Quote:
Originally Posted by Gyula
kérdezném, hogy akkor hogy volt szabályozva az elfokozás, miért nem lehetett 0 hekis ütéseket csinálni?
Ha más volt a szabály és az jó volt miért lett megváltoztatva igy hogy most lehet 0-át ütni.
|
én azt írtam, hogy:
Quote:
Originally Posted by wand
nem emléxem olyanra, hogy klánban ha elfokoztál volna akkor nulla hekit vitt volna
|
tehát én itt klán ütésről beszéltem, előtte te is klánütésről beszéltél, mivel azzal álltunk Rátok.
Quote:
Ha más volt a szabály és az jó volt miért lett megváltoztatva igy hogy most lehet 0-át ütni
|
egyéniben akkor is lehetett volna nullát ütni, sőt a túltöltötten klántámadó túltötlött országokról mínusz hekit is lehett ütni, lévén ez egyfajta védelem az ellen, hogy az egymástól irreállisan nagy távolságokra lévő orik ne tudják egymást beütni. régről maradt amikor a hód még nem ennyire profin működött, hanem tele volt bugokkal.
és régen azért nem volt ilyen mert túl sok 500k feletti ori sem volt, és köztük még kevesebb csata, emiatt senkinek eszébe se jutott erre rájönni, az elvi lehetősége akkor is megvolt, csak amíg monro ki nem találta nem alkalmazta senki.
Quote:
A sereg elengedéssel ugyan ez a helyzet, az engdhet el sereget akinek sok pénze van és tud új egységeket vásárolni.
|
de ettől még be lehet ütni, lehet nem tudod 5 sereggel ütni hanem csak 2-3al, de nem lesz tőle üthetetlen ori.
Arról nem beszélve, hogy manapság igen profi orik vannak -nem beszélve az elfekről- akikhez igen sok esetben fullal kell kimenni, ezért is lett a játéknak egy meghatározó része a hiénázás. így legalábba a hiénákat is pórázon tartja, hogy hiába mer valaki full sereggel kiemnni, nem mer rámenni 5 sereggel, hanem csak 2-3al.
Quote:
Én egyetértek Monróval a "hibát" javítani kell, de amig nincs javitva addig én is és a klánom is nem "hibának" hanem "taktikai elem" nek nevezzük ezt a lehetőséget
|
Gyula, tök mind1 minek nevezzük.
senki nem azt mondja, hogy ez egy szabálytalan dolog.
jelenleg teljessen szabályos, hülye aki nem használja ha megteheti.
de ettől még nem jó.
pont olyan mint annó a túltöltés volt, akkoriban 0 barakkal is beverhettél egy orit, és én aki igen sokat használtam, a levlistán a mellett voltam, hogy szűnjön meg.
most meg 0 barakkal is megvédhetsz egy orit, és számomra elképzelhetetlen, hogy lehet ezt nem belátni mindenkinek, hogy ez így ugyan olyan nem jó mint annó a túltöltés.
gondolj bele tart az orid felé 1M ló, 500k íjjal nem tudod védeni, de 500k lakossal igen?
Quote:
Én inkább azt látom problémának, hogy kijelented, hogy az ellenzők féltik a seggüket és ezért nem akarnak módosítani.
|
miért Te minek láttad volna, ha annó én vagy bárki más ellenzi a túltöltés megszüntetését?
Edigg egyetlen érv sem volt arra 500k lakos miért védjen meg 1M lótól, csak az, hogy ez "remek taktikai elem". nekem logikus, hogy egy csatát ne szerencsejáték döntsön el, és szerintem mindenkinek logikusnak kéne, hogy legyen, kivétel ha csak a saját érdekét nézi, és ezt én bátran úgy fordítom, hogy féltik a seggüket.
Quote:
Téged pedig Wand, megkérlek mély tisztelettel, hogy tartózkodj a fent idézett kijelentésektöl, mert nem fedik a valóságot.
|
jó majd igyexem
ui.: bocs, ha hosszú lett.