Földárverés
Tisztelt Üzemeltetők, Fejlesztők, Játékosok, Fórumozók!
Kedvelem a játékot, tetszik. Kisebb, nagyobb megszakításokkal pár éve itt múlatom az időt.
A játék fejlesztéséhez szeretnék hozzájárulni egy ötlettel.
Mindent lehet vásárolni a piacon, csak földet nem. Ez nem is lenne túl jó, hiszen a lényeg a hódításban van.
Én mégis elgondolkodtam a dolgon. Mi lenne, ha lehetne földet szerezni árverésen.
Úgy gondoltam, hogy egy játékos, akinek felégették az országát szívesen túladna néhány heki földjén azért, hogy hamarabb kiheverje a veszteséget. Feltesz pl 10 heki földet és megadott idő alatt ( pl 12 kör), lehet rá licitálni. Aki a legjobb ajánlatot teszi azé a terület. A pénzt pedig bezsebeli, aki feltette. A legjobb licitet mindenki látja.
A lényeg, hogy adott időn belül az eladó tud bevétellel számolni, de lutri, mert lehet, hogy 1 aranyért fog elkelni. A földszerzést is színesítené, mert pl bányához jutni elég macerás, van akinek nehezen jön be felfedezéssel pl kőbányának megfelelő lelőhely, de nagy szüksége volna rá. Az árverésen pedig (ha valaki tett fel) licitálhatna rá.
A licitált összeg azonnal levonásra kerülne a licitálótól. A licit idő letelte után a legjobb ajánlat tevő megkapja a területet, a többi licitáló pedig visszakapja a pénzét.
Az árverésre való belépést is lehetne maximálni úgy, mint a piacot, és vonatkozhatna rá a VIP kedvezmény is.
Remélem elgondolkodtok ezen az ötleten.
Üdv
|