|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
11-29-2006, 23:32
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Szabadság alatt elvesző területek...
Sziasztok !
A bevezett hektár elvesztést jogosnak tartom, mert sok elhagyatott országba csak benézegetnek mindíg, megnehezítve a toppba való feljutást más országoknak.
Viszont olyan megoldást szeretnék, amivel a rendesen játszó országok úgy is eltudjanak menni egy hétvégére a családdal , vagy nyáron nyaralni, hogy ne kelljen előtte fellépniük egy szintet ahhoz, hogy ne vesszenek területet !
- be lehetne vezetni valamilyen számolós módszert, mint a klánszabinál,
x kört játszottál jár y kör szabi...
- vagy a kiesést a pontlistából valahogy megvariálni, ne lehessen csak úgy vissza jönni pár körre a mélyszabiról, aztán vissza szabi...
|
11-29-2006, 23:35
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tündér
Sziasztok !
A bevezett hektár elvesztést jogosnak tartom, mert sok elhagyatott országba csak benézegetnek mindíg, megnehezítve a toppba való feljutást más országoknak.
Viszont olyan megoldást szeretnék, amivel a rendesen játszó országok úgy is eltudjanak menni egy hétvégére a családdal , vagy nyáron nyaralni, hogy ne kelljen előtte fellépniük egy szintet ahhoz, hogy ne vesszenek területet !
- vagy a kiesést a pontlistából valahogy megvariálni, ne lehessen csak úgy vissza jönni pár körre a mélyszabiról, aztán vissza szabi...
|
Nem tudok olyan csoportról, ahol a fellépési határ ne lenne benne a top30%-ban, de olyanról se nagyon, ahol a top10%-ban ne lenne benne. Ha a fellépési határ fölött vagy, akkor a fellépéshez úgyis le kell bontanod a területből, nem látom okát, hogy miért kellene mindenképpen a fellépési hektár fölött lenned, és úgy szabiznod.
Szabizol, és amikor visszajöttél, akkor lépsz. Nem vesztesz vele semmit.
|
11-29-2006, 23:35
|
Junior Member
|
|
|
|
Egyből kérdeznék is...
mennyi idő alatt kerülsz ki a pontlistából?
( sose voltam 1 hétnél hosszabb ideig szabin )
valamint például ha ez 3 hét, akkor "csak" az a 3 hét alatt veszted el a hektárokat?
mivel a leírásban úgy van, hogy amíg ki nem esel a pontlistából...
|
11-29-2006, 23:36
|
Junior Member
|
|
|
|
Ebben is van valami. heti 72 kör? Amit nem lehet átvinni következő hétre nehogy egy feltornyoozódott szabikörökkel menjen el valaki szabira.
vagy csak hétvégén engedélyezett a szabira vándorlás.
|
11-29-2006, 23:39
|
Junior Member
|
|
|
|
mostmár végkép megértettem az egészet. mostmá télleg nem kötözködök többet ígérem, vagy remélem
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Értem !
de ha feljutottam a toppba, bele került egy csomó pénzbe ...
és van 300 köröm, akkor kel leszabiznom
akkor miért bukjam egyből a területeket , ha alíg vagyok szabadságon, és rendesen játszok, csak hirtelen problémám akadt pédául?
a normál életembe jöhetnek rosssz pillanatok, vagy akár jó is ( váratlan hétvége a családdal)
ez nem lenne fair, ha a játékban hátrányként jelentkezne...
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sziasztok !
|
Ebben van valami. Ha valaki csak 2-3 hétre megy szabira, mert tényleg szabira megy az ne essen ugyanabba a pixisbe mint aki megunta mert nem tud továbbemelkedni. és hónapokra eltünik, vagy éppen a másik orijával játszik. Lehetne valami türelmi idő. mondjuk 30 nap. de a 30. nap után autamatikusan 30 heki eltünik.
Egyébként aki top 30ba van az forduljon és ott menjen szabira.
|
11-29-2006, 23:41
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Értem !
de ha feljutottam a toppba, bele került egy csomó pénzbe ...
és van 300 köröm, akkor kel leszabiznom
akkor miért bukjam egyből a területeket , ha alíg vagyok szabadságon, és rendesen játszok, csak hirtelen problémám akadt pédául?
a normál életembe jöhetnek rosssz pillanatok, vagy akár jó is ( váratlan hétvége a családdal)
ez nem lenne fair, ha a játékban hátrányként jelentkezne...
|
Attól, hogy a topban vagy, nem kezd fogyni a területed.
Az 5. szintről 600 hektárral léphetsz fel. Ha 700 hektárad van, akkor 100 hektárat le kell bontanod, különben nem fogsz tudni fellépni. Semmilyen módon nem léphetsz fel 600 hektárnál nagyobb területtel.
A földvesztés csak akkor van, ha ennél a határnál, vagyis például 5. szinten 600 hektárnál magasabb területen vagy.
Ez a fellépésedet nem befolyásolja, hiszen 600 hektárig MINDENKÉPP vissza kell bontanod, ha fel szeretnél lépni.
Ezért a legtöbb esetben nem is nagyon értem, hogy miért kell a határ fölé menni, a legtöbb embernek ez nem szükséges.
|
11-29-2006, 23:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Fjord !
igen
de ezzel nem oldod meg a kibelépést a szabiról
mindenképp a játékban eltöltött időhöz kötném..
|
11-29-2006, 23:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Fellépési határ felett Ati valószínúleg arra gondolt, hogy pl 5/?-ban 601 heki, ergo top30-ban sem fogsz szabi alatt földet veszteni
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|