|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 18:55
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Most én milyen szabályt sértetem meg ?
|
Olvasgasd egy kicsit a fórumetikettet...
|

10-12-2007, 18:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Nem tudok mást mondani rá: akkor vess magadra...
|
de én miért?
bántotam valakit?
Sértegetem?
Mit tetem?
|

10-12-2007, 18:56
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
de én miért?
bántotam valakit?
Sértegetem?
Mit tetem?
|
Ha azt nézzük, hogy miattad lesz a szövetségesed országa apró darabokra szedve, valamint miattad lett kitiltva a másik országa, és elképzelhető, hogy ha a szövetség harmadik tagjának sikerül regisztrálnia, akkor az ő országa is ki lesz miattad tiltva, akkor szerinted minden rendben van azzal, amit tettél?
Költői kérdés, nem kell válaszolni rá.
Részemről ezzel téma lezárva. Próbálom ezt képletesen érteni, remélem nem kell ténylegesen is.
Mindenkinek további jóéjszakát.
|

10-12-2007, 18:58
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem akartam hozzászólni, de nekem nagyon úgy rémlik, hogy tőled, fáy korábban is csak nyafogást láttam itt a fórumon...
Meg is néztem és kb jól rémlett... mikor a törlésig ütés volt a téma, akkor is a support, meg egy másik szövi volt a mumus, most megint a support a rossz, meg mindenki, akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel.
Kérdezd meg magadtól, hogy TE mit ronthatsz el, mielött másban keresed a hibát.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 10-12-2007 at 19:08..
Reason: nem elrohad, elront, bocsi.:)
|

10-12-2007, 18:59
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindenkinek további jóéjszakát.
|
úgy legyen 

10-12-2007, 19:08
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Nem akartam hozzászólni, de nekem nagyon úgy rémlik, hogy tőled, fáy korábban is csak nyafogást láttam itt a fórumon...
Meg is néztem és kb jól rémlett... mikor a törlésig ütés volt a téma, akkor is a support, meg egy másik szövi volt a mumus, most megint a support a rossz, meg mindenki, akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel.
Kérdezd meg magadtól, hogy TE mit rohatsz el, mielött másban keresed a hibát.
|
igérem elgondolkodom.
ÉN a szövimért küzdök ,nem magamért 1 hónapja minden sirás rivás nélkül ujráztam , de mivel én vagyok a szövi vezére igeni ki kell állnom a szövi tagjaiért , én nem ezt akartam , sose egy ember a hibás , mindenhez két ember kell ezt ne felejtsd el.
|

10-12-2007, 19:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
igérem elgondolkodom.
ÉN a szövimért küzdök ,nem magamért 1 hónapja minden sirás rivás nélkül ujráztam , de mivel én vagyok a szövi vezére igeni ki kell állnom a szövi tagjaiért , én nem ezt akartam , sose egy ember a hibás , mindenhez két ember kell ezt ne felejtsd el.
|
Nem tudom... engem valahogy még sose tiltottak ki és nem azért, mert ismer mindenki, mert befolyásom van, hanem azért mert tudom mi az a hangnem, amit megengedhetek és mi az, amit nem.
Igazából ha kitiltanak akkor nekem nem az lenne az első gondolatom, hogy ezt bármilyen formában világgákürtöljem, hanem inkább lapítanék és reménykednék, hogy a kár, amit az országomban tesznek helyrehozható.
Lehet elégedetlen vagy a kitiltás mértékével... ez van, legközelebb a szövid futólag se emlegeti senki anyukáját, meg hogy ki mit csinál minek a melyik végén...
Ps.: A törlésig ütéses topikban nem csak a szövid miatt sirdogáltál.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

10-12-2007, 19:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
csak egy kis vélemény alkotnék, amúgy nem kívánok belemerülni ebbe a kissé elfajult vitába:
1. az ÉN megítélésem szerint valóban nem ér 168 kört az az üzenet, ami ide ebbe a topicba lett bemásolva, de más értékrend szerint ítéljük meg a dolgokat, ez természetes
2. küzdeni az ítélet ellen (mégha igazságtalannak is érzem) nem érdemes, mert csak még jobban felhergeled magad rajta (feleslegesen), ami sok jót nem szül (ezt tapasztalatból tudom)
3. én is forró fejű vagyok (ezt sokan tudják rólam), mégis meg tudtam tanulni, hogy ki az úr a háznál. ha tetszik ha nem, ezt tudom nektek is ajánlani fáy
4. kitiltott orit nem bántok én sem és ez nem "betyárbecsület", hanem többre tartom magam annál, mint hogy olyan emberbe rúgjak, akinek esélye sincs visszarúgni
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

10-12-2007, 19:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Hogy elmondjam a velemenyem. Helyes ez a hozzaallas, de en erre a 168 korre tavolrol sem bolintottam volna ra. Ez _nem_ anyazas. Semmi csunyat nem mondott az adott ember edesanyjara. Sot, en ezt igazabol egy igen kulturalt levelnek tartom, amiben lehet erezni az erosen visszafojtott duhot.
Nem feltetlen tartom helyesnek, hogy ilyen "vasszigor" alakul ki a hoditoban. Nem kisgyerekek vagyunk! Lassan elgondolkodom, erdemes-e zöldet irnom, ha kicsit idegesebb vagyok, ugy tunik nem, mert egy ovatosan arnyalt levelert 168 kor, egy "rossz vicc"-ert pedig anarch is jarhat rogton. Biztos ennyire komolyan kell venni ezt az egeszet?
|
Elnézést hogy nem idézem be pontosan a fórum etikettet, de ha jól emlékszem valami olyasmiröl van szó benne hogy ha felmerüld benned a kétej hogy szabad e akkor azt nem szabad leírni.
Én is úgy gondolom hogy Ati bizonyos eseteket túlreagál, de ez szerintem maradjon így. Legyen inkább néhány ártatlan áldozat. Amióta nincsenek moderátorok rengeteget lazult a fórumon a fegyelem. Itt a külsőn meg főleg!
Azt látom hogy sok ember egyre többet enged meg magának.
Azt is gondolom, hogy az ilyen esetekben meg kellene tekinteni az érintet felek üzeneteinek előzményeit is. Tudod Remy te is ahogy én is hogy vannak olyan játékosok akik előszeretettel provokálnak, ilyenkor egy egy üzenet nem feltétlen sértő. de a beszélgetést teljes egészében olvasva, lehet hogy adott esetben a jelentő fél sokkal többet kaphatna mint akit lejelentett.
Gyulaword (#79796)
|

10-12-2007, 19:52
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
a beszélgetést teljes egészében olvasva, lehet hogy adott esetben a jelentő fél sokkal többet kaphatna mint akit lejelentett.
|
Itt jön az a kérdés, hogy a két fél közül ki az, akit sértett az adott üzenet. Ilyenkor az egyik felet nyilván nem, hiszen nem jelentette. Ha sértette volna, akkor jelentette volna az üzenetet. Mivel ezt nem tette, nincs mit egészében olvasni.
Ha úgy gondolja, hogy egy kapott üzenet sérti, akkor jelentse, ahogy ezt más is teszi.
Ha nem jelenti, akkor utólag ne reklamáljon azon, hogy "dehát a másik"...
Ilyen esetben ez egyértelműen csak a bosszú, és semmi más. Erre pedig semmi szükség. Ha ténylegesen baja lett volna az üzenettel, akkor nem utólag kerülne elő...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|