|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
06-07-2006, 11:47
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Lehet-e egy gnom jó toli?
Tapasztaltabb játékosokat kérdeznék,hogy milyen ellenérvet tud felhozni egy gnom toli ellen.A gnóm nagy hekiszámon jól gyujtható,de nem ha toli.Tudom kevesebbet lop mint egy fél-elf és tekit csak gnomtól lophat.Viszont ugyanannyi kocsmába több fér és nem kell annyi torony meg ház.Ezzel lehetne kompenzálni a fél-elf 40%+30% árnyak fölényét.Véleményeket kérnék szépen!
|
06-07-2006, 11:52
|
Junior Member
|
|
|
|
Elnézést kérek,lehet,hogy a "segítség új játékosoknak" részbe kellett volna raknom.Sorry
|
06-07-2006, 12:04
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Babszemjankó
Tapasztaltabb játékosokat kérdeznék,hogy milyen ellenérvet tud felhozni egy gnom toli ellen.A gnóm nagy hekiszámon jól gyujtható,de nem ha toli.Tudom kevesebbet lop mint egy fél-elf és tekit csak gnomtól lophat.Viszont ugyanannyi kocsmába több fér és nem kell annyi torony meg ház.Ezzel lehetne kompenzálni a fél-elf 40%+30% árnyak fölényét.Véleményeket kérnék szépen!
|
A gnóm az a faj amiből bármit tudsz csinálni, tolit is
|
06-07-2006, 12:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
A gnóm az a faj amiből bármit tudsz csinálni, tolit is
|
Azt olvastam,hogy a3.szinttől felfele a fél-elf már nem igazán jó.Érdemes lenne-e gnomra váltani vagy csak ember?
|
06-07-2006, 14:07
|
|
Member
|
|
|
|
Szerintem, ha tolit akarsz, jó védelemmel akkor elf. Főként mf-ként.
De van erre valahol egy topic, hogy mekyik faj a legjobb tolisnak.
A gnómnak az a szépsége, hogy a leggyorsabban alakítható át bármivé, amit a helyzet kíván.
06-07-2006, 22:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Batu
Szerintem, ha tolit akarsz, jó védelemmel akkor elf. Főként mf-ként.
De van erre valahol egy topic, hogy mekyik faj a legjobb tolisnak.
A gnómnak az a szépsége, hogy a leggyorsabban alakítható át bármivé, amit a helyzet kíván.
|
topicot olvastam,de ott inkább ember-félelfet tárgyalták ki és megemlítették az elfet.De a Gnóm...??
|
06-08-2006, 12:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Babszemjankó
|
A tekimalusz óriási hátrány... Egy tolvaj ha nem tud lopni tekit, akkor éhenhal Főleg, ha annyira ki van élezve, ahogy azt kell...
Másrészt nagyon nagy malusz neki a varik -1%-a is akciónként
Tehát én semmiképpen nem javasolnám tolisnak a gnómot
|
06-08-2006, 13:28
|
|
Member
|
|
|
|
Nos, Kisbérrel ellentétben én javaslom neked, hogy legyél nyugodtan tolis gnómmal (én egy tolis sereges gnómmal csináltam végig egy teljes fordulást), mert arra is jó, de azért ha tekit is akarsz lopni, akkor tényleg inkább az elfet javaslom, mert azzal még védekezni is lehet elég jól mindenféle akció ellen.
És születnek emberek.
|
06-08-2006, 14:31
|
Member
|
|
|
|
A tolis gnom elegge jatszhato faj VOLT!
Most is ugyanolyan eros de szinte nem er semmit. Sajnos marha nagy hatrany hogy tekit nem tudsz lopni. De hoyg a bankok védek a lovet igy mar azt se tudzs lopni, metr akinek van loveja az vedi agy nem tartja az orijaban...
Igy a szemetkedesen kivul sok anyagi hasznot a tolikkal nem lehet szerezni...
Összegezve jo a tolis gnom de ne méri meg...
|
06-08-2006, 15:19
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
A tolis gnom elegge jatszhato faj VOLT!
Most is ugyanolyan eros de szinte nem er semmit. Sajnos marha nagy hatrany hogy tekit nem tudsz lopni. De hoyg a bankok védek a lovet igy mar azt se tudzs lopni, metr akinek van loveja az vedi agy nem tartja az orijaban...
Igy a szemetkedesen kivul sok anyagi hasznot a tolikkal nem lehet szerezni...
Összegezve jo a tolis gnom de ne méri meg...
|
Őőőőő, ez elég régóta mind így van és nem is változott se a bank pénzvédő szerepe, se a tekilopásos rész... ráaádsul a bankkal védett pénzből nem csak a gnóm nem tud lopni, hanem egyetlen más faj se, tehát igazából ez nem változtat a gnóm tolis használhatóságán (csak a teki lopás). Anyagi hasznot pedig lehet szerezni a gnóm tolissal is, hisz elég sok mindent lehet még lopni vele...
És születnek emberek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|