![]() |
Lehet-e egy gnom jó toli?
Tapasztaltabb játékosokat kérdeznék,hogy milyen ellenérvet tud felhozni egy gnom toli ellen.A gnóm nagy hekiszámon jól gyujtható,de nem ha toli.Tudom kevesebbet lop mint egy fél-elf és tekit csak gnomtól lophat.Viszont ugyanannyi kocsmába több fér és nem kell annyi torony meg ház.Ezzel lehetne kompenzálni a fél-elf 40%+30% árnyak fölényét.Véleményeket kérnék szépen!:)
|
Elnézést kérek,lehet,hogy a "segítség új játékosoknak" részbe kellett volna raknom.Sorry
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem, ha tolit akarsz, jó védelemmel akkor elf. Főként mf-ként.
De van erre valahol egy topic, hogy mekyik faj a legjobb tolisnak.:) A gnómnak az a szépsége, hogy a leggyorsabban alakítható át bármivé, amit a helyzet kíván. |
Quote:
topicot olvastam,de ott inkább ember-félelfet tárgyalták ki és megemlítették az elfet.De a Gnóm...?? |
Quote:
Másrészt nagyon nagy malusz neki a varik -1%-a is akciónként :( Tehát én semmiképpen nem javasolnám tolisnak a gnómot :D |
Nos, Kisbérrel ellentétben én javaslom neked, hogy legyél nyugodtan tolis gnómmal (én egy tolis sereges gnómmal csináltam végig egy teljes fordulást), mert arra is jó, de azért ha tekit is akarsz lopni, akkor tényleg inkább az elfet javaslom, mert azzal még védekezni is lehet elég jól mindenféle akció ellen.
|
A tolis gnom elegge jatszhato faj VOLT!
Most is ugyanolyan eros de szinte nem er semmit. Sajnos marha nagy hatrany hogy tekit nem tudsz lopni. De hoyg a bankok védek a lovet igy mar azt se tudzs lopni, metr akinek van loveja az vedi agy nem tartja az orijaban... Igy a szemetkedesen kivul sok anyagi hasznot a tolikkal nem lehet szerezni... Összegezve jo a tolis gnom de ne méri meg... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:35. |