Quote:
Originally Posted by Solaris
-vajon nem pénzkérdés, hogy mennyit bonthatsz? Nem. A pénznek ugyan mi köze lenne ehhez?
|
Pl csupa barackos orid van, és nem tudsz mást bontani, csak házat. De akkor nem lenne elég helyed, így kénytelen vagy határ alá bontani a házakat is... Ekkor viszont minden körben fenn kell tartani a foglalkoztatottságot (főleg ha visszatámadnak), tehát pénz kérdése, hogy ezt mennyire tudod húzni, amíg vissza nem épülsz...
A-ban a magasabban lévő orik több ezer hektárt is lebontanak, csak hogy ne felülről csapódjanak... Mivel nagy a különbség az alulról és felülről csapódók között, és azt esetleg visszafedezni méginkább durva, ezért egyre többet vállalhatnak be azok, akik tehetősebbek...
Quote:
-vajon nincs az előnyben, akinek figyeli a szövije, hogy bont-e az ellenfél?
Nincs. Hiába figyeli a szövi ha a támadó nincs bent, ha meg bentvan akkor meg figyelheti ő is, szval nem igazán értem mit akarsz mondani...
|
Ha egyértelmű, hogy bontani fog a támadott/támadó ori, akkor jó, ha van telefonvégen egy szövi, aki frissíti a pontlistát, és ha gáz van, tudja mondani last-minute, hogy mennyit kell bontani... Te meg a bekészített ablakokból a megfelelő mennyiséget tudod bontani... Tehát mindenképpen előnyben van az, akinek benn van a szövije az ominózus körváltáskor...
Quote:
Továbbra is azt mondom h nem gondoltad át.
Pl egy vándor szem. 3-4 kör táv határán lévő országnál minek menne felfelé 2 körre? az a +10% nem sok pluszt jelentene annak fényében h uanyit hozhatsz egy kisebb oritól és nagy területen már sokat számít(hat) 3 kör.
|
Valószínűleg nem egy kidolgozott 5letet mondott, ugyanakkor valami jó(bb) máris született belőle (sávos 5let).
És igenis sokat számít az a +10%. Amiért én pl akárt bontani is hajlandó vagyok...
Nem a föld mennyisége miatt, hanem mert pl a betonelfeket a gyenge barack%-ú orkommal csak a +10%-al tudom beverni...
Quote:
Amit viszont te javasoltál h egységesen 5% legyen a foglalás az jelentősen megváltoztatná az egész játékmenetet. Atinak a több sereg alulról témában az volt a legfőbb gondja h ha egy nagy ori támad kisebbet akkor túl sokat vihet. Te most ezt a 3%-ot is növelnéd 5%-ra.
Sztem a jelenlegi rendszer sem véletlenül lett kitalálva, nem gondolod?
|
Nézd Sol, a mostani változás is alapjaiban változtatta meg a rendszert és ez szerintem nyilvánvaló...
Tehát ez a verzió akár zöld utat is kaphat...