|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-05-2007, 23:19
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Ettől én is tartok. Wand korlátozó javaslatai segíthetnének, de azt hiszem, ennyire nem lehet ezt elbonyolítani.
|
Szerintem meg az A már így is bonyolult, tök mind1 ha még1 picit bonyolítjuk, mer aki felér ide, annak legalább van ujdonság, van mit tanulni...

09-06-2007, 12:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Erdekes, hogy ezt nem latod at Alba. De szivesen valaszolok: azert, mert elso akarok lenni, es jelen pillanatban erre nincs is lehetoseg, barmit csinalok. Szerintem barmilyen jatekban nonszensz az, hogy soha nem lehetsz elso a szabalyok es a korulmenyek miatt, barmit csinalsz. 
|
Persz hogy megértem hog első akarsz lenni. Miert ne akarnál. Én azt a részét ne mértem hogy aki msot első az mit élvez a játékon. Én tuti unnam az fix. 
|

09-06-2007, 12:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Persz hogy megértem hog első akarsz lenni. Miert ne akarnál. Én azt a részét ne mértem hogy aki msot első az mit élvez a játékon. Én tuti unnam az fix. 
|
Nem sok dolguk van. Azt a keveset ellátják akár napi 1 belépéssel is. Alsóbb szinteken meg annyit játszanak, amennyit akarnak.
Akkor únnák meg szerintem, ha nem lehetne több orijuk.
Egér a sajton... (#3744)
|

09-06-2007, 13:41
|
Member
|
|
|
|
Azert ez igy nem igaz. A ban teljesne más játszani mint a többi csoportban.A vicces az egészben az, hogy akik a lenti csoprtokban vannak az A ra termelik a pénzt ahol viszont vagy nem akarnak jáccani vagy nincs is szükségük a lovera. A lenti csoportokra meg ugyse kell anyni love....
Akkor meg minek az egesz ?
|

09-06-2007, 14:37
|
Member
|
|
|
|
mi értelme elsőnek lenni egy játékban alba?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

09-06-2007, 14:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Gyula nem válaszoltál rá teljesen... tudom i volt régen mi van most..
Csak arra nem emléxem h mire volt ez jó?
Nem értem mért volt baj ha két 2 körre lévő klán gyepálta egymást és az egyikben volt 2x akkora ori??? 
|
Itt viszont én nem értem a kérdésedet. Vagy még is?
Most azt mondjátok sokan hogy ha a nagyok olcsóbban csinálnának egy fős klánt hogy üssék a kicsiket, régen ugyan ezen az áron csinálták meg az egy fős klánt, és Wandék klánjábol kilépve egy oriba akkor ténylegesen bele tettek 80% feletti barakkot (nem az itt sokat emlegetett 95-98% -ot) és a klánban vele azonos értékü 8-10fös kis oriktol elvite a 14% földet minden esetben.
Most nem érdemes akármiylen kis országot ütni, mégha egy pont értéken van a két klán akkor sem.
Mert 10 100k pontos ori, a sürü mezőnyben sosem lesz oylan erős mint egy darab 1milla pontos ori egy viszonylag ritka és nyugodt mezőnyben.
Ezért jó az egy harmados szabály. Töben ezért gondoljuk úgy hogy akár olcsóbb is lehetne egy klánbol ki be lépés, mert lehetne ütni olcsóbban mindnekinek, nagyoknak és kicsiknek is és nem a sokkal gyengébbeket.
Gyulaword (#79796)
|

09-06-2007, 16:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Itt viszont én nem értem a kérdésedet. Vagy még is?
Most azt mondjátok sokan hogy ha a nagyok olcsóbban csinálnának egy fős klánt hogy üssék a kicsiket, régen ugyan ezen az áron csinálták meg az egy fős klánt, és Wandék klánjábol kilépve egy oriba akkor ténylegesen bele tettek 80% feletti barakkot (nem az itt sokat emlegetett 95-98% -ot) és a klánban vele azonos értékü 8-10fös kis oriktol elvite a 14% földet minden esetben.
Most nem érdemes akármiylen kis országot ütni, mégha egy pont értéken van a két klán akkor sem.
Mert 10 100k pontos ori, a sürü mezőnyben sosem lesz oylan erős mint egy darab 1milla pontos ori egy viszonylag ritka és nyugodt mezőnyben.
Ezért jó az egy harmados szabály. Töben ezért gondoljuk úgy hogy akár olcsóbb is lehetne egy klánbol ki be lépés, mert lehetne ütni olcsóbban mindnekinek, nagyoknak és kicsiknek is és nem a sokkal gyengébbeket.
|
Gyula, nem tehetem meg, hogy bemásolom ide az éplistát, de abban volt 96% barakk. Korábban Xepiről írták egy másik topicban, hogy 100% barakkal ment, ami ha túlzás is esetleg, a 95-öt ütötte. Olyan környezetben ahol egyéni támadástól nem kell tartani BÁRMILYEN éplistával dolgozhatsz. Neked ezt aligha kell elmagyarázni, nem tudom miért tagadod egyáltalán a létét ezeknek az oriknak.
És itt van a kutya elesve. Egy 14k hekis ori mindig erősebb lesz két 7k hekisnél. Mert a 14k-snak 80-100 körre van legközelebb ország aki támadhatja, a 7k-sra meg rögtön ráfokoznak vagy bontanak a környezetében ha megmoccan.
Különben sem értem miért kell neked folyton egy régi és mindenki által elismerten rossz szabályra hivatkozni egy új megbeszélésben. A magam részéről nem vagyok a visszafele haladás híve, ha lehet előre is menni.
|

09-06-2007, 16:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Én is hagy kérdezzek valamit...
Szerintetek rendjén van az, hogy egy orinak ki kell lépnie a társai közül ha csatahelyzetet akar magának teremteni? És most lényegtelen mennyi földet kell leadni a lényeg, hogy azért kell kilépnie, hogy támadni tudjon! Rendes reform kell ide nem pedig tódozgatás meg % csökkentés.
|

09-06-2007, 16:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Szerintetek rendjén van az, hogy egy orinak ki kell lépnie a társai közül ha csatahelyzetet akar magának teremteni? És most lényegtelen mennyi földet kell leadni a lényeg, hogy azért kell kilépnie, hogy támadni tudjon! Rendes reform kell ide nem pedig tódozgatás meg % csökkentés.
|
Nem, egyáltalán nincs rendjén, de a jelenlegi körülmények között a ki be lépegetés tűnik járható útnak.
Gyulaword (#79796)
|

09-06-2007, 16:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
|
Nincs rendjén 
Csináljuk tisztességesen, ha már csinálunk valamit.
Sajna ahogy elnézem a nagyokat a másik verzió nem igazán érdekli...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|