| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |  

| 

07-28-2007, 14:20

|  
	| 

| Administrator |  | 

Activity: 28% Longevity: 100%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR  Ati a szerződés szegés nem él, mivel nem tudott róla  |  Precedens értékű ítélet volt már ezügyben: nem hatott meg senkit, hogy azt állította, nem tud róla, hogy más is használja a gépét/netét.

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR   Amugy nekem már több mint 1 napja saját netem van a "kedvenc" szolgáltatódtól   
Mit mondjak percenként kell rá ujra csatlakozni, hülyét is kapok tőle... |  Ez melyik? Jelentsd be hibára, ez nem normális dolog. Nekem még a Vodafonos net is teljesen jól bírja, amikor azt használom. A 3G pedig valami isteni sebességet ad.   |  

| 

07-28-2007, 14:46

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Precedens értékű ítélet volt már ezügyben: nem hatott meg senkit, hogy azt állította, nem tud róla, hogy más is használja a gépét/netét. 
Ez melyik? Jelentsd be hibára, ez nem normális dolog. Nekem még a Vodafonos net is teljesen jól bírja, amikor azt használom. A 3G pedig valami isteni sebességet ad.   |  Lekopogom amióta leírtam , meg rámentem a voda oldalára és ott nézelődtem hiba javító dolgok utána, egyenlőre megjavult.)

Mondta a csákó ,h lehet csak ma este lesz jó ( a zserz.-be 48 óra), de akkor hogyan működött idáig?    igaz percenként kellett csatlakozni, lehet direkt ledobott...

Precedens nincs Mo-on  Ati   
De ha tényleg született ilyen ítélet akkor nyertél, elismerem, mert akkor tényleg kárt okoztam és akkor bűn. 
Persze érdekelne, hogy ott nem-e azért lett belőle ügy mert irreálisan használta a netet= azaz letöltő programokat használt a betolakodó? 
Ha így van akkor még mindig nem nyertél, mert a normális net használat esetén nincs bűncselekmény...

(erre hogy küldeném meghall a net pff..)
				__________________LotR
 |  

| 

07-28-2007, 14:48

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR  Precedens nincs Mo-on  Ati   |  Magyarországon erre valószínüleg nem volt még. Környező országokban voltak hasonló esetek. Az EU-ban voltak. És akkor már ha választani lehet, akkor inkább az amerikai ítéletek, mint ez európaiak... Ez utóbbiak szerintem igen eltúlzottak sok esetben. |  

| 

07-28-2007, 15:07

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Magyarországon erre valószínüleg nem volt még. Környező országokban voltak hasonló esetek. Az EU-ban voltak. És akkor már ha választani lehet, akkor inkább az amerikai ítéletek, mint ez európaiak... Ez utóbbiak szerintem igen eltúlzottak sok esetben. |  Nos a magyar jogrendszer pedig inkább az eu-i -hoz hasonul...
				__________________LotR
 |  

| 

07-28-2007, 16:38

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by LotR  Nos a magyar jogrendszer pedig inkább az eu-i -hoz hasonul... |  Én is ettől félek.    A németek valami hihetetlen szigorú szabályozásokkal rendelkeznek.    Aminek mondjuk a nagyrésze a technológiával szembeni tudatlanságból fakad. |  

| 

07-31-2007, 23:23

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 El is felejtettem írni, de ugyis tudod, te nyertél 
				__________________LotR
 |  

| 

08-08-2007, 10:40

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Én is ettől félek.    A németek valami hihetetlen szigorú szabályozásokkal rendelkeznek.    Aminek mondjuk a nagyrésze a technológiával szembeni tudatlanságból fakad. |  Hmmm, véleményem szerint inkább kórós paranoiából fakad... Bármennyire töröm a fejem nem ismerek olyan németet aki ebben ne szenvedne. Néha röhelyes, de amikor előrehaladást kellene produkálni akkor nem annyira az, mert az élő fába is belekötnek....   |  

| 

08-15-2007, 12:58

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 
 Hadd pofázak bele egy csöppet 
Tilos a netet megosztani lakáson kivül. Azaz te jogtalanul használod más netjét  ) 
Ha elkapják akkor a szolgáltató felbontja , felbonthatja a szerzödést és jelentös összeget kell majd az User-nek fizetnie mivel szerzödésszegést követett el.

Az egy dolog hogy lopod a netet. Tegyed nyugodtan, de azért legyen benned hogy ez lopás és nem törvényes dolog

Néha én is szoktam mikor kocsiban vagyok és kell net akkor körbepásztázok hogy van e valami nyilt net, mert ne adj isten valamit meg kell néznem. De tudom hogy nem szabadna és nem is logok rajta sokáig

Volt egy haverom aki a szomszéd netjét lopta.   ) egy ideig csak. A hülye folyamatosan töltött 24 orában. Naná hogy az illetönek gyenge volt a sávja

Ezt csak azért irtam, hogy ne dölj hátra kényelmesen hogy amit csináltál az törvényes és lehet ilyet. Itt arrol van szo hogy a srác nem tudja hogy hogyan kell titkositani a hálot. |  

| 

08-15-2007, 13:01

|  
	| 

| Administrator |  | 

| 
 Eleve nem értem a dolgot... Havi párszáz forintért előfizethetsz a mobilszolgáltatódnál netre. Ha kint vagy kocsiban, akkor felmész azzal, nem fogsz hatalmas forgalmat generálni. És nem lopsz, teljesen törvényesen használod a netet. Szinte bárhonnan. |  

| 

08-16-2007, 10:19

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 95%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Ati  Eleve nem értem a dolgot... Havi párszáz forintért előfizethetsz a mobilszolgáltatódnál netre. Ha kint vagy kocsiban, akkor felmész azzal, nem fogsz hatalmas forgalmat generálni. És nem lopsz, teljesen törvényesen használod a netet. Szinte bárhonnan. |  Hoppá lehet nem jol irtam  ) 
én azzal a 2-3 levéllel nem fogok hatalmas forgalmat generálni. A másik a mobil net nem éri meg, már filoztam rajta 
A harmadik föleg kiváncsiságbol szoktam pásztázni, megnézzem az átlagot, nagyon nem érdekel. 

Én csak azt probáltam hangsulyozni hogy nem szabályos az ilyen. 

Amugy hogy visszatérjek a topik ciméhez.)) Kiváncsi leszek milyen lesz az UJ Dell Vostro laptop, ha igaz amiket olvasok rola, akkor nem lesz rosz, ugyhogy 1-2 héten belül beszerzek 1-et egy kis teszt céljábol. 
Ára se nagyon vészes, bár amire bekerül magyarországra biztos vagy a duplája lesz  ) |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|