02-25-2010, 20:34
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Szerintem ezzel zárjuk is a témát, nincs probléma, nincs mit megoldani. 
Megértem én ezt az egészet, rossz érzés amikor elveszik az embernek a sok munkával összegyűjtött vagyona. Megtörtént velem is többször, a legfájóbb az volt, amikor b-ben 1 milla katinkat ölték le piacról visszaérkezés után 4 perccel, mondván szabálytalan eszközökkel szedtük össze. 4-en szedtük össze szövimmel 2k kör alatt 3 gnómmal tekit írva, egy törppel nyersit termelve 2400 hekin(majdnem 3 milla volt a végén). Érdekes módon az ori ami csinálta azóta törölve lett. Sok helyen sokan támadnak nyilván joggal, de sokan olyanok is akikkel az életben még nem találkoztam. A kedvencem: g-ben 17 mészárt kaptam ellenakció nélkül. Többszöri kérdésemre a válasz annyi volt: "Tudod miért..." Persze nem megyek rinyálni ilyenekért sehová sem....Szóval azt gondolom, az ilyen akciók kezdeményezői, felbujtói stb. az itt ágálók közül kerülnek ki. Azok akik a nagy változást akarják az újrázás körül. A lehetőség eddig is nyitva állt mindenki előtt, ismert, többen is többszörözték újrával a vagyonukat sok helyen. Eddig nem volt gond....
Az hogy mindig azt mondom, hogy a topot a-ban utolérni e nélkül csak bratyizással lehet, ez tény. Persze lehet fordulni stb nagy vagyonok nélkül is, de bocsássunk már meg azoknak, akik ennél többre vágynak és magasabbra törnek. Ezt a lehetőséget elvéve nem marad lehetőség felmenni normálisan senkinek. Sajnos az én gyomrom azt nehezen venné be, hogy benyalom magam a toposok közé, lebratyizok és mikor elég vagyonra teszek szert eltaposom az eddigi pártfogóim. Akkor inkább újrázgatok. És ne mondja senki nekem, hogy kevés meló.
|
Mi a javaslat? 
|