Quote:
Originally Posted by siQ
Simán lehet elírás. Gondolj bele hogy számolnia kell a több körös varázslatok miatt, mi van ha ott rossz körszámmal számol, és ha egykörös akkor véletlenül a távolságot számolja bele vagy valami más körszámot. Ezt csak arra alapozva gondolom, hogy ha varik számával lenne baj, vagy mágikus pajzzsal az nyilván már elég régen kiderült volna és több ilyen eset lenne. Mivel ilyen eset hogy a számolás és az igazság más eredményt ad kevés van, ezért gyanakodnék valami olyan tényzőre ami a legtöbb esetben nem számít. Lehet hogy a törpével külön baj van, mert itt elég soka z eltérés a két szám között. Az én esetemben azonban Óriással varázsoltam Orkot realtiv messzebbről (nem 2 körről), a távolságon kivül azt tudom még elképzelni, hogy az Ork kitámbónusz érvényesült annak ellenére hogy nem is volt távol a serege, de ezt nem tartom annyira valószínűnek.
|
Na szóval, így már értem mire gondoltál, a példád alapján lehet is, hogy csak elírás.
Azt pedig alá tudom támasztani, hogy a törpével külön baj is lehet, tolik terén is érdekesen működik.
Ezt az Barbara féle példát egyáltalán nem értem, mert olyan, mintha lenne egy relativizált varivédelem is, mintha csopi legkisebb és legnagyobb orijának különbségéhez viszonyítva a pontkülönbséget is lenne valami plusz védelem. De ez ugye nem lehet elírás a kódban, illetve, másnak is fel kellett volna, hogy tűnjön, nem csak arénában, hanem párbajon, hétvégin, stb, ahol elég kicsi a különbség az orik között. Mert az arénás dolgot a te elméleted nem magyarázza, akármennyire is hihetőnek és igaznak tűnik ez is, amit mondasz a körökről

Hisz ahogy none írta is, arénában Barbarának 11 körre kellett volna lennie a célponttól, ami az összehúzott körtávolságok miatt elvileg nem lehetséges.