Sziasztok!
Előszöris én nem tudok játszani, ezért kérem, a szidásokat ne vágjátok a fejemhez a hülyeségekért. De mivel itt nem csak profik játszanak, ezért úgy érzem, az én véleményemet is meg lehet hallgatni.
A 3. variácóra szavaztam több okból. Éspedig:
1, Az üres hekik szintlépéskor történő opcionálisan választható leadása egy lehetőség lenne a nem tul profi játékosoknak a szétvert országuk helyrehozatalára. Ezzel a segítséggel nem hiszem, hogy nagyon mellbevágnánk a profi játékosokat, ellenben növelnénk a játékkedvét a többségnek, hiszen nem kellene egy kezdőnek hónapokig thamagochiznia a
rendbehozatalért mondjuk 10 ezeres nyersanyagárak mellett, hogy folytathassa az érdemi játékot. Bátrabban mernének harcolni a többmilliárd taralékkal nem rendelkező orik tulajdonosai is, így mozgalmasabbá válhatna a játék.
2, Törekvés volt, hogy a nagy orikat kivegyétek a gondtalan termelésből a morálromlással, gyújtogatással, szabi alatti hekicsökkenéssel. Namost ezzel a változtatással a miniországokat rendszabályoznánk meg, amelyek a nagyorikhoz hasonlóan szintén gondtalanul, mondhatni rendellenesen gyüjtögethetnek. Ezután nem lennének biztonságban, mert bárki mellettük teremhetne...
3, Aki rájön, hogy a szint topjában másféle játék folyik, mint a mezőny közepén, a szintlépéskori földleadással a következő szinten a kívánt helyre tudna érkezni és a kedve szerinti játékot folytathatná.
4, Azok a profi játékosok, akik végigverik az egész csoportot, eddig is meg tudták oldani az építés alatt álló épületekkel való szintlépéssel a földleadást, ilyen szempontból nem lenne változás.
5, A játék szintenként egyre nehezebb, így nem valószínű, hogy sokan minden szinten a csoport aljáról akarnának indulni...
6, Hogy a mezőny nagyon szét ne húzódjon, korlátozni kellene a leadható föld területet. Pl.: az előző szintre lépés felső határa lehetne a korlát. Tehát 4. szinten a 200 hektár, 3. szinten a 600, stb. lenne az a minimum, ameddig bontással a terület leadható lenne.
|