átépülni az ori, vagyis elvárt dolog, hogy B ből tisztességes orival lépjen fel.

könnyítünk:

lehetséges a sereg csere.
Reply With Quote
Old 02-16-2007, 17:38
Bogár Bogár is offline
Member

OFF
Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Szerintem nem egy kivitelezhetetlen tett eljutni 1/A top30-ba Véleményem szerint aki már végigjátszott 4 szintet, azzal szemben ez egy igencsak minimális elvárás

de ezt a kört már párszor lefutottuk..
igazad van, ezt a kört már lefutottuk néhányszor. de mégis azt vettem észre, hogy eddig kizárólag csak azok állították azt, hogy egyszerű feljutni a top30%-ba, akik már fent vannak, vagy akiknek vannak ismerőseik, akik fel tudják húzni őket.
eddig még senkitől sem hallottam, hogy annyira egyszerű lenne, aki önerőből jutott fel, vagy egy újonnan alakult klánnal...

/OFF
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 02-16-2007, 17:39
Grabi Grabi is offline
Member

pedig nem egy nagy ördöngősség tényleg. nekem 4 mrdbol megvolt 1400 hekiről 6000 heki 8 nap alatt. fokozással, seregkoptatással, építgetésekkel mindennel. és nem gondolom, hogy a 4 mrd olyan nagy pénz lenne A-ban
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 02-16-2007, 18:01
Penya Penya is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
Legyen:

Védelem 3 kör piac 3 kör...

így nehezítünk is:

nem tud 7-9 kör alatt átépülni az ori, vagyis elvárt dolog, hogy B ből tisztességes orival lépjen fel.

könnyítünk:

lehetséges a sereg csere.
Azért azt megnézem h átépítés nélkül h fogsz meg egy 60% barakkos orkot mégha tudsz piacozni is.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules