Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Szabadság alatt elvesző területek... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1100)

Tündér 11-29-2006 22:32

Szabadság alatt elvesző területek...

Sziasztok !

A bevezett hektár elvesztést jogosnak tartom, mert sok elhagyatott országba csak benézegetnek mindíg, megnehezítve a toppba való feljutást más országoknak.

Viszont olyan megoldást szeretnék, amivel a rendesen játszó országok úgy is eltudjanak menni egy hétvégére a családdal , vagy nyáron nyaralni, hogy ne kelljen előtte fellépniük egy szintet ahhoz, hogy ne vesszenek területet !

- be lehetne vezetni valamilyen számolós módszert, mint a klánszabinál,
x kört játszottál jár y kör szabi...

- vagy a kiesést a pontlistából valahogy megvariálni, ne lehessen csak úgy vissza jönni pár körre a mélyszabiról, aztán vissza szabi...

Ati 11-29-2006 22:35

Quote:

Originally Posted by Tündér (Post 48002)
Sziasztok !

A bevezett hektár elvesztést jogosnak tartom, mert sok elhagyatott országba csak benézegetnek mindíg, megnehezítve a toppba való feljutást más országoknak.

Viszont olyan megoldást szeretnék, amivel a rendesen játszó országok úgy is eltudjanak menni egy hétvégére a családdal , vagy nyáron nyaralni, hogy ne kelljen előtte fellépniük egy szintet ahhoz, hogy ne vesszenek területet !

- vagy a kiesést a pontlistából valahogy megvariálni, ne lehessen csak úgy vissza jönni pár körre a mélyszabiról, aztán vissza szabi...

Nem tudok olyan csoportról, ahol a fellépési határ ne lenne benne a top30%-ban, de olyanról se nagyon, ahol a top10%-ban ne lenne benne. Ha a fellépési határ fölött vagy, akkor a fellépéshez úgyis le kell bontanod a területből, nem látom okát, hogy miért kellene mindenképpen a fellépési hektár fölött lenned, és úgy szabiznod.

Szabizol, és amikor visszajöttél, akkor lépsz. Nem vesztesz vele semmit.

Tündér 11-29-2006 22:35

Egyből kérdeznék is...

mennyi idő alatt kerülsz ki a pontlistából?

( sose voltam 1 hétnél hosszabb ideig szabin )

valamint például ha ez 3 hét, akkor "csak" az a 3 hét alatt veszted el a hektárokat?

mivel a leírásban úgy van, hogy amíg ki nem esel a pontlistából...

Bálintka 11-29-2006 22:36

Ebben is van valami. heti 72 kör? Amit nem lehet átvinni következő hétre nehogy egy feltornyoozódott szabikörökkel menjen el valaki szabira.
vagy csak hétvégén engedélyezett a szabira vándorlás.

Bálintka 11-29-2006 22:39

mostmár végkép megértettem az egészet. mostmá télleg nem kötözködök többet ígérem, vagy remélem

Tündér 11-29-2006 22:39

Értem !

de ha feljutottam a toppba, bele került egy csomó pénzbe ...

és van 300 köröm, akkor kel leszabiznom

akkor miért bukjam egyből a területeket , ha alíg vagyok szabadságon, és rendesen játszok, csak hirtelen problémám akadt pédául?

a normál életembe jöhetnek rosssz pillanatok, vagy akár jó is ( váratlan hétvége a családdal)

ez nem lenne fair, ha a játékban hátrányként jelentkezne...

FJORD 11-29-2006 22:39

Quote:

Originally Posted by Tündér (Post 48002)
Sziasztok !

Ebben van valami. Ha valaki csak 2-3 hétre megy szabira, mert tényleg szabira megy az ne essen ugyanabba a pixisbe mint aki megunta mert nem tud továbbemelkedni. és hónapokra eltünik, vagy éppen a másik orijával játszik. Lehetne valami türelmi idő. mondjuk 30 nap. de a 30. nap után autamatikusan 30 heki eltünik.
Egyébként aki top 30ba van az forduljon és ott menjen szabira.

Ati 11-29-2006 22:41

Quote:

Originally Posted by Tündér (Post 48011)
Értem !

de ha feljutottam a toppba, bele került egy csomó pénzbe ...

és van 300 köröm, akkor kel leszabiznom

akkor miért bukjam egyből a területeket , ha alíg vagyok szabadságon, és rendesen játszok, csak hirtelen problémám akadt pédául?

a normál életembe jöhetnek rosssz pillanatok, vagy akár jó is ( váratlan hétvége a családdal)

ez nem lenne fair, ha a játékban hátrányként jelentkezne...

Attól, hogy a topban vagy, nem kezd fogyni a területed.

Az 5. szintről 600 hektárral léphetsz fel. Ha 700 hektárad van, akkor 100 hektárat le kell bontanod, különben nem fogsz tudni fellépni. Semmilyen módon nem léphetsz fel 600 hektárnál nagyobb területtel.

A földvesztés csak akkor van, ha ennél a határnál, vagyis például 5. szinten 600 hektárnál magasabb területen vagy.

Ez a fellépésedet nem befolyásolja, hiszen 600 hektárig MINDENKÉPP vissza kell bontanod, ha fel szeretnél lépni.

Ezért a legtöbb esetben nem is nagyon értem, hogy miért kell a határ fölé menni, a legtöbb embernek ez nem szükséges.

Tündér 11-29-2006 22:42

Fjord !

igen

de ezzel nem oldod meg a kibelépést a szabiról

mindenképp a játékban eltöltött időhöz kötném..

Bálintka 11-29-2006 22:42

Fellépési határ felett Ati valószínúleg arra gondolt, hogy pl 5/?-ban 601 heki, ergo top30-ban sem fogsz szabi alatt földet veszteni

All times are GMT +1. The time now is 14:26.