![]() |
Realizációk
Sziasztok!
Van pár dolog, ami úgy gondolom feltétlenül korrigálásra szorulna,de eddig valahogy nem vettem észre. Ezek: -A szárazság és vihar egyidejű használata valamint -Szárazság kiterjesztése raktárban lévő gabonára Az ésszerűség alapján elképzelhetetlen, hogy vihar is van egy országon és szárazság is, mivel a kettő egymást kizárja. Vagy aszály, vagy tornádó, nade a kettő együtt??! Vagy egyik legyen, vagy másik szerintem. A következő, ami még bosszantóbb: Szárazsággal ártóznak, így elmegyek hát piacra gabonáért, ami több körig is elég lenne, erre az is sokkal gyorsabban fogy! Mondja már meg valaki, h miért?! A raktár tudtommal arra is szolgál, hogy védelmet nyújtson egy árunak a külső körülményektől, akkor meg miért hat rá a szárazság?! Ha megveszek x bála gabonát, akkor az hagy legyen már annyi ideig elég, ameddig számszerűleg is lennie kellene. |
Quote:
Koszi, a mai napi humoradagot. Egyaltalan nem fogy gyorsabban, hanem a termelesed esik vissza 30%-al. Bontsd le szepen az osszes tanyad, es eszreveszed hogy ugyanannyi korig jo a gabonad szarazsaggal is, es nelkule is. Masik meg vmi logikai felvetes, ilyen miatt kar lenne belenyulni a jatekba. Plusz egy szelnek nem feltetlen kell nedvesnek is lenni. Ps: Latom gyors atkerult a megbeszelesek kozul a Segitsegbe :D) |
Quote:
|
És, hogy én se maradjak ki a jóból...
Quote:
|
Quote:
Területileg elkülönülve igen, de a hód az országot egységes terepként kezeli |
Quote:
(Boccs az offért, de a téma eleve is vicc, így mindegy.) |
Az óriások meg többen férnek el egy adott épületben, mint az elfek?
A buta orkoknak nagyobb lehet a hadi és mező tekijük mint az (általánosságban) műveltebb embereknek? A lovasok ugyanannyi idő alatt teszik meg az utat, mint az elitek? És az óriások ugyanannyi kaját esznek, mint a törpék? Tele van a játék ellentmondásokkal. Ezeket is szeretnéd logikussá tenni? Elég durván felborulnának az erőviszonyok. Sztem nézz körül itt külsőn, hogy mit lehet tenni ha szárazvihart kapsz, de nem hinném, hogy az lenne a megoldás, amit Te javasolsz. |
Quote:
Jó, hogy EGYBŐL oktatnod kell, ha meglátsz valamit, Mr Énvagyokakirály... |
Quote:
1.) Akivel vitatkozom az éppenséggel a valós világot vette alapul, és mivel én az ő írására reagáltam, ezért természetesen én is a valós világ keretei között mozogtam (=> helyből hülyeség volt megszólalnod). Én figyelembe veszem, hogy ténylegesen mit írt a másik, nem csak élvezkedek arra, hogy hülyeségekkel beléköthetek mindenhol. 2.) ASZÁLY-ról és TORNÁDÓ-ról volt szó. Nem viharról. Direkt ezt a részt idéztem be, csak ezt! Sehol nem említettem a vihar szót. Olvasás egyes, csüccs le. Quote:
|
Quote:
Dus szerintem adj magadnak egy kör vihart, és nyugodj meg. |
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |