|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Taktikai elemnek tartod, ha ütsz de 0 hekit foglalsz mert az ellenfeled elfokoz?
|
Igen, mert jó buli látni, hogy ha sok egységet halmozok föl, beverhetetlen vagyok.
|

|
2 |
3.64% |
Igen,reális egy stratégiai játékban, hogy az emberek létszáma határozza meg a földfoglalást.
|

|
1 |
1.82% |
Igen, én is ezt csinálom ha megtámadnak.
|

|
0 |
0% |
Igen, mert ha a termelő orimhoz odafokoz egy hadi ország, másképp nem tudom megvédeni magam.
|

|
0 |
0% |
Igen, ha van odafokozás, legyen elfokozás is, ezt tartom igazságosnak.
|

|
27 |
49.09% |
Nem, mert kizárólag a pénztől függ, semmi köze a játékhoz.
|

|
6 |
10.91% |
Nem, mert, ez még a lehetőségét is elveszi, hogy földet foglaljak 1M ponton.
|

|
1 |
1.82% |
Nem, mert értelmetlenné teszi a játékot.
|

|
9 |
16.36% |
Nem mert a stratégiai játékból , kereskedelmi játékot csinál.
|

|
4 |
7.27% |
Nem tudom miről van szó...
|

|
5 |
9.09% |

11-09-2009, 00:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Arra miert nem gondolsz, hogy vhogy a kozelebe mesz a tamadott orszagnak, es utanafokozol? Akkor hiaba fokoz el, nem fogsz 0-t utni rajta... Ez vhogy az eszedbe sem jutott? 
|
és mond csak merre menjek utána, fokozzak 100k pontot, vagy 200k-t, vagy bontsak 100k-t vagy maradjak a helyemen, lehet ő nem is mozdul?
be van neki pipálva a sereg kirakása a htben és kirakja, vagy nem?
vagy csak a felét rakja ki 1mp el kv előtt,
vagy kirkaja a ht ő meg bont?
ennél tényleg jobb ez:
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
Tudod majd ha szerencse játékot akarok játszani elmegyek a lottózóba.
|

11-09-2009, 00:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Hidd el monro, mint minden mast, teljesen mas elmeletben beszelni rola, es kiprobalni...  Viszont a kiegeszito kerdeseimre is varom a valaszt, akkor akar Toled is... 
|
A válasz rá egyszerű: hasraütéses számokkal való példálózás. Lényegtelen hogy 500K-t írsz vagy 5x-et a lényeg ugyanaz. Én sem végzek számításokat mielött leírom ha nem a szám maga a lényeg. Az előző hsz-em-be is írtam számot de nem volt lényeges maga az érték. Lehethogy nem is jók a számok, de nem érdekel különösebben senkit ha érti az elvet amit példázni akarunk vele.
|

11-09-2009, 00:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Az a törpék felépítésén múlik csak! Nem feltétlen fontos nekik 10 millió számra termelni naponta ha csak 500K a napi szükséglet. Valamit valamiért.
|
Ugyan Monro ne légy naív!
Nem tudsz olyan törpét építeni 900K-n amit én a 800K-s ork tudós tábimmal nem verek be!
Ha meg visszajössz, akkor örömtáncot járok, mert következőre kisebbet kell fokoznom, és 12 körig nem mehetsz szabira 24 körig meg szk-ra.

11-09-2009, 00:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
és mond csak merre menjek utána, fokozzak 100k pontot, vagy 200k-t, vagy bontsak 100k-t vagy maradjak a helyemen, lehet ő nem is mozdul?
be van neki pipálva a sereg kirakása a htben és kirakja, vagy nem?
vagy csak a felét rakja ki 1mp el kv előtt,
vagy kirkaja a ht ő meg bont?
ennél tényleg jobb ez:
Tudod majd ha szerencse játékot akarok játszani elmegyek a lottózóba.
|
Orulok wand, hogy vegre atlatod a taktikakat. Abba is gondolj bele, hogy ha bont, sokkal sebezhetobb lesz. Kar, hogy ezert oldalakat kellett irkalni...
Mar csak egy kerdesem van: miert akarjak azok ennyire vehemensen megvaltoztatni a jatekot, akik mar jo ideje nem is jatszanak, es ugytunik, nem is terveznek jatszani ezzel a jatekkal? Foleg Fegyara, es Rad gondolok... 

11-09-2009, 01:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Nem tudsz olyan törpét építeni 900K-n amit én a 800K-s ork tudós tábimmal nem verek be!
Ha meg visszajössz, akkor örömtáncot járok, mert következőre kisebbet kell fokoznom, és 12 körig nem mehetsz szabira 24 körig meg szk-ra.
|
Érdemes azért nem csak 1szem orikban gondolkozni,Klán szinten meg nem tartom valószinünek ,hogy 1 900k-s törpe serényen egyedül állna, és főleg nem,hogy csak tőle kapnál vissza sereget,ha meg igen, akkor a klánnal lesz vmi orbitális gond.

11-09-2009, 01:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Orulok wand, hogy vegre atlatod a taktikakat. Abba is gondolj bele, hogy ha bont, sokkal sebezhetobb lesz. Kar, hogy ezert oldalakat kellett irkalni...

|
mit? 20k-n lebont a 10k tanyájából 6k-t?? hűű sokkal sebezhetőbb lesz valóban..
Quote:
Mar csak egy kerdesem van: miert akarjak azok ennyire vehemensen megvaltoztatni a jatekot, akik mar jo ideje nem is jatszanak, es ugytunik, nem is terveznek jatszani ezzel a jatekkal? Foleg Fegyara, es Rad gondolok...
|
a kérdésnek indíts egy külön topicot ha érdekel, de ide ez sem érvként, sem kérdésként nem felel meg. és elég szegénységi bizonyítvány, hogy ennyit tudsz felhozni annak érdekében, hogy így maradjon.
(bár megsúgom a választ: azért mert rossz.)
|

11-09-2009, 01:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Már megint a fokozás ugye...
Ha nincs fokozás nem fogsz olyan bátran kimenni szegény törpére! Ha meg van megszívtad mert 0-át viszel ez aztán a jó móka 
|

11-09-2009, 01:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
mit? 20k-n lebont a 10k tanyájából 6k-t?? hűű sokkal sebezhetőbb lesz valóban..
a kérdésnek indíts egy külön topicot ha érdekel, de ide ez sem érvként, sem kérdésként nem felel meg. és elég szegénységi bizonyítvány, hogy ennyit tudsz felhozni annak érdekében, hogy így maradjon.
(bár megsúgom a választ: azért mert rossz.)
|
Eh. Most mar csak vagdalkozol. Ebben nem vagyok partner. 

11-09-2009, 01:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Már megint a fokozás ugye...
Ha nincs fokozás nem fogsz olyan bátran kimenni szegény törpére! Ha meg van megszívtad mert 0-át viszel ez aztán a jó móka 
|
Ha nincs fokozás, és alattam vagy x pontra odabontok+építek, hogy 4 körös legyél lefelé.
Abban a körben amikor bejön az épületem képzéssel kis bontással odamegyek 2 körre, kimegyek rád, és nem tudsz visszajönni, mert nincs fokozás, én meg a bejövő épületekkel elrepültem felfelé.
(vagy a klántársam legyujt lerenget)
Ez aztán frankó lenne.
És akkor mit mondasz? Ma szar napom volt viszafexek alunni?
Ez aztán stratégia
Tessék már globálisan végiggondolni a lehetőségeket!
|
|

11-09-2009, 01:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ha nincs fokozás, és alattam vagy x pontraodabontok+építek, hogy 4 körös legyél lefelé.
Abban a körben amikor bejön az épületem képzéssel kis bontással odamegyek 2 körre, kimegyek rád, és nem tudsz visszajönni, mert nincs fokozás, én meg a bejövő épületekkel elrepületm felfelé.
(vagy a klántársam legyujt lerenget)
Ez aztán frankó lenne.
És akkor mit mondasz? Ma szar napom volt viszafexek alunni?
Ez aztán stratégia
Tessék már globálisab végiggondolni a lehetőségeket!
|
Sztem a javaslataidat először magadon kellene gyakorolni. És számolgass egy picit majd... Egyébként együtt tudnék vele élni hogy odabontasz és kiküldesz rám egy fullost mert másképp nem jössz be  Nem mennél te 4 körre főleg ha alulról akarsz ütni. Ha mégis jó a felső ágyról akkor se jutsz messzire ha itt vagyok és látom hogy megjelensz mellettem...
Másrészt nekem is lehet klántársam 
Last edited by monro; 11-09-2009 at 01:26..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|