|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-15-2009, 11:20
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 80%
|
|
Szemelyisegrol lemondas a feljutasnal
Sziasztok.
Lemondtam az orszagommal 1 szemelyisegrol, hogy konnyebb legyen feljutni. Viszont kesobb meggondoltam magam. Ott az volt leirva, hogy fellepes elott meg visszacsinalhato, viszont azota sehol se latom, hogy hol lehet ilyet csinalni. Ha nem muszaly, akkor nem szeretnem az 500 kort megvarni, es ujraindulni emiatt.
Udv
Janos
|

11-15-2009, 11:28
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by TulipanTaposo
Sziasztok.
Lemondtam az orszagommal 1 szemelyisegrol, hogy konnyebb legyen feljutni. Viszont kesobb meggondoltam magam. Ott az volt leirva, hogy fellepes elott meg visszacsinalhato, viszont azota sehol se latom, hogy hol lehet ilyet csinalni. Ha nem muszaly, akkor nem szeretnem az 500 kort megvarni, es ujraindulni emiatt.
Udv
Janos
|
Újraindulással "csinálható vissza". Azért fellépés előtt, mert ha fellépsz, akkor már a kevesebb személyiséggel léptél fel, így az újraindulás akkor máa a kevesebb személyiséget fogja visszaállítani.
Újraindulás után visszakapod azt a +1 személyiséget, ha az adott szinten mondtál le róla, és nem előbb. Az újraindulás feltételeinek azonban ilyenkor meg kell felelni, tehát az 500 kört mindenképpen ki kellvárni.
|

11-15-2009, 13:11
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by TulipanTaposo
Sziasztok.
Udv
Janos
|
csak kíváncsiságból kérdezem, melyik az a csoport, ahol ilyen nehéz feljutni és hány szemed volt, mielőtt lemondtad?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|