|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szerinted lehessen-e kevesebb hektáron szintet lépni, mint amennyid lépéskor van?
|
Eddig lehetett, most már ne lehessen.
|

|
4 |
7.69% |
Lehessen, ahogy eddig: az építés alatti területek vesszenek.
|

|
21 |
40.38% |
Lehessen, de könnyebben, mint eddig: az üres területek vesszenek.
|

|
27 |
51.92% |

01-29-2008, 22:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Sziasztok!
Előszöris én nem tudok játszani, ezért kérem, a szidásokat ne vágjátok a fejemhez a hülyeségekért. De mivel itt nem csak profik játszanak, ezért úgy érzem, az én véleményemet is meg lehet hallgatni.
A 3. variácóra szavaztam több okból. Éspedig:
1, Az üres hekik szintlépéskor történő opcionálisan választható leadása egy lehetőség lenne a nem tul profi játékosoknak a szétvert országuk helyrehozatalára. Ezzel a segítséggel nem hiszem, hogy nagyon mellbevágnánk a profi játékosokat, ellenben növelnénk a játékkedvét a többségnek, hiszen nem kellene egy kezdőnek hónapokig thamagochiznia a
rendbehozatalért mondjuk 10 ezeres nyersanyagárak mellett, hogy folytathassa az érdemi játékot. Bátrabban mernének harcolni a többmilliárd taralékkal nem rendelkező orik tulajdonosai is, így mozgalmasabbá válhatna a játék.
2, Törekvés volt, hogy a nagy orikat kivegyétek a gondtalan termelésből a morálromlással, gyújtogatással, szabi alatti hekicsökkenéssel. Namost ezzel a változtatással a miniországokat rendszabályoznánk meg, amelyek a nagyorikhoz hasonlóan szintén gondtalanul, mondhatni rendellenesen gyüjtögethetnek. Ezután nem lennének biztonságban, mert bárki mellettük teremhetne...
3, Aki rájön, hogy a szint topjában másféle játék folyik, mint a mezőny közepén, a szintlépéskori földleadással a következő szinten a kívánt helyre tudna érkezni és a kedve szerinti játékot folytathatná.
4, Azok a profi játékosok, akik végigverik az egész csoportot, eddig is meg tudták oldani az építés alatt álló épületekkel való szintlépéssel a földleadást, ilyen szempontból nem lenne változás.
5, A játék szintenként egyre nehezebb, így nem valószínű, hogy sokan minden szinten a csoport aljáról akarnának indulni...
6, Hogy a mezőny nagyon szét ne húzódjon, korlátozni kellene a leadható föld területet. Pl.: az előző szintre lépés felső határa lehetne a korlát. Tehát 4. szinten a 200 hektár, 3. szinten a 600, stb. lenne az a minimum, ameddig bontással a terület leadható lenne.
|

01-30-2008, 01:06
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
A 3. lehetőségre szavaztam, mégpedig azért, mert a fölösleges föld leadása igenis jól jöhet bizonyos esetekben (nem csak akkor amikor meg akarok leckéztetni valakit a következő csoportban, aki lentebb van mint én; hanem ennyi erővel akkor is ha valaki nem akar egy általa veszélyesnek ítélt ellenfél fölé lépni). Az, hogy a kezdő játékosokat elverik a profik, az nem indok. Mindíg is így volt, és így is lesz...
Ha pedig pénz fizetéséhez (építési költség) kötnénk ezt a lehetőséget, azzal megint csak az oly annyira védeni kívánt kezdőkkel szúrnánk ki, mert egy tapasztalt játékosnak ez nem jelenthet gondot...
|

01-30-2008, 01:08
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
6, Hogy a mezőny nagyon szét ne húzódjon, korlátozni kellene a leadható föld területet. Pl.: az előző szintre lépés felső határa lehetne a korlát. Tehát 4. szinten a 200 hektár, 3. szinten a 600, stb. lenne az a minimum, ameddig bontással a terület leadható lenne.
|
Ez kissé módosítva nem hülyeség...
Last edited by Trade Master; 01-30-2008 at 02:27..
|

02-05-2008, 12:34
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
A módosítás bevezetését követő napokon túl nem látom túl aktívnak ezt a témát, mintha mostanra már senkit nem zavarna az új verzió.
Csak a változás ellen szóltak a kezdeti javaslatok, vagy valóban hosszútávon szükséges egy ilyen jellegű bővítés?
|

02-05-2008, 13:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A módosítás bevezetését követő napokon túl nem látom túl aktívnak ezt a témát, mintha mostanra már senkit nem zavarna az új verzió.
Csak a változás ellen szóltak a kezdeti javaslatok, vagy valóban hosszútávon szükséges egy ilyen jellegű bővítés?
|
szerintem csak szimplán kitárgyaltuk, konszenzus nincs, max addig a pontig, hogy lehessen 
|

02-05-2008, 14:01
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Semmikép nem a változások ellen szólt. A legtöbb javaslat egy idő után holtpontra jut, nem azért mert már nem érdekel senkit, hanem mindenki a saját véleményét szajkózza, és nem tudjuk, hogy merre tovább. Ezért várunk sokszor téged, hogy melyik javaslat merre mehet tovább.
Volt olyan régebben, hogy összefoglaltad melyik javaslattal milyen irányba érdemes foglalkozni, melyik javaslat kerülhet bele a következő verzióba.
Illetve a meglévő javaslatoknál is sokszor várnánk útmutatás, pl a személyiségekkel ne foglalkozzunk, mert nincs értelme most
A heki leadás mehetne, de vajon milyen feltételekkel...
Szóval a legtöbb topicban RÁD VÁRUNK ATI !!

|

02-05-2008, 15:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér

|
Szerintem is így van.
Egér a sajton... (#3744)
|

02-05-2008, 23:54
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér

|
És ebben egyet kell hogy értsek én is 
|
|
Posting Rules
|