View Single Post
Old 08-21-2010, 14:07
Rob Rob is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Ennyi erővel akkor az egész parlamentet zavarjuk el, mert az is eléggé megosztja a közvéleményt...

Amúgy sztem nem fogtátok fel. Azok az országok, akik keveset tudnak gépnél lenni, eddig elég meglőtt helyzetben voltak A-ban, nem tudtak normális hadis klánokba bekerülni, mert egyszerüen hátráltatták volna a klánt,amiatt, hogy nem tudja megvédeni magát, vagy bevenni az ijjakat, ha ráállnak az egész klánra...
emellett kénytelenek voltak benttartani a sereget, ami kivállóan szétcseszte a morált, és a kaját is zabálta. Sztem valós előnyt csak ők kapnak ettől.
Akik belépkedtek, azoknak ez semmi különbség, sőt hátrány, hogy mások is könnyebben legálisan csinálhatják mostmár,ezzel elvesztik ezt az előnyt,hogy bármelyik országba beléphetnek...
Akik ébresztgettek azoknál csak a kényelem, mert az aktivitás ott is megvolt,eddig is
én is ellenző vagyok. aki nagy klánba akar tartozni az legyen nagy játékos. miből tevődik össze egy nagy játékos? kb. 20% tudásból meg 80% aktivitásból. aki tud 20-szor távolozni egy nap, a maradék 4 órában pedig ugrasztható azt bármelyik nagy klánban szívesen látják, persze ha tud írni és olvasni, a többit meg majd megtanulja... én nem vágyom a nagy klánokba, pedig néhányba mehetnék és ennek csupán az az oka, hogy hiába van sok tapasztalatom, hiába ismerem viszonylagosan jól a hódot én bizony akkor kelek fel éjjel amikor úgy gondolom, hogy fel akarok kelni, nem akkor amikor más gondolja úgy. tudomásul veszem, hogy jelenlegi állapotomba nem tudnék megfelelni a magas szintű A-s játék követelményeinek.

az meg, hogy mostmár legálissá lenne téve bármi is, természetesen tévút. ha egy fikarsznyival is kevesebb jogosultsága lenne a vezérnek annál amit az ország gazdája meg tud tenni a saját orijával, ugyanúgy menni fog a belépkedés...
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to Rob For This Useful Post: