View Single Post
Old 10-04-2007, 18:24
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
örülök a gondolkodásodnak, eddig nem is hittem volna, hogy TE, amikor eladod a tekit, nem pénzt kapsz érte
Igen, pénzt kapok érte, de egy másik játékos meg pénzt ad érte. Nem a semmiből terem a pénz, tehát nem értem milyen sok pénz bejöveteléről beszélünk, és félünk...

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
ha tekercset írsz, akkor a pénz nem fog elértéktelenedni, sőt a nyersi és a kati sem
egyedül a tekercsek fognak valamivel kevesebbet érni, lévén több lesz belőlük a játékban
de a 200 hekis tekercsírás ekkora mennyiségű készpénz és áru esetén nem nagyon változtatná meg az áruk értékét
Ez így igaz.
Amikor kezdtem a játékot még 3600ért mentek a tekik, most már 2200-2400 ért.
ÉS?

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
A kopásnak annyi értelme lenne, hogy nem üttetnék le magukat annyian, és a vipes tekiíró gnómoknak sem lenne annyira "dögunalom", mert legalább a kopást számon kéne tartani, és napi egyszer kitenni piacra a tekercseket. Bár nem értem miért beszélünk dögunalomról, mikor jelenleg be sem kell lépnie fél évig.
Gondolom nem írtál még tekit. Tudod itt milyen harcok mennek néha egy egy tekiíróért? Ha egy évig nem lépsz be, kapsz 4x fosztást, és a tekid pápá...
Szóval nem értem miről is beszéltek.

Quote:
Originally Posted by Stev View Post
Ezzel az a bibi, hogy ilyen gondolatmenettel akkor is leütteted magad, ha 200on nem kopik a teki, mert akkor sem fognak abajgatni 195hekin. Tehát ilyen módon a másik javaslat sem alkalmas a JKSZ teljes kiszűrésére, mindkettő csak csökkentené kb ugyanolyan mértékben. Azért szimpatikusabb a kopós javaslat, hogy aki írni akar annak legalább legyen vele munkája.
A lényeget kivastagítottam.
Ez alapján se érné el a kívánt cél ez a javaslat.
(Miszerint kevesebb legyen a jksz, aminek itt a játék elején óriási tétje van.)
Inkább csak azt a gondolatmenetet erősíti, hogy ha én lusta vagyok tekit írni, nehogymáá Józsi megtehesse....