Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-26-2012, 21:21
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Már ha ennyire a kötekedésnél járunk, akkor te meg honnan tudod, hogy egy fantasy világban mit neveznek viharnak. Lehet, hogy azt, amikor 3 vagy annál több sárkány kék, lúgos pH-jú vizelettel jelöli meg a territóriumát...
Tudod Vityu, amíg arra is képtelen vagy, hogy elolvasd, amire reagáltam, továbbra is csak feleslegesen jártatod a pofádat. De, hogy valami érdemlegeset is reagáljak, ami a te írásodban viszont nagyon nincs:

1.) Akivel vitatkozom az éppenséggel a valós világot vette alapul, és mivel én az ő írására reagáltam, ezért természetesen én is a valós világ keretei között mozogtam (=> helyből hülyeség volt megszólalnod). Én figyelembe veszem, hogy ténylegesen mit írt a másik, nem csak élvezkedek arra, hogy hülyeségekkel beléköthetek mindenhol.
2.) ASZÁLY-ról és TORNÁDÓ-ról volt szó. Nem viharról. Direkt ezt a részt idéztem be, csak ezt! Sehol nem említettem a vihar szót. Olvasás egyes, csüccs le.

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Jó, hogy EGYBŐL oktatnod kell, ha meglátsz valamit, Mr Énvagyokakirály...
Észrevetted, hogy pont ugyan azt csinálod mint én? A különbség az, hogy én nem vagyok ott minden hozzászólásodnál, és élvezem, hogy hűdekeményen beszólhatok, mert már 25 vagyok és voltam 1/A-ban. Rohadtul elegem van már belőled.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules