|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

02-19-2009, 13:10
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Nekem továbbra se hagyja magát telepíteni...
|
Most már várd meg az új verziót. 
|

02-19-2009, 14:05
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Egyszerü mint mindenhol itt is a külsőségek számitanak  a 7-esre már tényleg kihaszáható lesz az aero mondjuk, nem csak vmi csili-vili cucc 
nekem eddig amit láttam (nem probáltam még itthon, de tervezve van) legjobban az új stilusu tálca teccik, és a több ablak kezelése (pl ha a cimsort csak megrázod hátra kerül, vagy ha sarokba huzod teljes képernyős lesz, van vmi amivel fél ablakos stb... szal egyszerübb lesz a méretezés,nem mindig a jobb sarkat kell keresni, hanem bárhol elég a fejlécet  )
|
Csak az a baj, hogy ez már megint egy nem mai linuxos fejlesztés (Berill), amit megint sikerült ellopnia a Microsoftnak és eladni pénzért.
Andy elárulnád milyen problémáid voltak a dual op. rendszeres gépen, ez érdekelne, mert nekem mindegyik gépem az és még sosem volt problémám vele.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

02-19-2009, 14:08
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Andy elárulnád milyen problémáid voltak a dual op. rendszeres gépen, ez érdekelne, mert nekem mindegyik gépem az és még sosem volt problémám vele.
|
Minden bootloader megsínyli, ha rossz helyen lesz adathibás a winyó, de a linuxot ilyenkor tény, hogy macerásabb helyreállítani. Ha több oprendszer van fent, akkor pedig általában a linux bootloaderje kezeli, hogy mi töltődjön.
|

02-19-2009, 15:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Minden bootloader megsínyli, ha rossz helyen lesz adathibás a winyó, de a linuxot ilyenkor tény, hogy macerásabb helyreállítani. Ha több oprendszer van fent, akkor pedig általában a linux bootloaderje kezeli, hogy mi töltődjön.
|
Most kopogok az asztallapon, de nekem csak akkor kellett eddig helyreállítanom a bootloadert, amikor a windowst újra telepítettem. Általában, ha tehetem külön winchesterre megy a két op. rendszer, így kicsit jobban variálható a dolog.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

02-19-2009, 15:30
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 84%
|
|
A két op rendszert a linux magyarországi korai elterjedésekor csináltam,
kevésbé jó géppel  , és a winem se volt az igazi /Ati nem szidni akarom ezzel/. Sokat szenvedtem vele és az vette el a kedvemet. A jó rendszerhez elsősorban "gép" kellett volna. De miután szükségem lesz egy laptopra, így megoldódik egyszerűbben a dolog. Habár a mostani asztali gépemen már nem hiszem, hogy gondot okozna, csak már nagyon megszoktam a windowst az utóbbi időben.
|

03-17-2009, 14:49
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
A Linux és a Windows gondott simán meglehet oldani egy virtuális géppel. Amíg a Linuxxal nézegetsz a weben és irodai munkát végzel addig a virtuális XP-n lehet játszani, csak erőforrás igényes, viszont így a legbiztonságosabb, és nem kell lemondani sem a Linux biztonságáról sem az XP vagy Vista kompatibilitásáról. Amúgy meg az utolsó Linuxoknak sokat fejlődött a grafikusi kezelőfelülete. Az Aero felületet (csak ők nem így hívták) is ők épitették bele legelőször az oprendszerükbe ha jól emlékszem és tökéletesen müködött és müködik.
Last edited by Khazad-Dum; 03-19-2009 at 07:16..
Reason: bővítés
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|