Új személyiség: Informátor
Sztem jó lenne:
Egy személyiség a varis/tolis játékstilusnak
Egy személyiség amivel hatékonyabbak lehetnek egy szövetségben.
a vari és toli erősitést sokan azért sem támogattják, mert önmagában igy is elég hatásosak tudnak lenni az akcióik, és további erősitéssel ellehetetlenithetnék mások játékát. Ezen akciók ellenére mégsem tartják mostanság elég hasznosnak a szövetségben a legtöbben (ezt mutatja a tendencia), mert túlzottan is gyenge pontjai lehetnek hadilag egy szövinek. egy szövetségben a legnagyobb hasznuk nem is az,hogy tudnak ártozni,hanem hogy információt szolgáltatnak az ellenfélről. Arra gondoltam lehetne egy személyiség ezt erősiti:
Informátor: minden információ szerző akcióra kap +30% bónuszt.
a % és a név is csak hirtelen felindulásból jött, lehetne rajta vitatkozni. de sztem az irány jó lehet. Ezzel nem erősitenénk a tolisok és a varisok erejét,nem ártozhatnak hatékonyabban, viszont ha elsődlegesen információ szerzésre akarják használni, akkor nem kell annyit beáldoznia a védelméből. azért is összevonva gondoltam a személyiséget, mert igy egy hadisabb szövibe is elférne. pl egy 3hadi 1toli-vari felállásban.
ráadásul nem lenne egy olyan jelentéktelen személyiség, ami haszontalan, viszont nem erősitene semmilyen támadó akciót sem.
Vélemények???