Quote:
Originally Posted by Deni
csak egy kis vélemény alkotnék, amúgy nem kívánok belemerülni ebbe a kissé elfajult vitába:
1. az ÉN megítélésem szerint valóban nem ér 168 kört az az üzenet, ami ide ebbe a topicba lett bemásolva, de más értékrend szerint ítéljük meg a dolgokat, ez természetes
2. küzdeni az ítélet ellen (mégha igazságtalannak is érzem) nem érdemes, mert csak még jobban felhergeled magad rajta (feleslegesen), ami sok jót nem szül (ezt tapasztalatból tudom)
3. én is forró fejű vagyok (ezt sokan tudják rólam), mégis meg tudtam tanulni, hogy ki az úr a háznál. ha tetszik ha nem, ezt tudom nektek is ajánlani fáy
4. kitiltott orit nem bántok én sem és ez nem "betyárbecsület", hanem többre tartom magam annál, mint hogy olyan emberbe rúgjak, akinek esélye sincs visszarúgni
|
Nos Fáy javaslom hogy főleg a 2-es és 3-as pontokat vedd át. Szeretném leszögezni, hogy minden egyes pontjával egyetértek a fenti kis szösszenetnek, és csak annyit tennék hozzá, hogy számtalan internetes oldalon az van kiírva a szabályok közé: " A staffnak vagy bárminemű munkájának intézkedésének kritizálása azonnali törlést von maga után..."
Ezek után mondhatod, hogy én is beállok a sorba Ati mögé...